Autoriseret forhandler

Alt vores hårpleje, styling og styling tools er ægte.

Afhentning i salonen

Du er velkommen til at hente og bytte dine varer i vores salon.

Fri fragt ved 499,-

Handler du for mere end 499 kr.
sender vi uden beregning.

trustpilotlogo

Kundeservice

Skulle du have spørgsmål til de produkter, du finder på hairbystender.dk eller har du spørgsmål til din bestilling, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os på tlf.: 20 27 80 18 mandag til fredag kl. 09.00 til 17.00. Du kan også sende en mail til hello@hairbystender.dk. Opgiv venligst din ordrenummer.

Nedenfor har vi samlet de mest spurgte spørgsmål.

Forkert produkt
Har du modtaget et forkert produkt, bedes du sende en mail til stender1@icloud.com eller kontakte os på tlf.: 20 27 80 18. Husk, venligst at notere produktets navn samt beskriv fejlen.

Manglende produkt
Hvis du har modtaget en pakke, hvor der mangler et produkt, bedes du sende en mail til stender1@icloud.com eller kontakte os på tlf.: 20 27 80 18. Husk venligst at notere, hvilket produkt der er tale om.

Defekt ved levering 

Hvis du har modtaget et produkt som er defekt ved levering, bedes du sende en mail til stender1@icloud.com eller kontakte os på tlf.: 20 27 80 18. Det ville være til en stor hjælp for ekspederingen, hvis du kan vedhæfte et billede af det defekte produkt.

Returnering
Hvis du ønsker at returnere et produkt, skal du blot printe og udfylde vores returseddel og sende den til os sammen med varen, og en kopi af fakturaen, hvis du har den. Omkostninger til returfragt skal du selv afholde. Du finder vores returseddel her.

Priser
Alle besparelser er i forhold til vejledende udsalgspriser. Tilbuddene gælder kun i begrænsede perioder eller så længe lager haves. Der tages forbehold for udsolgte produkter, trykfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt.

Alle priser er inkl. dansk moms.

Fragt
Vi samarbejder med PostNord. Ved levering til privatadresse er prisen 55 kr. Ved levering til pakkeboks er prisen 45 kr. Ved køb over 499 kr. er fragten gratis.