Autoriseret forhandler

Alt vores hårpleje, styling og styling tools er ægte.

Afhentning i salonen

Du er velkommen til at hente og bytte dine varer i vores salon.

Fri fragt ved 499,-

Handler du for mere end 499 kr.
sender vi uden beregning.

trustpilotlogo

Mød teamet

Alle frisører i Stender Herlev har den 4-årige frisøruddannelse, og er nøje udvalgt på baggrund af deres faglige kvalifikationer, udtalelser, og skønne personlighed.

Christian

Christian er top stylist med speciale i langt hår og farve. Han svinger selvsikkert penslerne, og anvender flittigt de nyeste og mest populære farveteknikker. Christian er ekspert i både det lange hår, der skal sættes til den store dag, og spidser der skal studses. Han elsker at lære nyt og holder sig opdateret ved at deltage i interne og eksterne kurser og events.

Vil du have Christians tips til en god hår dag? Få dem her. Du kan også se hans arbejde her.

Winnie

Vores top stylist Winnie har mere end 30 års erfaring som frisør, og hun kan sit håndværk. Hun er ferm med både saks og pensler og hun ved, hvordan en permanent skal sidde. Winnie elsker sit fag og holder sig altid opdateret om nye teknikker og trends.

Er du på jagt efter verdens allernemmeste tip til håret? Få Winnes simple, men effektive trick her.

Jan

Jan er stifter og kreativ direktør i Frisør Stender Herlev. Jan har mange års erfaring med frisørfaget, som han også underviser stylister og materialister i. Han er kreativ, nyskabende og sætter en ære i godt håndværk. Jan kan lave en permanent i søvne og er ekspert i farve. Søger du en exceptionel god klipning er Jan den du søger. Han kan sit håndværk. Ganske som resten af teamet, holder Jan sig opdateret ved at deltage i kurser i både ind- og udland.

Lillian

Lillian er vores søde og dygtige kundeansvarlig. Det er Lillian, som tager telefonen, når du ringer og det er hende, der sørger for, at du hurtigt og nemt får de varer, du bestiller på hairbystender.dk.

Anne

Vores skønhedsredaktør Anne har mere end 10 års erfaring fra skønhedsbranchen, hvor hun har arbejdet i både ind- og udland. Hun holder dig ajour med de nyeste tips og trends inden for hår samt finder nye spændende hårpleje- og stylingprodukter til dig.