FRI FRAGT ved køb for 499,-

På udkig efter en ny frisurer? Husk at bruge tommelfingeren

På udkig efter en ny frisurer? Husk at bruge tommelfingeren

På udkig efter en ny frisurer? Husk at bruge tommelfingeren 585 617 Hair By Stender

Er du på udkig efter en ny frisurer? Så gennemsøger du sikkert også Instagram for at finde den helt rigtige hårfarve eller den perfekte klipning. Du strør gladeligt om dig med likes og holder dig ikke tilbage fra at pinne honeyblonde influnceres og storsmilende modeller med nyklippede lokker. Du er vild med deres look – og kan pludselig ikke vente med at komme til frisøren for at få samme look. Alligevel går du fra frisøren med huen trukket godt ned over de nyklippede- og farvede lokker – ja, måske ligefrem med en tåre på din kind. Lyder det bekendt?

Ifølge stylist, Jan Stender, som har mere end 40 års erfaring med frisørfaget, er det en meget velkendt reaktion, når kunden i stolen har et billed med. Men der er en simpel metode til at komme utilfredse, eller måske nærmere urealistiske forventninger til livs, forklarer stylisten.

Når vi drømmer om at skifte den velkendte farve eller frisure ud med en ny, tyr flere og flere til sociale medier, hvor de kæmper sig gennem et utal af posts for at finde det helt rigtige look. Tidligere var det udklip fra ugeblade, kunderne kom med, når stillen skulle opdateres. Der er intet forkert i at tage inspirationsbilleder med til frisøren. Det giver os et indtryk af, hvad det er for et look, du er ude efter. Det er blot vigtigt at huske på, at det er inspiration. Hvis du forventer det samme look, som det du, har forelsket dig i, kan du blive slemt skuffet, fortæller den erfarne stylist.

Når vi finder inspiration på sociale medier eller i modemagasiner, har vi en tendens til at forelske os i hele looket, ikke kun i håret. Vi tiltales af modellens ansigt, makeup, tøj, smykker, hår og omgivelserne. Vi betages ikke kun af håret. Derfor bliver mange kunder skuffede, når de ser det endelige resultat, forklarer Jan Stender.

Hvis du vil være sikker på, at du har valgt det rigtige look, og dermed undgå at gå grædende fra salonen, anbefaler Jan Stender, at du bruger din tommelfinger. Lyder det mærkeligt? Så afgjort, men det er det faktisk ikke. Alt du, ifølge Jan, skal gøre er, at lægge din tommelfinger over modellens ansigt, så du kun ser håret.

På den måde ser du kun farven eller frisuren. Når du har et klart billede heraf, kan du også bedre forestille dig om looket vil klæde dig, forklarer Jan. Det er en simpel, men effektiv metode. Derudover kan jeg kun opfordre dig til at spørge din frisør til råds, afslutter den erfarne stylist.


Stylistens favoritter


GÅ IKKE GLIP AF

Få de seneste nyheder inden for hår og skønhed direkte i din indbakke. Psst … Du får også masser af gode tilbud. Skulle du mod forventning blive trætte af os, kan du til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev.

LET’S CONNECT