FRI FRAGT ved køb for 499,-

Det skal du tænke på, inden du går til frisøren

Det skal du tænke på, inden du går til frisøren

Det skal du tænke på, inden du går til frisøren 525 545 Hair By Stender

Siden december 2020 har det meste af Danmark været lukket land. Vi har været under lockdown. Fra tirsdag den 6. april 2021 genåbner landets frisører og andre liberale erhverv. Men ikke alt er som det plejer.

Danskerne har siden december 2020 været under lockdown. Det har blandt andet betydet, at du ikke har kunne besøge din lokale frisør, da det kunne føre til øget smittespredning. I takt med forårets kommen, har de danske myndigheder imidlertid vurderet, at det er forsvarligt at genåbne de liberale erhverv. Det betyder, at Hair by Stender, din frisør i Herlev, igen må byde dig velkommen i salonen. Det er dog ikke uden forbehold, har myndighederne understreget.

Det du skal huske inden, du besøger Hair by Stender Herlev

Inden COVID-19 kom snigende, kunne du uden problemer stikke hovedet ind til din lokale frisør i Herlev. Sådan er det imidlertid ikke længere. Der er klare restriktioner, du skal følge, før du kan sætte dig i frisørstolen hos Hair by Stender – din frisør i Herlev.

Negativ COVID-19-test

Hvis du ikke kan fremvise et corona-pas eller har dokumentation for, hvorfor du er fritaget for test og værnemidler, skal du kunne fremvise en negativ COVID-19-test, som ikke er ældre end 72-timer. Hvis du ikke kan fremvise en negativ COVID-19-test, er vi desværre nødsaget til at afvise dig ved døren. Vi hjælper dig gerne med at bestille en ny tid. Du kan kontakte os på tlf.: 44918318. Frem til din næste tid, kan du så nå at fremskaffe en negativ COVID-19-test.

Husk dit værnemiddel

Inden du træder ind i Hair by Stender i Herlev, skal du huske at tage dit mundbind eller dit visir på. Skulle du være fritaget fra at anvende værnemiddel, bedes du venligst medbringe dokumentation herfor. Hvis du, mod forventning, har glemt værnemiddel, stiller vi, naturligvis, et mundbind til rådighed. Vi kommer ud med et til dig. Du skal bære værnemiddel under hele dit besøg hos os. Det kan give lidt problemer ved vasken, men sammen skal vi nok løse det.

Børn og gældende restriktioner

Børn under 15 år er fritaget fra at fremvise en negativ COVID-19-test. De skal dermed ikke fremvise en negativ test, og vi vil, naturligvis, ikke bede dem herom. Da det kan være vanskeligt at vurdere, hvor gammelt barnet er, opfordrer vi alle børn og unge til at fremvise deres sygesikringskort eller anden dokumentation, der oplyser deres alder.

Det er et krav fra myndighederne, at børn mellem 12 og 15 år skal bære mundbind eller visir under hele deres besøg. Hvis børn under 15 år har glemt værnemiddel, stiller vi, naturligvis, et mundbind til rådighed. Børn under 12 år er fritaget fra at bære mundbind eller andre former for værnemidler. Ledsager til børn under 18 år skal kunne fremvise en negativ COVID-19-test, bære mundbind eller visir. Hvis dette ikke kan fremvise, kan ledsageren, desværre, ikke ledsage barnet inden for.

Sådan passer vi på dig

Nu er det jo ikke kun dig, der skal gøre det hele. Vi vil også gerne passe på dig og hinanden. Derfor har vi klare procedure, som vi følger. Forhåbentlig, kan de være med til at nedbringe smittespredningen yderligere.

Sprit, sprit, sprit

Spritten vil komme til at flyde i stride strømme. Ikke den sjove af slagsen, men den vi kan desinficere med. Vi vil desinficere vores værktøj og arbejdsstation mellem hver kunde.

Med renlighed kommer man længst

Vi skifter også kapper, håndklæder og vasker hænder mellem hver kunde – ganske som vi har gjort mellem hver eneste kunde, som har besøgt salonen, siden vi åbnede for over 40 år siden. Det er bare sund fornuft – og det laver COVID-19 ikke om på.

Vi henstiller til, at du anvender håndsprit, når du kommer ind i salonen. Vi stiller, naturligvis, håndsprit til rådighed. For din egen sikkerhed, og i forsøget på at undgå spredning af COVID-19, henstiller vi også til, at du anvender håndsprit inden du forlader salonen.

Kom alene

For at holde smitten nede og undgå store forsamlinger af mennesker i vores salon, opfordrer vi alle til at møde op alene. Derfor bedes du, om muligt, lade børn, husdyr og venner blive hjemme. På den måde, kan vi sammen mindske smittespredningen.

Et farvel ugebladene

For at minimere risikoen for smittespredning, vil du under dit besøg ikke kunne hygge dig med aviser, magasiner og ugeblade. Det er simpelthen ikke muligt at rengøre disse, hvormed vi ikke kan undgå smittespredning. Derfor vil du ikke finde læsestof i salonen.

Det med småt …

Hos Hair by Stender Herlev, følger vi myndighedernes restriktioner og opfordringer. Det gør vi for at mindske smittespredningen. Desuden kan det give bødestraf, hvis vi ikke følger restriktionerne. Det er ikke kun Hair by Stender i Herlev, som kan blive straffet med bøde, det kan du også, hvis du ikke overholder de restriktioner, som myndighederne har udstukket. Hvis du er i tvivl om, hvilke regler, som gælder, er du altid velkommen til at kontakte os eller læse mere på sundhedsstyrelsens hjemmeside.

Hvis du ikke afholder myndighedernes restriktioner, er vi desværre nødsaget til at afvise dig ved døren. Det er for din og vores sikkerhed.

Hvis du ikke mulighed for at komme til den aftale tid, bedes du venligst melde afbud. Det gøres på tlf. 44918318. Vi tager ikke mod skriftlige afbud. Afbud skal ske seneste 24 timer før aftalt tid. Hvis du ikke rettidigt melder afbud, kan Stender Herlev opkræve et udeblivelseshonorar på 50% af behandlingsprisen. Opkrævningen vil blive sendt som faktura.