Autoriseret forhandler

Alt vores hårpleje, styling og styling tools er ægte.

Afhentning i salonen

Du er velkommen til at hente og bytte dine varer i vores salon.

Fri fragt ved 499,-

Handler du for mere end 499 kr.
sender vi uden beregning.

trustpilotlogo

Min hårplejerutine: Surreyya Jacobsen

Min hårplejerutine: Surreyya Jacobsen

Min hårplejerutine: Surreyya Jacobsen 583 596 Hair By Stender

Frisør, Surreyya Jacobsen, har fundet opskriften på at komme uregerligt hår til livs, og hun elsker at bruge sin kreativitet på at forskønne hverdagen for sig selv og sine kunder. Vi har mødt hende til en snak om hårpleje, velvære og uregerligt hår.

Hvad er det første du gør om morgen?

For mig er afslappende musik i ørene starten på en god dag. Derfor sætter jeg altid musik på anlægget, når jeg vågner. Derefter tjekker jeg mobilen, og svarer på indkomne mails og beskeder. Jeg kan ikke leve uden et dejligt varmt bad. Under bruseren vasker jeg håret to gange med shampoo og plejer efterfølgende håret med hårkur og balsam fra svenske Maria Nila. Når makeuppen sidder som den skal, tørrer jeg mit hår og styler det med et glattejern fra ghd.

Hvordan ser din hårpleje rutine ud?

Jeg har et kraftigt og fyldigt hår, som kan være vanskeligt at børste. Derfor bruger jeg altid id Hair Rescue Spray 911 og Luminous Colour Hair Lotion fra Maria Nila. Kombinationen af de to produkter gør det muligt for mig at børste mit hår ordentligt – og helt uden tårer. Når håret er redt, bruger jeg Maira Mila Creme Heat Spray. Ved at anvende et varmebeskyttende stylingprodukt, tager mit hår ikke skade, når jeg styler håret med varme styling tools. Afslutningsvis kommer jeg True Soft Argan Oil fra Maria Nila i håret. Argan olien plejer håret og giver masser af glans.

Min hårplejerutine - Surreyya

Hvornår føler du allermest velvære?

Velvære for mig er alt andet end en lang dag på stranden eller en spaophold. Velvære for mig er, at have mange bolde i luften, og en masse begivenheder skrevet i kalenderen. Jeg føler mig allermest tilpas, når jeg ikke sidder stille, men holder mig i bevægelse både fysisk og mentalt.

Hvorfor blev du frisør?

Frisørfaget er et kreativt fag, og jeg er et kreativt menneske. Derfor var det oplagt for mig at uddanne mig til frisør. Jeg elsker at dagene i salonen aldrig er ens, at jeg er omgivet af forskellige mennesker og at jeg hele tiden kan bruge min kreativitet til at gøre mine kunder glade og tilfredse. Det er virkelig et givende job at være frisør.

Hvad gør du for at komme ned i gear?

Samværet med andre mennesker får mig ned i gear, samtidig med at det lader mine batterier op. Jeg får fornyet energi efter en tur på dansegulvet med mine venner og veninder. Der er intet bedre.