Autoriseret forhandler

Alt vores hårpleje, styling og styling tools er ægte.

Afhentning i salonen

Du er velkommen til at hente og bytte dine varer i vores salon.

Fri fragt ved 499,-

Handler du for mere end 499 kr.
sender vi uden beregning.

trustpilotlogo

Sådan er det at være: Ebru

Sådan er det at være: Ebru

Sådan er det at være: Ebru 2048 1500 Hair By Stender

Ebru, 34 år, står op før fanden får sko på, dyrker pilates i et væk, er vild med den klassiske page – også er hun vores nye, dygtige frisør. Hun har altid vidst at hun ville være frisør, kan ikke leve uden en helt bestemt natserum, og så gør hun hvad hun kan for at finde tid  sammen med sin elskede mand.

Min yndlingsfrisure

Jeg har mange favoritter, men min absolutte yndlingsfrisure er en klassisk page. Den klæder de fleste samtidig med at den giver den enkelte karakter. Jeg er vild med at lave fade på mænd. Det er et markant look, der giver masser af personlighed. Desuden er det udfordrende for mig som frisør. Det er altid dejligt at lade sig udfordre.

Pleje der ikke er til at leve uden …

Klog af skade tilpasser jeg altid min hud- og hårpleje efter vejr og vind. I det kolde og fugtige vejr, som har ramt Danmark denne vinter, sværger jeg til Nutritive 8H Magic Serum fra Kérastase, der genopbygger og plejer håret i løbet af natten. Jeg anvender den et par gange om uge. Jeg kommer den i håret inden jeg skal sove og vågner op med et lækkert blødt, velplejet og glansfuldt hår.

Mit liv

Jeg vågner altid tidligt. Det er ikke bevidst. Det sker bare, hvilket både er dejligt og vildt irriterende. En gang imellem kunne det være skønt at sove længe, men det synes mit indre vækkeur ikke. Så jeg står altid op før fanden får sko på. Efter en opkvikkende omgang morgen-pilates på stuegulvet, sætter jeg mig i sofaen med en kop kaffe og planlægger min dag. Det er en dejlig start på dagen. I en travl hverdag med et spændende arbejde, forsøger jeg naturligvis også at finde tid sammen med min dejlige mand.

Hverdag er en fest …

Som udgangspunkt er hverdag en fest, men da jeg ikke kan rende rundt i høje hæle hver dag, elsker jeg at finde stiletterne frem, når der skal være fest. Jeg sætter dem sammen med en sort kjole, som jeg let kan pifte op med et par accessories.


Stylistens favoritter

-28% Kérastase Nutritive Bain Magistral 250 ml - Shampoo

Kérastase Nutritive Bain Magistral 250 ml – Shampoo

169,00 kr.
-34% Kérastase Nutritive 8H Night Repair 90 ml - Hårserum

Kérastase Nutritive 8H Night Repair 90 ml – Hårserum

249,00 kr.


GÅ IKKE GLIP AF

Få de seneste nyheder inden for hår og skønhed direkte i din indbakke. Psst … Du får også masser af gode tilbud. Skulle du mod forventning blive trætte af os, kan du til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev.

LET’S CONNECT