FRI FRAGT ved køb for 499,-

Fugt til håret: 5 fugtkurer som redder tørt hår

Fugt til håret: 5 fugtkurer som redder tørt hår

Fugt til håret: 5 fugtkurer som redder tørt hår 1052 1500 Hair By Stender
kvinde med meget tørt hår
Lider du af tørt og skadet hår? Nikker du? Så er det måske på tide at give håret lidt ekstra kærlighed, og forkæle dit tørre, ødelagte hår med en fugtbombe af en hårkur. Vi har samlet sæsonens bedste hårkurer, der fugter tørt og skadet hår – flere af dem er specielt designet til at genoplive slidte og livløse spidser.

Pleje til tørt, tykt hår

Masquintense Thich Hair fra Kérastase er en rig plejende kur til tørt og, som navnet antyder, tykt  hår. Kurens højkoncentrerede aktive ingredienser trænger ind i de tykke hårfibrer, nærer, plejer og fugter dem. Kuren kommes i nyvasket, håndklædetørt hår og masseres blidt ind i længderne. Hold dig til længderne, og undgå hovedbunden. Kommer du kuren i hovedbunden kan dit tykke hår let blive tungt og uregerligt. Når du har kommet kuren i længderne, skal den sidde i fem minutter. Derefter skylles håret grundigt. Dit før så tørre hår efterlades velplejet og glansfuldt. Særligt dine slidte spidser vil nyde godt af denne plejende kur.

Nærende arganolie

All Soft Argan-6 Oil fra Redken giver intensiv næring og styrker tørt og skrøbeligt hår. Den nærende olie er beriget med arganolie, som plejer og genopbygger tørt og trist hår. Olien kan anvendes som en del af din morgenrutine eller som pleje i løbet af natten. Inden du hopper i bad om morgenen, kommer du olien i hår og hovedbund. Lad olien virke i ca. 5-10 minutter. Vask herefter håret gerne med All Soft shampoo og conditioner. Hvis tiden ikke er til kurbehandling om morgenen, kan du også anvende den berigede olie med argan inden du går i seng. Kom et par dråber Argan-6 olie i håndklædetørt hår inden sengetid og lad det blive i håret natten over. Olien smitter ikke af på puden. Skyl enten næste morgen eller lad olien blive i hele dagen.

Overnight stay-kuren til alle hårtyper

Nutritive 8H Magic Night Repair fra Kérastase er et leave-in seum, der giver trist, tørt og ødelagt hår et nærende boost. Håret efterlades silkeblødt, gennemfugtet og glansfuldt. Det nærende serum kommes i håret inden sengetid, og genopbygger og plejer håret i løbet af natten. Mens du får din skønhedssøvn absorberer dit hår serumens næringsstoffer, og efterlader dit hår næret og synligt blødere. Du kan med fordel anvende serumen et par gange om ugen eller efter behov. Vores dygtige stylist, Ebru, er stor fan af 8H Magic Night Serum. Læs hvorfor hun er vild med Kérastases magiske natserum her.

Den veganske treenighed

Trio Treatment fra Olaplex er ikke bare én, men tre fugtbomber til håret. Behandlingen består af tre forskellige produkter; en nærende shampoo, en plejende conditioner og en genopbyggende hårkur. Det er den perfekte treenighed til tørre, ødelagte spidser, der trænger til ekstra megen kærlighed. Lyder det krævende med én behandling med tre forskellige produkter? Ja, det gør det, men det er det heldigvis ikke. Alt du skal gøre er at vaske håret med shampooen. Derefter er det tid til conditioner. Afslutningsvis kommer du kuren i hele håret. Lad den sidde i et par minutter. Skyl derefter. Shampoo og conditioner anvendes dagligt eller efter behov. Kuren bør anvendes en gang om ugen for at opnå det bedste resultat. Ved at anvende denne skønne treenighed fra Olaplex som foreskrevet, efterlades du med gennemfugtet, smukt og glansfuldt hår. Som en ekstra bonus er denne treenighed fra Olaplex vegansk.


Fugt til håret


GÅ IKKE GLIP AF

Få de seneste nyheder inden for hår og skønhed direkte i din indbakke. Psst … Du får også masser af gode tilbud. Skulle du mod forventning blive trætte af os, kan du til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev.

LET’S CONNECT