FRI FRAGT ved køb for 499,-

Mød teamet

Alle frisører i Stender Herlev har den 4-årige frisøruddannelse, og er nøje udvalgt på baggrund af deres faglige kvalifikationer, udtalelser, og skønne personlighed.

Carina

Carina blev udlært frisør i november 2009 og har siden november 2019 været en uundværlig del af Stender Herlev. Carina har en passioneret tilgang til sit arbejde og kærer sig om sine kunder. Hun er ekspert i at behandle langt hår og hun ved at spidser betyder spidser. Når du har været i hænderne på Carina, kan du være sikker på, at du aldrig går ud af døren med en page, hvis du kom for at få klippet spidser. Vil du vide mere om Carina?

Ebru

Ebru blev udlært frisør i sommeren 2005, og har siden december 2019 været en del af Stender Herlev, hvor hun med sin faglige kunden og sit åbne væsen har hævet niveauet for god kundepleje og kollegaskab. Drømmer du om et naturligt spil i håret? Så er Ebru den du søger. Hun er nemlig ekspert i farve med speciale i balayage og babylights. Hun har tidligere arbejdet som colour-teknikker og har flere colour masterclasses bag sig. Du er altså i gode hænder, hvis lokkerne skal farves. Ebru er ikke bare vild med farve, men også med herre klip –  og hun er god til det og ved præcis, hvordan skægget skal skæres. Vil du vide mere om Ebru?

Jan

Jan er stifter og kreativ direktør i Stender Herlev. Jan har mange års erfaring med frisørfaget, som han også underviser stylister og materialister i. Han er kreativ, nyskabende og sætter en ære i godt håndværk. Jan kan lave en permanent i søvne og er ekspert i farve. Søger du en exceptionel god klipning er Jan den du søger. Han kan sit håndværk. Ganske som resten af teamet, holder Jan sig opdateret ved at deltage i kurser i både ind- og udland.


Gå ikke glip af

Få de seneste nyheder inden for hår og skønhed direkte i din indbakke. Psst … Du får også masser af gode tilbud. Skulle du mod forventning blive trætte af os, kan du til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev.


Lad os holde kontakten