Fri fragt ved 499,-

Handler du for mere end 499 kr. sender vi uden beregning.

Autoriseret forhandler

Alle vores hårpleje- og stylingprodukter samt styling tools er ægte.

Kvalitet

Vores produkter er udvalgt af vores erfarne frisører.

trustpilotlogo

Derfor skal du beskytte håret mod varme styling tools

Derfor skal du beskytte håret mod varme styling tools

Derfor skal du beskytte håret mod varme styling tools 390 500 Hair By Stender

De fleste af os tørrer håret med en hårtørrer, og styler efterfølgende håret med et glattejern eller et krøllejern for at opnå det helt rigtige look. De er imidlertid de færreste som anvender varmebeskyttelse, inden de kaster sig over hårtørreren og de varme jern. Er du en af dem. Det skal du stoppe med – og her er hvorfor.

Masser af volumen, glans og krusfrit hår opnår du, når du tørre håret med en føntørre. Desuden slipper du for at rende rundt med vådt hår, hvilket kan være en kold fornøjelse – særligt om vinteren. Med et glattejern tilføjer dig masser af glans og du kommer små irriterende fimre hår til livs. Når du styler håret med et krøllejern, får du fine krøller og masser af glans.

Der er altså mange fordel ved at bruge varme styling tools, men det er ikke helt uproblematisk at anvende hårtørrer, glattejern og krøllejern. De varme styling tools – særligt glatte- og krøllejern kan nemlig skade håret, som lettere knækker og bliver tørt. Hvis du vil beskytte dit hår mod de uundværlige styling tools, skal du altid bruge varmebeskyttelse inden du kører et varmt styling tool gennem håret.

Derfor skal du style håret mod varme styling tools

Varmen fra dine varme styling tools, giver dig her og nu lækkert hår, men på sigt kan de varme jern beskadige dit hår, som bliver tørt og lettere knækker af.

Hvis du vil undgå varme skader som følge af brug af varme styling tools, skal du altid anvende varmebeskyttelse, inden du føntørrer dit hår og/eller anvender glattejern, krøllejern eller andre typer af varme styling tools.

Desuden skal du altid style håret med varme styling tools, når det er tørt. Dit våde hår og varme jern er en dårlig kombination – og den direkte vej til skader på hårstråene. Derfor bør du føntørre dit hår med en hårtørrer inden du anvender dit glattejern, krøllejern eller andre jern.

For at undgå skader efter brug af din hårtørrer, skal du starte med at komme varmebeskyttelse i håret. Derefter skal du holde din føntørrer 15 cm fra håret, når du tørrer det. Det vil mindste risikonen for skader på håret. Du kan også vælge at skrue ned for temperaturen på din føntørrer.

Det er ikke alle føntørrer, hvor du selv kan bestemme temperaturen, men ghd har udelukkende hårtørrer, hvor du selv kan vælge temperatur – eller som helt selv justere temperaturen efter dit hår.

ghd Bodyguard Heat Protect Spray 120 ml - Varmebeskyttende spray
Shu Uemura Ultimate Reset Hybrid Styling Serum 30 ml - Hårserum
Kérastase Genesis Defense Thermique 150 ml - Varmebeskyttende creme
Maria Nila Cream Heat Spray 75 ml - Varmebeskyttelse

4 varmebeskyttende produkter dit hår ikke kan leve uden

ghd, som er mestre i at udvikle og producere varme styling tools. ghd laver styling tools, som beskytter håret mest muligt, men ghd har er også bevidste om, at alle styling tools kan skade håret. Derfor har ghd også forsket i, hvordan man beskytter håret inden brug af varme jern. Det har blandet andet resulteret i ghd Bodyguard Heat Protect Spray, som er en varmebeskyttende spray, der danner en usynlig barriere på håret mod daglige varmeskader. Den indeholder ghd’s varmebeskyttende system, som effektivt beskytter håret mod varmen fra dine styling tools. Den har en let formel og efterlader håret blødt og behageligt. Kom den varmebeskyttende spray kommes i håret fra rod til spids. Derefter skal du børste håret igennem med en kam for at fordele beskyttelsen jævnt.

Maria Nila Cream Heat Spray fra svenske Maria Nila, der både er vegansk og dyrevenlig hårpleje, er en plejende, varmebeskyttende spray, der har genopbyggende effekt på skadet hår. Den er særligt velegnet til at modvirke spaltede spidser, samtidig med at håret tilføres en smuk glans.

Den indeholder det unikke Colour Guard Complex, som passer på farvet hår, og beskytter mod UV-stråler og frie radikaler. Denne spray fra Maria Nila beskytter således både mod varme fra dine styling tools, den beskytter dit farvet hår mod at falme og den beskytter mod solens farlige stråler. Kom Maria Nila Cream Heat Spray i håndklædetørt hår inden føntøring og styling. Tør derefter håret og kast dig over dine styling tools.

Kérastase Genesis Defense Thermique er en varmebeskyttende creme mod hårtab til svækket hår, der har tendens til at knække og falde af. Den mælkeagtige formel beskytter dine hårstrå mod varmen fra dine varme styling tools samtidig med at den styrker håret, så det ikke knækker. Kérastase Genesis Défense Thermique er beriget med en kombination af ingefærrod og naturlige celler fra edelweiss, der fugter, styrker og beskytter håret mod varme op til 220°C samtidig med at den reducerer risikoen for hårtab.

Shu Uemura Ultimate Reset Hybrid Styling Serum er en reparerende hårserum til meget skadet hår forårsaget af afblegning, farvning, permanentbehandling eller udglatning. Den plejer ikke bare dit skadet hår. Den er også udviklet til at beskytte dit hår mod varmen for varme styling tools. Den indeholder med andre ord varmebeskyttelse. Shu Uemura Ultimate Reset Hybrid Styling Serum er en kombination af pleje og varmebeskyttelse til brug inden styling.

Dette hårserum indeholder plejende olie, der reparerer håret og giver masser af glans, mens hårserummets varmebeskyttende egenskaber beskytter mod varmeskader, hjælper mod frizz og får stylingen til at holde længere. Tryk godt på midten af låget for at dispensere serummen. Kom det i fugtigt hår og style håret som ønsket.

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal anvende et glattejern eller et krøllejern fra ghd, når du skal lave krøller, får du her frisør Jan Stenders tips til at vælge det rigtige styling tools til din hårtype og dine ønsker til styling.