Balmain

Balmain Hair Couture har over 45 års erfaring med at kombinere kvalitets hårpleje, styling og accessories med de nyeste catwalk-trends. Produkterne fra Balmain er inspireret af årtiers backstage-hemmeligheder og giver dig alt, du behøver for at opnå et ultimativt catwalk-inspireret udseende. Alt hårpleje og styling fra Balmain Hair Couture er fri for parabener og cruelty free. Ganske som flere af både hårpleje- og stylingprodukterne fra Balmain Hair Couture Care er farvebeskyttende og fri for sulfater. Hos Hair by Stender finder du et stort udvalg af hårpleje, styling, styling tools og accessories fra franske Balmain Hair Couture.

Balmain

Balmain Hair Couture har over 45 års erfaring med at kombinere kvalitets hårpleje, styling og accessories med de nyeste catwalk-trends. Alt hårpleje og styling fra Balmain Hair Couture er fri for parabener og cruelty free. Ganske som flere af både hårpleje- og stylingprodukterne fra er farvebeskyttende og fri for sulfater. Hos Hair by Stender finder du et stort udvalg af hårpleje, styling, styling tools og accessories fra franske Balmain Hair Couture.

Viser 1–25 af 84 resultater

-25% Balmain Hair Couture Moisturizing Conditioner 300 ml - Balsam

Balmain Hair Couture Moisturizing Conditioner 300 ml

274,00 kr.
-25% Balmain Hair Couture Moisturizing Conditioner 300 ml - Balsam

Balmain Hair Couture Moisturizing Shampoo 300 ml

259,00 kr.
-22% Balmain Hair Couture Revitalizing Shampoo 300 ml

Balmain Hair Couture Revitalizing Shampoo 300 ml

269,00 kr.
-22% Balmain Hair Couture Homme Sculpting Wax 100 ml

Balmain Hair Couture Homme Sculpting Wax 100 ml

264,00 kr.
-20% Balmain Hair Couture Texturizing Volume Spray 200 ml

Balmain Hair Couture Texturizing Volume Spray 200 ml

271,00 kr.
-25% Balmain Hair Couture Thermal Protection Spray 200 ml

Balmain Hair Couture Thermal Protection Spray 200 ml

255,00 kr.
-20% Balmain Hair Couture Volume Mousse Strong 300 ml - Hårskum

Balmain Hair Couture Volume Mousse Strong 300 ml – Hårskum

271,00 kr.
-20% Balmain Hair Couture Matt Paste 100 ml - Hårvoks

Balmain Hair Couture Matt Paste 100 ml – Hårvoks

271,00 kr.
-25% Balmain Hair Couture Leave-In Conditioning Spray 200 ml

Balmain Hair Couture Leave-In Conditioning Spray 200 ml

255,00 kr.
-25% Balmain Hair Couture lluminating Shampoo 300 ml

Balmain Hair Couture lluminating Shampoo Silver Pearl 300 ml

259,00 kr.
-25% Balmain Hair Couture Texturizing Salt Spray

Balmain Hair Couture Texturizing Salt Spray 200 ml

255,00 kr.
-20% Balmain Hair Couture Session Spray Strong 300 ml - Hårlak

Balmain Hair Couture Session Spray Strong 300 ml – Hårlak

271,00 kr.
-20% Balmain Hair Couture Moisturizing Styling Cream 150ml

Balmain Hair Couture Moisturizing Styling Cream 150 ml

271,00 kr.
-20% Balmain Hair Couture Session Spray Medium 300 ml - Hårlak

Balmain Hair Couture Session Spray Medium 300 ml – Hårlak

271,00 kr.
-15% Cellulose Acetate Barrette pour Cheveux L Black

Balmain Hair Couture Cellulose Acetate Barrette pour Cheveux L Black – Hårpynt

560,00 kr.
-25% Balmain Hair Couture Illuminating Shampoo White Pearl

Balmain Hair Couture Illuminating Shampoo White Pearl 300 ml

259,00 kr.
-20% Balmain Hair Couture Argan Moisturizing Elixer 100 ml - Hårolie

Balmain Hair Couture Argan Moisturizing Elixer 100 ml – Hårolie

300,00 kr.
-25% Balmain Hair Couture Revitalizing Conditioner

Balmain Hair Couture Revitalizing Conditioner 300 ml

274,00 kr.
-25% Balmain Hair Couture Illuminating Mask Silver 200 ml

Balmain Hair Couture Illuminating Mask Silver Pearl 200 ml

373,00 kr.
-20% Balmain Homme Hair & Body Wash 200ml

Balmain Hair Couture Homme Signature Men’s Line Hair & Body Wash 200 ml

351,00 kr.

Balmain Hair Couture - parisisk couture til håret

Balmain er et af verdens førende couture modehuse, og har siden sin grundlæggelse i 1945 fortryllet, forskønnet og innovativt udviklet modeverden. Grundlæggeren, Pierre Balmain, har ikke kun skabt couture af højeste kvalitet i over et halvt århundrede. Balmain har også skabt hårpleje, styling og accessories, der matcher. Hos Hair by Stender elsker vi hårpleje af allerhøjste kvalitet, og derfor fører vi kun det bedste af bedste. Netop derfor finder du også Balmain Hair Couture hos os.

Alt hårpleje og styling fra Balmain Hair Couture er fri for parabener og cruelty free. Ganske som flere af både hårpleje- og stylingprodukterne fra  Balmain Hair Couture Care er farvebeskyttende og fri for sulfater.

De unikke ingredienser; silke-protein og argan elixir, er de bærende ingredienser i Balmain Hair Couture, og de er alt afgørende for hårplejen- og stylingens høje kvalitet, der reddter selv den dårligste hårdag. Den højtydende hårpleje fra Balmain Hair Couture kommer i en klassisk og smuk emballage med hvide flasker og krukker med sort tekst og låg. De passer lige så godt ind på badeværelset, som de passer på dit hår.

De smukke accessories fra Balmain Hair Couture er fransk design, håndlavet og belagt med op til 18 karat guld. De specielle accessoreis fra Balmain fås i forskellige størrelser og farver.

Luksuriøs hårpleje fra franske Balmain Hair Couture

Hos Hair by Stender har vi samlet et stort og luksuriøst udvalg af hårpleje fra Balmain, så uanset dit hårs udfordringer, kan du finde den perfekte Balmain-pleje. Alle produkterne fra Balmain Hair Couture er skabt med en base i fransk couture kombineret med innovativ teknologi og høj kvalitet.

Du finder lækker shampoo fra Balmain til tørt, slidt og farvet hår, der vil forlænge hårfarven mellem salonbesøg. På vores virtuelle hylder finder du også conditioner og hårkur fra franske Balmain, der nærer og plejer dit hår i dybden.

Balmain - direkte fra catwalken til din daglige stylingrutine

På vores webshop finder du ikke kun shampoo fra Balmain, conditioner fra Balmain Hair Couture og andre plejende hårprodukter, men også et lækkert udvalg af stylingprodukter fra Balmain. Så du kan få både rent, lækkert og velplejet hår, samt style det, som du ønsker.

I vores store udvalg af stylingprodukter fra Balmain Hair Couture, finder du hårspray med forskellig styrke, velduftende voks, strukturgivende hårlak, volumengivende hårskum og meget andet, som giver den perfekte hårdag hver eneste dag. Det er styling direkte fra catwalken til din daglige stylingrutine.

Accessories fra Balmain Hair Couture

Balmain Hair Couture er formet af sit ophav indenfor parisisk couture, og derfor er det også naturligt, at du finder couture til håret fra Balmain hos os. Vi har et stort udvalg af accessories til håret fra Balmain Hair Couture. Du finder hårbøjler, hårelastikker og andet hårpynt, der tager dit look til et helt nyt niveau.

Få perfekte lokker med styling tools fra Balmain

Det er de færreste af os, der kommer sovende til velsiddende lokker. Det kræver ofte et eller flere styling tools at opnå det helt rigtige looj. Hvorfor ikke anvende tools fra catwalken? Balmain Hair Couture har udviklet nogle af branchens bedste styling tools og dem finder du naturligvis hos os. Med et glatte- eller krøllejern fra Balmain, er du garanteret et lækkert look med lokker der sidder som de skal.

Shop Balmain Hair Couture online hos Hair by Stender

Uanset om du er på jagt efter velplejede eller velsiddende lokker, der understreges af et unikt accessories, er vi sikre på, at du finder præcis det produkt fra Balmain her på shoppen, der vil tage dit hår og look til helt nye højder.

Er du usikker på, hvilken hårpleje, styling, styling tool eller hårpynt fra Balmain, der passer bedst til dit hår, er du velkommen til at kontakte os. Som professionel frisør har vi den viden, der skal til for at hjælpe dig med at vælge helt rigtigt. Når du har fundet frem til de rette produkter fra Balmain Hair Couture, sørger vi for at sende dem hjem til dig på ganske få hverdage, så du hurtigst muligt kan få et flot og skønt hår.