Babyliss Pro

Med Babyliss Pro’s store udvalg af krøllejern, er du sikret krøller med den ønskede form, der holder længere. Alle Babyliss Pro’s krøllejern er af allerhøjeste kvalitet og sikrer dig salonfinish hver eneste gang. Flere af Babyliss Pro’s krøllejern er endvidere strømbesparende og har lang ledning, så du ikke skal lade dig begrænse.

Hos Hair by Stender finder du krøllejern fra Babyliss Pro, der er perfekte til at skabe de lange, elegante bølger, du sukker efter. Hvis du er mere til små spændstige krøller, har vi også krøllejern fra Babyliss Pro, som netop gør det muligt for dig at få det look.

Babyliss Pro

Drømmer du om smukke krøller, den perfekte fade eller et skæg, der står helt skarpt? Så skal du gå efter et styling tool fra Babyliss Pro. Med et produkt fra Babyliss Pro i hånden, får du præcis det resultat, du drømmer om. Du finder et stort udvalg af effektive produkter fra Babyliss Pro hos Hair by Stender – og naturligvis til altid gode priser.

 

Viser alle 10 resultater

Du behøver ikke lade skægget stå med en skægtrimmer fra Babyliss Pro

Hvis du eller én du holder af kærre sig meget om sit skæg, er en skægtrimmer fra Babyliss Pro det helt rigtige valg. Babyliss Pro har udviklet og gennemtestet en lang række forskellige skægtrimmere, som alle lader dig bevare lige præcis den skæglængde, du ønsker. Hvis du ønsker at trimme håret, har Babyliss Pro også skabt en række hårklippere, som sikrer dig den perfekte fade uanset millimenter.

Shop Babyliss Pro online hos Hair by Stender

Uanset hvilke produkter fra Babyliss Pro du er på jagt efter, er vi helt sikre på, at vi har det her på shoppen. Der er både produkter til dig, der ønsker at spare tid om morgen,  og til dig der drømmer om den perfekte fade, skarpe kanter.

Hvis du er i tvivl om, hvilket styling tool, du skal vælge, er du velkommen til at kontakte os telefonisk. Du må også gerne smide os en mail. Som professionel frisør har vi den viden, der skal til for at hjælpe dig med at vælge det rigtige styling tool fra Babyliss. Når du har fundet frem til de eller det rette styling tool fra Babyliss Pro, sørger vi for at du får dine nye Babyliss Pro-produkter inden for ganske få dage. Normalt har vi en leveringstid på 2 til 3 dage. På den måde kan du hurtigt få det look, du drømmer om.