Autoriseret forhandler

Alt vores hårpleje, styling og styling tools er ægte.

Afhentning i salonen

Du er velkommen til at hente og bytte dine varer i vores salon.

Fri fragt ved 499,-

Handler du for mere end 499 kr.
sender vi uden beregning.

trustpilotlogo

Smukke krøller starter med en god krøllecreme

Smukke krøller starter med en god krøllecreme

Smukke krøller starter med en god krøllecreme 525 545 Hair By Stender

De fleste af dem, der er født med krøller har på et eller andet tidspunkt i livet elsket at hade deres krøller – og måske er de aldrig holdt op. Er du en af dem med naturligt fald eller masser af medfødte krøller, men drømmer du om glat hår, da du ikke ved, hvordan du skal styre dine brusende lokker? Hvis hadet til dine krøller skal blive til en stormende forelskelse, skal du starte med en god krøllecreme.

Med en god krøllecreme kan du nemlig definere og fremhæve dine krøller uden krus, så det ser naturligt ud. Den definere ikke kun dine krøller, den tilføjer også ekstra hold, så dine krøller holder deres spændstighed hele dagen.

En god krøllecreme gør det muligt for dig at tæmme dine krøller, den tilfører ekstra hold og giver dine krøller masser af elasticitet, som gør at du efterlades med spændstige krøller, der grundet krøllecremens hold får krøllerne til at holde hele dagen. Måske vigtigst af alt er krøllecreme udviklet til at bekæmpe krus og sørger for at krøllerne ikke samler sig en store totter. Der er altså mange fordele ved at anvende krøllecreme, når man er født med krøller, som man gerne vil elske.

Dummy Image

Hvem kan anvende krøllecreme?

De seneste år er krøllecreme steget i popularitet – og vi forstår godt hvorfor. En god krøllecreme er nemlig vejen til smukke velplejede krøller, der holder deres spændstighed hele dagen. Men hvilken krøllecreme, skal du lige vælge. Der er et hav af krøllecreme på markedet, og derfor kan det være svært at vælge, hvilke der er den rigtige. Derudover kan krøllecreme også tilføre fugt til tørre lokker, hvilket mange med naturlige krøller døjer med.

1. Tørt hår

Udover at definere krøllerne, kan krøllecreme også tilføre fugt til tørre lokker, hvilket mange med naturlige krøller døjer med. Lider du af tørt hår og har et vel af krøller, kan vi anbefale, at du vælger en krøllecreme specielt udviklet til tørt hår. En af vores favoritter er Curvaceous Full Swirl fra Redken. Den fugter, blødgøre og plejer krøllerne samtidig med at den definere og holder krøllerne spændstige hele dagen. Et godt valg til tørre krøller, der har brug for ekstra pleje uden at der gåes på kompromis med det endelige finish. Hvis du ønsker biodynamisk og økologisk pleje af dine tørre krøller, kan vi anbefale Oway Curly Potion, som er en flydende krøllecreme, som tilfører masser af fugt til håret uden at virke tyngende på krøllerne. Krøllecremen fra Oway har konsistens som en gel, og den har en effektiv anti-frizz effekt, der sikrer smukke, definerede krøller uden krus.

2. Filtret hår

Krøller kan have tendens til at filtre sammen og blive til en eller flere store totter. Lad os bare være ærlige, det ser ikke kønt ud. Discipline Oléo-Curl Cream fra Kérastase er specielt udviklet til at håndtere et krøllet hår, som har til tendens til at filtre sammen. Krøllecremen samler effektiv hvert enkelt krøller, definerer dem og giver dem hold.

3. Kruset hår

Kruset er en klassiker – og desværre ikke en af de gode. Heldigvis, kan du komme kruset hår til livs med den rette krøllecreme. Har dit krøllede hår tendens til at krølle, skal du i bogstaveligste forstand have fingrerene i KMS Curl Up Control Creme, som er en krøllecreme, der effektivt bekæmper krus, giver fugt og hold til håret.

Er krøllecreme kun for kvinder?

Nej, naturligvis ikke. Krøllecreme er for alle, som har en hårpragt fuld af krøller. I takt med at krøllecreme er steget i popularitet, har flere og flere mænd også fået øjnene op for fordelene ved at anvende en krøllecreme, som bekæmper krus, definere krøllerne og holder dem spændstige hele dagen.

For mænd med masser af krøller eller fine bølger, vil det faktisk give god mening at udskifte voks eller pomade med en krøllecreme. Redken har udviklet en serie specielt for mænd kaldet Brews, og serien indeholder en fabelagtig krøllecreme, som plejer, definerer og bekæmper krus. Den er nem at anvende og skal ikke skylles ud.

Sådan anvender du krøllecreme

Da de første krøllecreme kom på markedet, var de beregnet til brug i tørt hår, men de nye krøllecremer kan også anvendes i fugtigt og vådt hår. Dermed kan du vælge lige netop den krøllecreme, som du ønsker, når du skal style dine krøller.

Vælger du en klassisk krøllecreme, som skal i tørt hår, skal du varme krøllecremen op i håndfladerne og derefter kramme creme godt ind håret. På den måde efterlades krøllerne veldefineret og spændstige.

Vælger du en krøllecreme til fugtigt og vådt hår, kan du både forme og skabe krøller. Varm krøllecremen op til håndfladerne inden den fordele i håndklædetørt hår. Herefter kan du enten lade håret lufttørre eller anvende en hårtørrer fra ghd med diffuser, som giver håret volumen og definerer dine krøller. Denne ghd helios føntørrer er et godt bud.

De seneste år er krøllecreme, som sagt, steget i popularitet – og det forstår vi virkelig godt. Den plejer, definerer og giver hold. Den kan afhjælpe tørt hår eller hår der har tendens til at filtre sammen og de fleste krøllecremer bekæmper også krus.