FRI FRAGT ved køb for 499,-

Skønhedsfavoritter: Carina Helligsø Allentoft

Skønhedsfavoritter: Carina Helligsø Allentoft

Skønhedsfavoritter: Carina Helligsø Allentoft 390 500 Hair By Stender
top skoenhedsfarvoritter carina kms

Som de fleste andre danskere jonglerer frisør, Carina Allentoft, rundt i et Danmark der er lukket ned. Den 34 årige frisør hjemmeskoler sine døtre og nyder roen når de sover. For flere år siden fandt hun sit kald som frisør og kan ikke leve uden shampoo med antioxidanter. Hun tæller dagene til at hun igen må svinge saks og pensler.

Hvad er dit bedste vinter-skønhedstip?

“Vintervejret er hårdt for krop, sjæl og hår. Gode hårplejeprodukter kan gøre forskellen på et tørt og klasket hår og et sundt og skinnede hår. En god klipning er, naturligvis, det vigtigste, hvis man skal have smukke lokker sommer og vinter, men man kommer langt med den rigtige pleje. Om vinteren skal der masser af fugt til, hvis man vil undgå tørt og klasket hår. Kérastase Nutritive er serien jeg svæger til, når det kommer til pleje af tørt hår. Serien er specielt udviklet til at nære og pleje tørt hår, som efterlades blødt, smidigt og glansfuldt”.

Hvilket skønhedsprodukt kan du ikke leve uden?

“Jeg kan ikke leve uden læbepomde – slet ikke i de kolde vintermåneder. Hvis jeg ikke fugter læberne med læbepomade skaller og flækker de. Det er ikke et kønt syn og det kan gøre pokkers ondt. Jeg har også forelsket mig i hårplejeserien Genesis fra Kérastase. Den modvirker håraffald eller det man i folkemunde kalder hårtab. Den dufter godt, den er drøj i brug og den gør underværker for mit skandinaviske hår”.

skoenhedsfavoritter midten

Hvordan ser din skønhedsrutine ud?

“Jeg kan godt lide, at mit hår føles rent og velplejet. Det giver et selvtilliden et boost, når håret sidder som det skal, og det gør det kun, hvis det er velplejet. Derfor bruger jeg meget tid, eller så meget tid en mor til to piger nu kan, på at pleje mit hår med masker og olier. Jeg vasker håret hver eller hver anden dag, og jeg kan ikke leve uden shampoo med antioxidanter. Om vinteren bruger, jeg KMS Moist Repair Leave-in Conditioner et gange om uge. Den er fyldt med aloe-vera, som opretholder hårets fugtbalance, samt eliminerer frizz og flyvsk hår”.

Hvordan holder du dig sund?

Mine to piger holder mig på tæerne. De sidder sjældent stille, hvilket betyder, at jeg sjældent sidder stille. Jeg er også stor tilhænger af kolde bade. Jeg har desværre ikke mulighed for at vinterbade, da vi ikke bor i nærheden af havet, men hver morgen afslutter jeg badet med iskoldt vand. Både krop og hjerne vågner efter sådan en behandling. Det er skønt. Når tiden tillader det, elsker jeg at cykle. Ikke bare en lille tur ned til købmanden, men en lang cykeltur, hvor jeg får tid til at få alle tankerne på plads og nye kreative ideer former sig.

Har du lyst til at se mere til Carina? Du kan følge hende på instagram @carinahaj.


Gå ikke glip af

Få de seneste nyheder inden for hår og skønhed direkte i din indbakke. Psst … Du får også masser af gode tilbud. Skulle du mod forventning blive trætte af os, kan du til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev.


Lad os holde kontakten