FRI FRAGT ved køb for 499,-

Hvilken shampoo passer dit hår? Stor guide til shampoo fra Kérastase

Hvilken shampoo passer dit hår? Stor guide til shampoo fra Kérastase

Hvilken shampoo passer dit hår? Stor guide til shampoo fra Kérastase 525 545 Hair By Stender

Der er ikke mangel på valgmuligheder, når du skal klikke en ny shampoo hjem. Derfor kan det også være svært at vælge den helt rigtige shampoo, som passer lige netop dit hår. Vi har bedt Kerastases shampoo-ekspert, Lina Danevig, gennemgå Kerastases ni forskellige shampooer, så det bliver lettere for dig at vælge din næste Kerastase shampoo.

Farvet hår

“Farvet hår er ikke bare farvet hår, hvormed Kerastase har skabt forskellige shampooer, som håndterer og plejer forskellige former for farvet hår. På den måde, kan du vælge den shampoo, som plejer dit farvede hår bedst, uanset om dit hår er helfarvet, tonet eller afbleget”, siger Lina Danevig.

Serien Blond Absolu er specielt udviklet til afbleget, affarvet, faux-blonde og gråt hår. Den indeholder hyaluronsyre og edelweissblomst, der har til formål at neutraliserer uønskede varme og gule toner, og den holder håret glat og glansfuldt. Serien indeholder to shampooer, der begge plejer afbleget hår, men på to forskellige måder.

Blond Absolu Bain Lumiere renser skånsomt håret for forurening, fjerner matterede stoffer, samt beroliger og fugter håret fra rod til spids. Håret får en let følelse med naturlig glans helt ud til spidserne.

Blond Absolu Bain Ultra-Violet er også udviklet til afbleget hår, men har til formål at neutralisere uønskede varme og/eller gule undertoner, som kan forekomme i affarvet hår. Den beskytter desuden håret mod daglig oxidering og forurening, giver næring og genopbygger hårets glans og blødhed.

1

Kérastase Reflection Bain Chromatique er en plejende shampoo specielt udviklet til farvet hår. Den er imodsætning til Blond Absolu ikke egnet til afbleget hår, men til farvede røde, brune og sorte lokker. Den beskytter og bevarer farven, og nærer samtidig håret, som efterlades med masser af glans”, siger shampoo-eksperten.

Tyndt hår

“Hårtab er et kendt problem ikke kun blandt mænd, men også blandt kvinder. Det at tabe sit hår, og at håret bliver tyndere, er imidlertid to forskellige ting, som man skal forholde sig til, hvis man vil pleje sit hår rigtigt”, forklarer Lina.

Kerastase har udviklet en hårplejeserie til hår, der bliver tyndere og en hårplejeserie mod hårtab. Bliver dit hår tyndere, men du taber ikke håret, skal du vælge Kerastase Densifique Bain Densité, som er en volumengivende shampoo med hyaluronsyre og intra-cyclane, der hjælper håret med at bevare fugten og beskytter mod ydre stress, hvilket afhjælper aftagende tyngde. Lider du af hårtab, skal du vælge Genesis, som du kan læse mere om nedenfor.

Hårtab

“Hårtab kan skyldes mange forskellige forhold. Det kan være hormonet, stressrelateret eller noget helt tredje. Kerastase har udviklet to shampooer, som målrettet bekæmper hårtab, siger Lina Danevig.

Genesis Bain Hydra-Fortifiant Shampoo styrker naturligt svækket hår, der har tendens til at knække og falde af. Shampooens milde formel passer til fint til normalt hår og fjerner nænsomt hudfedt og forurening fra hovedbunden. Den renser skånsomt, beroliger og fugter håret fra rod til spids og efterlader det let og luftigt.

Genesis Bain Nutri-Fortifiant Shampoo styrker tørt naturligt svækket hår, der har tendens til at knække og falde af. Den fyldige formel danner et olieagtigt skum, der fjerner snavs og overskydende fedt, mens den samtidig giver intens næring til tørt hår. Den renser skånsomt, beroliger og fugter håret fra rod til spids og efterlader det let og luftigt.

“Fælles for begge shampooer er, at de giver hårfibrene al den pleje, de har brug for. De plejer, styrker og gør hårfibrene ekstra modstandsdygtige, hvilket reducerer risikoen for at tabe håret”, fortæller Lina.


“Fælles for begge shampooer er, at de giver hårfibrene al den pleje, de har brug for. De plejer, styrker og gør hårfibrene ekstra modstandsdygtige, hvilket reducerer risikoen for at tabe håret”, fortæller Lina.

Krøllet hår

“Hvad enten du elsker eller elsker at hade dine krøller, har Kerastase udviklet en shampoo specielt til krøller. Discipline Bain Fluidéalist er seriens eneste, men yderst effektive, shampoo, som plejer uregerligt hår, der blødgøre håret og giver krøllerne definition. Den plejende formel bygger på avanceret teknologi og en høj koncentration af Pro-Keratin, ja faktisk den højeste af alle Kérastases shampooer, indskyder en smilende Lina Danevig, hvilket giver medgørlige krøller og masser af glans”.

Tørt hår

“Tørt hår kræver ekstra pleje og næring for at få sin naturlige glans tilbage. Kérastase Nutritive er skabt til at pleje tørt hår, og består ikke kun af én men tre forskellige shampooer, der på hver sin måde plejer tre forskellige niveauer af tørhed”, siger Lina.

Bain Satin 1 er en nærende shampoo, der er egnet til normalt til lettere tørt hår. De aktive ingredienser føjer vigtig næring til fibrene og blødgør håret fra rod til spids.

Bain Satin 2 er en nærende shampoo til både fint og tykt hår, som er tørt eller har særlige udfordringer. Shampooen indeholder Irisome Complex, der kombinerer aktive ingredienser og nærer håret omhyggeligt, både i længderne og på spidserne.

Bain Magistral er en nærende shampoo, der trænger dybt ind i håret og behandler meget udtørret hår. Den effektive kombination af aktive nærende ingredienser trænger dybt ind i håret og nærer roden, så håret  gennemfugtes.

Ødelagt hår

“Det kan være svært at genopbygge slidt, skadet og svækket hår, men med den rette pleje, kan det lade sig gøre at får håret på ret køl”, siger Irene. Kerastase har skabt Résistance-serien, som genopbygger slidt, skadet og svækket hår. Serien indeholder to shampooer, Résistance Bain Extentioniste, der styrker hårets holdbarhed, samt Résistance Bain Force Architecte der genopbygger hårets fibre og beskytter det mod fremtidige skader, forklarer Kerastases shampoo-ekspert.

Specielle behov

Én af de mest kendte hårproblemer er hårtab, men betændt hovedbund, kløe og skæl, skal man ikke glemme, og derfor har Kerastase udviklet serien Spécifique, som er specielt udviklet til specifikke hår- og hovedbundsproblemer, som følsom hovedbund, kløe, skæl og fedtede hårrødder, forklarer Lina Danevig.

Spécifique Bain Vital Dermo-Calm er en rensende og lindrende shampoo, der modvirker irriteret og betændt hovedbund. Den efterlader håret med en følelse af lethed, alt imens hovedbunden er befriet for kløe og ubehag.

Spécifique Bain Riche Dermo-Calm er en lindrende shampoo, der renser og behandler følsom hovedbund og giver tørt hår næring. Hovedbunden renses skånsomt for urenheder, og håret føles efterfølgende blødt og næret.

2

Spécifique Bain Prévention forebygger hårtab ved at fremme produktionen af hårfibre, som bliver tykkere og giver øjeblikkelig volume.

Spécifique Bain Anti-Pelliculaire er shampooen, som fjerner tørre og fedtede skæl og behandler hovedbunden for at undgå tilbagefald i 8 uger.

Spécifique Bain Divalent er en shampoo, der behandler fedtede rødder. Den regulerer overproduktionen af talg, alt imens den rengør og renser hovedbunden. Hårfibrene behandles, så de genfinder deres blødhed og glans.

Gennem studier, forskning og test, har Kerastase skabt et bredt sortiment af effektive og plejende shampooer, som passer de fleste behov, forklarer Irene. Alle Kerastases shampooer er en del af en serie, som har til formål at afhjælpe forskellige hårproblemer eller blot pleje håret, så det står helt skarpt, afslutter Lina Danevig.