Fri fragt ved 499,-

Handler du for mere end 499 kr. sender vi uden beregning.

Autoriseret forhandler

Alle vores hårpleje- og stylingprodukter samt styling tools er ægte.

Kvalitet

Vores produkter er udvalgt af vores erfarne frisører.

trustpilotlogo

Undgå fuglereder med en børste til filtret hår

Undgå fuglereder med en børste til filtret hår

Undgå fuglereder med en børste til filtret hår 583 596 Hair By Stender

Fuglereder, filtret hår eller uglet hår – uanset hvad du kalder dit morgenhår, kan vi hurtigt blive enige om at filtret hår er noget rod. Det er pinefuldt at rede ud og svært at style. Med den rigtige børste til filret hår, kan fuglerederne hurtigt blive fortid.

Du kan ikke børste dig til lækkert hår, hvis du ikke anvender den rigtige børste, når du skal bekæmpe det filtrede og uglede hår. For at komme dit filtrede hår til livs, skal du først og fremmest anvende en detangler brush. Den er specielt udviklet til at udrede selv de mest genstridige fuglereder. Det er den perfekte børste til dit filtrede hår. Du kan både anvende børsten til filtret hår i vådt og tørt hår og når du styler håret.

Filtrer dit hår også i løbet af dagen, kan du med fordel have en bredtandet kam i tasken. Den vil skånsomt rede dit hår, og efterlade dig uden en eneste fuglerede.

Udover at anvende den rigtige børste til filtret hår, skal du aldrig springe din balsam over, hvis du vil undgå fuglereder. Din balsam tilfører nemlig fugt, pleje og næring til håret, hvilket minimere antallet af fuglereder, samtidig med at det bliver lettere at rede og styling.

Kombiner gerne din balsam med ugentlige hårkure, som fugter og nærer dit filtrede hår. Brug hårkur et par gange om ugen. Det vil gøre underværker for dit filtrede og uglede hår.

Ikke flere fuglereder – hvad så nu?

Selvom du har fået styr på dit filtret hår, betyder det ikke, at du ikke kan have dårlige hårdage. Hvis du stadig har langt færre gode end dårlige hårdage, kan du supplere med andre hårbørster. I vores store guide til den bedste hårbørste, finder du den rigtige hårbørste og kommer dårlige hårdage til livs.