Viser alle 4 resultater

-40% produkt loreal serie expert

L’Oreal Serie Expert Magnesium Silver Shampoo 300 ml

149,00 DKK 89,00 DKK
-25% produkt loreal expert gloss protect

L’Oreal Professionnel Silver Gloss Shampoo 500 ml

199,00 DKK 149,00 DKK
-36% produkt waves

L’Oreal Tecni Art Beach Waves Spray 150 ml – Saltvandsspray

185,00 DKK 118,00 DKK

L'Oréal Professionnel - dit visitkort til verden

Dit hår er dit visitkort og afspejler din personlighed. Derfor har L'Oréal Professionnel udviklet en bred vifte af hårpleje produkter, der dækker alle hårets behov for pleje. Med kvalitets hårpleje fra L'Oréal Professionnel, kan du nemt og effektivt holde håret rent og under kontrol eller give det ekstra næring med oliebaserede hårmasker. Men din hårrutine behøver ikke at stoppe der, for L'Oréal Professionnel tilbyder også stylingprodukter, der er designet til let og enkelt at style håret.

Hair by Stender er stolte af at kunne tilbyde hårpleje- og stylingprodukter fra L'Oréal Professionnel, der er kendt for sine innovative og effektive produkter, der med sit enkel og tidsløse design, smukt lader sig udstille på et hvert badeværelse. Vi har jævnligt tilbud på flere af de lækre produkter fra L'Oréal Professionnel. Hold derfor gerne et ekstra skarpt øje med Hair by Stender og se, om ikke du skulle være heldig at få produkter fra L'Oréal Professionnel til en rigtig god pris.

Sølvgråt hår på den helt rigtige måde

For 15 år siden ville det være utænkeligt ikke at farve sit hår, så hvert et gråt hår blev dækket. I dag viser kvinder og mænd i alle aldre stolt deres grå hår frem. Der er såmænd flere og flere som lader sig farve gråt. Hvis du er en af dem, der ikke fra naturens side er blevet grå eller har opnået den moderigtige grå farve, kan du med fordel anvende, L’Oreal Professionnel Serie Expert Magnesium Silver, som er specielt udviklet til at neutraliserer lyse og gule undertoner i dit farvede hår. Den indeholder aminosyrer og andre plejende ingredienser, der effektivt fjerner misfarvninger, og samtidig nærer håret i dybden. L’Oreal Serie Expert Magnesium Silver neutraliserer et naturligt blond, kemisk lysnet eller gråt hår, så du bliver efterladt med det eftertragtede smukke, kølige og skinnende hår.

Har du mere hang til blondt hår, men er du ikke fra naturens side født med lyst hår, så er farvning den enste vej. Opnåede du ikke den tone, du ønskede eller har håret fået flere rødelige og gule toner end du ønskede, kan vi anbefale, at du anvender L’Oréal Professionnel Silver Shampoo, som er en violet shampoo, der effektivt neutraliserer uønskede gule og røde reflekser i håret. Håret efterlades med en ren og klar farve, samt en flot glansfuldt finish.

Styling par excellence

L'Oréal Professionnel er ikke blot kendt for at udvikle hårpleje produkter af høj kvalitet til rimelige priser. L'Oréal Professionnel er også kendt for at leverer styling produkter par excellence. L'Oréal Professionnel har over en lang årrække udviklet stylingprodukter til hvert eneste ønske og behov, du måtte have. Vi nævner i flæng, hårlak, mousse, voks, olier og saltvandsspray.

En af vores favoritter er L’Oreal Tecni Art Beach Waves Spray, som er en saltvands-spray, der giver håret intens tekstur og ægte strandeffekt med pjusket struktur og mat finish. Sprayen gør det nemt at få et strandlook, hvor håret har tekstur, fylde og en mat finish. Lige nu sparer du op til -65% L'Oréal Paris. Så der er gode chancer for at du finder dit næste styling produkt til en yderst fordelagtig pris.

Shop hårpleje af høj kvalitet hos Hair by Stender

L'Oréal Professionnel er en franskbaseret multinational virksomhed, der blev grundlagt af Eugène Schueller i 1909. Den er kendt for at udvikle og levere hårpleje- og stylingprodukter af høj kvalitet til rimelige priser. Med vores udvalg af L’Oréal Professionnel hårpleje- og stylingprodukter, der tilgodeser alle hårtyper, har du gode muligheder for at pleje håret, så det bliver smukt og glansfuldt, samt style det præcis, som du vil. L'Oréal Professionnel gør, med sine effektive og innovative produkter, en ende på farvet hår med grimme gule undetoner. Manglende volumen er også en sagablot med saltsvandspray, der giver håret struktur og masser af fylde - på den forførende måde.

Hvis du har svært ved at vælge lige netop den hårpleje eller de stylingprodukter, som dit hår har brug for, er du også velkommen til at kontakte os, inden du klikker produkter fra L'Oréal Professionnel hjem. Vi sidder klar ved telefonen, mailen og på sociale medier.

Den 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen, gør at vi let kan guide dig til de produkter dit hår har brug for. Vi arbejder dagligt med hår og kan derfor, med ganske få spørgsmål, spore os ind på, hvilke produkter der er de rette for dig.

Når du har fundet de produkter, der vil få det optimale ud af netop dit hår, sørger vi for at du får dine nye L'Oréal Professionnel hårpleje- og styling produkter leveret indenfor et par dage. Vi har nemlig en leveringstid på en til to dage. På den måde kan du hurtigt få det look, du drømmer om.