Autoriseret forhandler

Alt vores hårpleje, styling og styling tools er ægte.

Afhentning i salonen

Du er velkommen til at hente og bytte dine varer i vores salon.

Fri fragt ved 499,-

Handler du for mere end 499 kr.
sender vi uden beregning.

trustpilotlogo

Sådan er det at være: Carina Helligsø Allentoft

Sådan er det at være: Carina Helligsø Allentoft

Sådan er det at være: Carina Helligsø Allentoft 464 446 Hair By Stender

Carina Helligsoe Allentoft, 33 år, elsker en skarptskåret pixie, starter sin morgen med en kop skoldhed kaffe og ønsker sig artige børn til jul – og så er hun vores nye, kreative frisør. Hun har fundet sit kald som frisør, kan ikke leve uden shampoo med antioxidanter og holder af et koldt bad og lange cykelture – ikke nødvendigvis i den rækkefølge.

Min yndlingsfrisure

Det er svært at vælge, men hvis jeg skal vælge falder valget på en skarptskåret pixie-frisure. Den formår virkelig at friske ansigtet op samtidig med at den giver kant og personlighed. Smukt. Et velplejet langt hår, kan imidlertid også være smukt at se på og ikke mindst spændende at arbejde med.

Pleje der ikke er til at leve uden …

Resistance Bain Force Architcte fra Kérastase er produktet jeg ikke kan leve uden. Det er en creme og velduftende shampoo indeholdende antioxydanter, der ikke alene plejer, men også genopbygger håret. Den er perfekt til håret, der udsættes for lidt af hvert. Farve, vand, vind og vejr. Den er guld værd.

Mit liv

Når jeg ikke tryller med striber eller svinger saksen forsøger jeg at holde styr på kæreste og vores  unger på 4 og 7 år. Det er vigtigt for mig at de er glade og trives. Til tider tror jeg næsten, at vores unger trives for godt. Jeg kunne i hvert fald godt tænke mig et par artige børn til jul. Skulle der blive tid til lidt selvforkælelse er det kolde bade og en god cykeltur, der skal til.

Hverdag er en fest …

Til vinterens mange fester hopper jeg gerne i en halvlang kjole. Skulle der være optræk til en spontan fest er et par behagelige bukser og en farverig top det sikre valg. For mig er det allervigtigste inden en fest – spontan eller ej – at håret sidder og makeuppen er lagt i de rette folder.


Stylistens favoritter

-38% Redken Volumize Touch Control 05 150 ml - Hårmousse

Redken Volumize Touch Control 05 150 ml – Hårmousse

122,00 kr.
-25% Redken No Blow Dry Just Right Cream 150 ml - Varmebeskyttelse

Redken No Blow Dry Just Right Cream 150 ml – Varmebeskyttelse

149,00 kr.
-34% Kérastase Nutritive 8H Night Repair 90 ml - Hårserum

Kérastase Nutritive 8H Night Repair 90 ml – Hårserum

249,00 kr.
-28% Kérastase Genesis Fondant Renforcateur 200 ml - Balsam

Kérastase Genesis Fondant Renforcateur 200 ml – Balsam

212,00 kr.


GÅ IKKE GLIP AF

Få de seneste nyheder inden for hår og skønhed direkte i din indbakke. Psst … Du får også masser af gode tilbud. Skulle du mod forventning blive trætte af os, kan du til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev.

LET’S CONNECT