Viser alle 14 resultater

-20%

BaByliss Pro CUT-DEFINER FX862E – Hårklipper

1.439,00 DKK
-20% Babyliss PRO Ferrari Digital i rød - Hårklipper

Babyliss PRO Ferrari Digital i rød – Hårklipper

1.999,00 DKK
-20% Babyliss PRO Super Beard skægtrimmer

Babyliss PRO Super Beard skægtrimmer

1.199,00 DKK
-20% Babyliss PRO Trimmer Skeleton Zero-Gap - Skægtrimmer

Babyliss PRO Trimmer Skeleton Zero-Gap – Skægtrimmer

1.999,00 DKK
-20% Pladsholder

Babyliss Pro 3D Waver – Bølgejern

1.280,00 DKK
-20% BaByliss Shine PRO 2200 - Hårtørrer

BaByliss Shine PRO 2200 – Hårtørrer

639,00 DKK
-20% Babyliss Pro Metal Shaver FOILFX02 2-blad - Skægtrimmer

Babyliss Pro Metal Shaver FOILFX02 2-blad – Skægtrimmer

1.359,00 DKK
-20% Babyliss Pro Professionel shaver 2-blad - Skægtrimmer

Babyliss Pro Professionel shaver 2-blad – Skægtrimmer

1.039,00 DKK

Lad drømmen om krøllet hår gå i opfyldelse med Babyliss Pro

Med Babyliss Pro's store udvalg af krøllejern, er du sikret krøller med den ønskede form, der holder længere. Alle Babyliss Pro's krøllejern er af allerhøjeste kvalitet og sikrer dig salonfinish hver eneste gang. Flere af Babyliss Pro's krøllejern er endvidere strømbesparende og har lang ledning, så du ikke skal lade dig begrænse.

Hos Hair by Stender finder du krøllejern fra Babyliss Pro, der er perfekte til at skabe de lange, elegante bølger, du sukker efter. Hvis du er mere til små spændstige krøller, har vi også krøllejern fra Babyliss Pro, som netop gør det muligt for dig at få det look.

Du behøver ikke lade skægget stå med en skægtrimmer fra Babyliss Pro

Hvis du eller én du holder af kærre sig meget om sit skæg, er en skægtrimmer fra Babyliss Pro det helt rigtige valg. Babyliss Pro har udviklet og gennemtestet en lang række forskellige skægtrimmere, som alle lader dig bevare lige præcis den skæglængde, du ønsker. Hvis du ønsker at trimme håret, har Babyliss Pro også skabt en række hårklippere, som sikrer dig den perfekte fade uanset millimenter.

Shop Babyliss Pro online hos Hair by Stender

Uanset hvilke produkter fra Babyliss Pro du er på jagt efter, er vi helt sikre på, at vi har det her på shoppen. Der er både produkter til dig, der ønsker at spare tid om morgen, til dig der ønsker en professionel føntørring og til dig der drømmer om den perfekte fade, skarpe kanter eller de fineste krøller.

Hvis du er i tvivl om, hvilket styling tool, du skal vælge, er du velkommen til at kontakte os telefonisk. Du må også gerne smide os en mail. Som professionel frisør har vi den viden, der skal til for at hjælpe dig med at vælge det rigtige styling tool fra Babyliss. Når du har fundet frem til de eller det rette styling tool fra Babyliss Pro, sørger vi for at du får dine nye Babyliss Pro-produkter inden for ganske få dage. Normalt har vi en leveringstid på en til tre dage. På den måde kan du hurtigt få det look, du drømmer om.