FRI FRAGT ved køb for 499,-

Restriktioner efter genåbning: Slut med grå hår, men ikke med restriktioner

Restriktioner efter genåbning: Slut med grå hår, men ikke med restriktioner

Restriktioner efter genåbning: Slut med grå hår, men ikke med restriktioner 860 645 Hair By Stender

Lukkede grænser og forsamlingsforbud, har siden midten af marts været hverdag for danskerne. Fra på mandag læmpes der på restriktionerne. Men ikke alt er,  som det plejer – i hvert fald ikke hos os.

Siden marts har danskerne holdt afstand og lider, som følger heraf, af hudsult. Danskerne bliver indendøre og lider, som følge heraf, enten af ensomhed eller kedsomhed. Det er nemlig sådan, vi stopper den frygtelige coronavirus, som siden januar, har spredt sig som en steppebrand fra det indre Kina til Danmark og resten af verden.

Den restriktion som, i bogstaveliste forstand, har givet anledning til flest grå hår, har været lukningen af landets frisører. Den 11. marts besluttede regeringen sammen med et enigt folketing, at lukke alle frisører i et forsøg på at stoppe spredningen af COVID-19.

Det lader til at beslutningen om at lukke landets frisører – og nå ja, resten af Danmark, har stoppet spredningen. Derfor valgte regeringen, igen sammen med et enigt folketing, fredag den 17. marts at genåbne landets frisører og andre liberale erhverv.

I kølvandet på genåbningen fulgte desværre ingen officielle retningslinjer eller restriktioner for, hvordan vi skal agere for at beskytte vores kunder, os selv og resten af samfundet. Derfor har vi valgt at indføre vores egne. Vi ved ikke om de virker, men noget må vi gøre.

Hold afstand

I vores branche, er det ikke muligt at holde afstand – og det vil slet ikke være muligt at holde to meters afstand. I forsøget på at undgå smittefare, har vi valgt at arbejde i skift, hvormed vi begrænser antallet af både stylister og kunder i salonen.

Vi vil endvidere bære et ansigtsdækkende visir og/eller maske, når dette giver mening. Kønt er det ikke, og vi ved ikke om det virker, men det kan ikke skade.

Sprit, sprit, sprit

Spritten vil komme til at flyde i stride strømme. Ikke den sjove af slagsen, men den vi kan desinficere med. Vi vil desinficere vores værktøj og arbejdsstation mellem hver kunde.

Vi skifter også kappe, håndklæder og vasker hænder mellem hver kunde – ganske som vi har gjort mellem hver eneste kunde, som har besøgt salonen, siden vi åbnede for 40 år siden.

Vi henstiller til at du, som kunde, anvender håndsprit, når du kommer ind i salonen. Vi stiller naturligvis håndsprit til rådighed. For din egen sikkerhed, og i forsøget på at undgå spredning af COVID-19, henstiller vi også til at du anvender håndsprit inden du forlader salonen.

Et farvel til ugebladet ingen læser

For at minimere risikoen for smittespredning fjerne vi alle aviser, magasiner og ugeblade – det gælder også Se & Hør som ingen jo alligevel læser.

Lidt snue og lidt hoste skader ikke

Muligvis skader lidt hoste og lidt snue ikke, men vi er ikke villig til at tage chancen. Vi henstiller derfor til, at du ikke møder op, hvis du føler dig syg. Heller ikke selvom det blot er en af årstidens forårsforkølelser. Meld afbud og bestil gerne i samme nu en ny tid længere ude i fremtiden.

Møder du op med hoste, snue osv. forbeholder vi os retten til at sende dig hjem igen.

Klog af skade

Vi ved, som sagt, ikke om vores hjemmestrikkede restriktioner, vil hjælpe, men vi føler et ansvar overfor vores kunder, vores medarbejdere og samfundet generelt, og derfor må vi gøre noget. Måske virker det, måske virker det ikke. Skade kan det i hvert fald ikke.

Vi følger løbende udviklingen og de retningslinjer som måtte komme fra myndighederne.

Opdatering … Kom alene

Efter dagens pressemøde, hvor regeringen (endelig) præsenterede anbefalinger for morgendagens åbning, opforderer vi vores kunder til at møde op alene – og lade børn, husdyr og venner blive hjemme.

I vil altid kunne finde en oversigt i salonen over de retningslinjer Sundhedsministeriet opfordrer kunder såvel som stylister til at følge.


GÅ IKKE GLIP AF

Få de seneste nyheder inden for hår og skønhed direkte i din indbakke. Psst … Du får også masser af gode tilbud. Skulle du mod forventning blive trætte af os, kan du til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev.

LET’S CONNECT