Fri fragt ved 499,-

Handler du for mere end 499 kr. sender vi uden beregning.

Autoriseret forhandler

Alle vores hårpleje- og stylingprodukter samt styling tools er ægte.

Kvalitet

Vores produkter er udvalgt af vores erfarne frisører.

trustpilotlogo

Slut med dårlige hårdage: Sådan vælger du den bedste hårbørste

Slut med dårlige hårdage: Sådan vælger du den bedste hårbørste

Slut med dårlige hårdage: Sådan vælger du den bedste hårbørste 583 596 Hair By Stender

Du bruger den rigtige pleje og de bedste stylingprodukter til dit hår, men alligevel har du langt færre gode end dårlige hårdage. Er du også træt af dårlige hårdage? Du gør helt sikkert alt det rigtige, du glemmer bare at anvende den bedste hårbørste – og uden den helt rigtige hårbørste, kan du anvende den rigtige pleje og stylingprodukter, men du vil altid ende med en dårlig hårdag.

Du anvender din hårbørste hver eneste dag. Derfor er det vigtigt at du vælger den bedste og den helt rigtige til dit hår. Så din hårbørster sammen med pleje- og stylingprodukter, kan efterlade dig med det hår, du altid har drømt om.

Den bedste hårbørste til kort hår

Kører du en smuk korthårsfrisure, kan du med fordel anvende en føntørringsbørste eller en rundbørste med lille diameter, som begge er designet til at skabe fylde helt fra bunden. De får desuden fat i alle korte hår, hvilket andre børster ikke gør. Hvis det skal gå hurtigt, kan du også kaste en kam igennem håret. Tjek eventuelt vores store udvalg ghd og HH Simonen hårbørster til kort hår.

Den bedste hårbørste til langt hår

Har du valgt at lade lokkerne vokse, er en bred pladebørste den bedste hårbørste til dit hår. Den er meget effektiv i et mellemlangt/langt og tykt hår, da du kan børste og eventuelt føntørre større sektioner ad gangen. Prøv gerne vores pladebørste fra ghd. Det er den bedste hårbørste til langt hår – i hvert fald, hvis du spørger os.

Den bedste hårbørste til krøllet hår

Der er delte meninger om, hvorvidt man skal anvende en hårbørste, når man har krøller. Og vi hælder til, at man ikke skal anvende en hårbørste, men derimod anvende en kam og helst i vådt hår. Gdh har rigtig gode kamme til krøller. Hvis du ikke kan undvære en hårbørste, vil den bedste hårbørste til krøllet hår være en såkaldt wet brush. Den filtrer let hårene ud, og har bevægelige børster på en blød pude, som masserer hovedbunden, imens du let får børstet håret. Et fint hår er ofte mere skrøbeligt end et tykt hår. Derfor er det især vigtigt at have en god børste, så man ikke knækker håret. HH Simonsen har markedets måske bedste wet brush hårbørste.

Den bedste hårbørste til fint hår

Er du født med fint hår er pladebørsten den bedste hverdagsbørste til dit fine hår. Den er stor og firkantet og hårbørsten fungerer rigtig godt til dit hår – særligt hvis dit hår er fint. Hvis du ønsker lidt mere volumen i dit fine hår – hvad enten det er langt eller kort – vil den bedste hårbørste være en rundbørste. Det er nemlig børsten, der vil give dig mere volumen i dit fine hår. Der findes forskellige størrelser på rundbørsten, og størrelsen er afgørende for det resultat, du opnår. En stor rundbørste er fantastisk at bruge, hvis du har langt hår, men mangler volumen. En lille rundbørste er det rigtige valg, hvis du vil føntørre både volumen og glans i kort hår. Tjek eventuelt vores store udvalg af rundbørster fra ghd.

Den bedste hårbørste til kraftigt hår

Er du født med kraftigt hår, vil den bedste hårbørste til dit hår være en såkaldt kombinationsbørste, som bestå af vildsvinehår og nylonpigge. Nylon-piggene finkæmmer håret, mens vildsvinebørsterne udglatter det og giver glans. Du skal være opmærksom på at kombinationsbørsten fungerer bedst i tørt hår.

Den bedste hårbørste til børn

Er du træt af skrig og skrål hver eneste gang ungerne skal have redt hår? Det forstår vi virkelig godt. Heldigvis er der en nem løsning til at stoppe kampene hver eneste gang dine børn skal have redt deres hår. Den bedste hårbørste til børn er nemlig en wet brush, som børster vådt hår uden at trække i det. Den filtrer let hårene ud, og har bevægelige børster på en blød pude, som masserer hovedbunden, imens man let får børstet håret.