American Crew

For mere end 20 år siden skabte amerikaneren, David Raccuglia det nu verdenskendte hårpleje- og stylingbrand, American Crew. Udvalget af American Crew produkter består af hårpleje-, styling og grooming produkter af højeste kvalitet.

Hair by Stender tilbyder en bred vifte af stylingprodukter fra American Crew. Stylingprodukterne fra American Crew er kendetegnet ved høj kvalitet og innovation. Vi har jævnligt tilbud på flere af de lækre produkter fra American Crew. Så hold gerne øje med Hair by Stender og se, om du ikke skulle være heldig at få produkterne til en ekstra god pris.

American Crew

For mere end 20 år siden skabte amerikaneren, David Raccuglia det nu verdenskendte hårpleje- og stylingbrand, American Crew. Udvalget af American Crew produkter består af hårpleje-, styling og grooming produkter af højeste kvalitet. Produkterne fra American Crew passer til alle hud- og hårtyper. Find flere af dem hos Hair by Stender.

 

Viser alle 3 resultater

-40% American Crew Heavy Hold Pomade 85 ml – Hårvoks

American Crew Heavy Hold Pomade 85 ml – Hårvoks

117,00 kr.
-40% American Crew Molding Clay 85 ml

American Crew Molding Clay 85 ml – Hårvoks

117,00 kr.
-40% American Crew Grooming Cream 85 ml

American Crew Grooming Cream 85 ml – Hårvoks

117,00 kr.

American Crew - Hårpleje og styling til mænd

For mere end 20 år siden skabte amerikaneren David Raccuglia det nu verdenskendte hårpleje- og styling brand, American Crew. Udvalget af American Crew produkter består af hårpleje-, styling og grooming produkter af højeste kvalitet. Produkterne fra American Crew passer til alle hud- og hårtyper.

American Crew blev grundlagt i 1994 af den amerikanske stylist, David Raccuglia, som altid har haft en finger på pulsen, når det kommer til hårtrends. Med mange års erfaring som stylist og med en stor portion passion for at udvikle hårpleje-, styling og grooming produkter til mænd skabte David Raccuglia American Crew - og resten er historie, som man siger. I dag imødekommer American Crew med sit særlige design og sans for kvalitet enhver mands behov for intensiv hårpleje og perfekte styling resultater.

Hair by Stender tilbyder en bred vifte af stylingprodukter fra American Crew. Stylingprodukterne fra American Crew er kendetegnet ved høj kvalitet og innovation. Vi har jævnligt tilbud på flere af de lækre produkter fra American Crew. Så hold gerne øje med Hair by Stender og se, om du ikke skulle være heldig at få produkterne til en ekstra god pris.

Styling er en mærkesag

For American Crew er styling en mærkesag. Det handler om at levere stylingprodukter, som er lette at bruge og sikrer et perfekt styling resultat hver eneste dag - og det må vi sige, at American Crew gør.

Er du på udkig efter en hårvoks med stærk hold og meget glans, der kan tæmme krøller og fald? American Crew Grooming Cream er voksen du leder efter. American Crew Grooming Cream afviser fugt fra håret, så frisuren holder. Den indeholder aloe vera som blødgører naturlige krøller og bølger i håret, mens lanolin giver ultimativ kontrol. Den er velegnet til krøllet eller bølget hår, da den giver fylde, facon og masser af hold. Som en ekstra bonus dufter den dejligt af citrus.

Korte lokker, der sidder som de skal, kan være svært at opnå. Derfor anbefaler vi, American Crew Molding Clay, til korte længder, der skal kontrolleres. American Crew Molding Clayer er en lervoks som er særligt velegnet til kortere længder, hvor fuld kontrol ønskes, dog uden det føles stift. Den efterlader håret med et mat og råt look, med en smule shine, så håret ikke fremstår trist og tørt.

Er du ude efter hold, hold og atter hold, kan vi anbefale, American Crew Heavy Hold Pomade, som er en skøn vandbaseret pomade voks, der har et super stærkt hold. American Crew Heavy Hold Pomade tilfører håret flot glans, og er helt ideel til en lidt mere krævende styling. Pomaden sikrer en perfekt finish, og har en skøn maskulin duft.

Din nye signaturduft

American Crew leverer ikke kun hårpleje-, styling og grooming produkter. American Crew er også leveringsdygtige i lækre kvalitetsdufte. Måske American Crew WIN er din nye siganturduft?American Crew WIN Fragrance For Men er en intens Eau de Toilette med både rå og noble undertoner, hvilket gør duften fra American Crew forførende og uimodståelig. Den indeholder lyse noter af bergamotte, frisk citrus, mandarin og varmende moskus. WIN er endvidere krydret med duftnoter af nellike, kommen og kanel, som afrundes med sprød patchouli, vetiver og rav. Dette giver WIN et sensuelt og karakterfuldt udtryk, der udgør American Crews signaturduft til en sofistikerede og maskulin herreduft.

Shop effektive styling produkter hos Hair by Stender

Med vores udvalg af American Crew hårpleje-, styling og grooming produkter, der tilgodeser alle hårtyper, samt brandets signaturdufte, har du gode muligheder for at pleje og style håre, samt

dufte skønt. American Crew har med sin sans for trends og med sine effektive og innovative produkter gjort en ende på trist og kedeligt hår, der aldrig sidder som det skal - både morgen og aften. American Crew har nemlig udviklet styling produkter, der fikserer og holder håret hele dagen - og natten, hvis man skal ud og leve livet. Kort sagt, vi har alle de produkter fra American Crew, der skal til for at opnå det look, du drømmer om. Skulle du trænge til en ny signaturduft, klarer vi også det. American Crew er nemlig ikke kun kendt for at lave hårpleje,- styling og grooming produkter. Nej, American Crew har også udviklet lækre herredufte.

Det store udvalg af hårpleje-, styling og grooming produkter, kan gøre det svært at vælge lige netop den hårpleje eller de styling produkter, som du og dit hår har brug for. Derfor er du også altid velkommen til at kontakte os inden du klikker produkter fra American Crew hjem. Vi sidder klar ved telefonen for at hjælpe dig. Du er også velkommen til at sende os en mail eller fange os på sociale medier.

Den 4-årige frisøruddannelse er standard her hos os, og derfor kan vi også guide dig til frem de produkter, som vil gavne dit hår allerbedst. Vi arbejder dagligt med hår og hårpleje og ved derfor, hvad der vil virker for dig, og hvad der bestemt ikke vil virke. Det vigtigste for os er, at du får de produkter fra American Crew, som passer dig og dit hår, og sikrer dig perfekt styling hver eneste dag.

Når du har fundet det eller de hårpleje, styling eller grooming produkter, der passer dig, sørger vi for at dine nye American Crew produkter bliver leveret hurtigst muligt, så du kan så det look, du drømmer om. Vi sender stort set hver dag og har en leveringstid på en til to dage.