Viser alle 10 resultater

-17% ghd Bodyguard Heat Protect Spray 120 ml - Varmebeskyttende spray

ghd Bodyguard Heat Protect Spray 120 ml – Varmebeskyttende spray

189,00 kr.
-12% ghd Body Goals Total Volume Foam 200 ml - Hårskum

ghd Body Goals Total Volume Foam 200 ml – Hårskum

175,00 kr.
-15% ghd Straight & Tame Cream 100 ml - Anti-frizz

ghd Straight On Straight & Smooth Spray 120 ml – Glattecreme

203,00 kr.
-17%

ghd Dramatic Ending Smooth & Finish Serum 30 ml – Hårserum

199,00 kr.
-10%

ghd Perfect Ending Final Fix Hairspray 400 ml – Hårlak

215,00 kr.
-17% ghd Pick Me Up Root Lift Spray 120 ml - Volumengivende spray

ghd Pick Me Up Root Lift Spray 120 ml – Volumenspray

199,00 kr.
-17% ghd Shiny Ever After Final Shine Spray 100 ml - Hårspray

ghd Shiny Ever After Final Shine Spray 100 ml – Hårspray

199,00 kr.

Professionel varmebeskyttelse og styling fra ghd

Brugen af varme styling tools efterlader dig med smukt stylet hår, men de varme jern kan også udtørre eller ødelægge håret. Derfor har ghd udviklet varmebeskyttende og stylende produkter, som danner et beskyttende skjold mellem varmen fra dit styling tool og dit hår.

Hos Hair by Stender finder du et stort udvalg af varme styling tools. Som frisører med mere end 40 års erfaring, ved vi, at brugen af varme styling tools, kan have negativ effekt på dit hår. Derfor finder du også hele ghds store udvalg af varmebeskyttende og stylende produkter på hos os.

Videnskaben bag ghds varmebeskyttende og stylende produkter

Ghds egne forskere, har i årevis arbejdet på at udvikle de helt rigtige produkter, der beskytter håret mod varmen fra dit styling tool. Det har resulteret i et system med dobbelt virkende effekt af beskyttende polymerer og behandlende stoffer, der beskytter håret mod de varme styling tools.

Bedst sælgende bodyguard fra ghd

ghd Bodyguard Heat Protect Spray er en vores bedst sælgende varmebeskyttelse fra ghd - og det er med god grund. Den varmebeskyttende bodyguard danner nemlig en usynlig barriere mod daglige varmeskader på fugtigt eller tørt hår. Den indeholder ghd’s varmebeskyttende system, som forskere har knoklet med at udvikle, og den kan bruges sammen med andre stylingprodukter. Den efterlader håret blødt og behageligt.

Kom slidte spidser til livs med varmbeskyttelse og pleje

Varme styling tools, kan have en negativ effekt på håret. Derfor er det også vigtigt at beskytte håret inden brug af varme styling tools. Skulle skade være sket, eller har du på anden vis fået slidte spidser, så er ghd Advanced Split End Therapy er godt valg, hvis du vil komme dine slidte spidser til livs. ghd Advanced Split End Therapy er et plejende leave-in produkt, der styrker ødelagte hårfibre, reparerer spaltede spidser og forebygger nye skader ved at danne en beskyttende hinde om hver enkelt hårstrå. Resultatet er et stærkere hår, som ser mere glat og glansfuldt ud.

Få masser af volumen med varmebeskyttelse fra ghd

Er du blevet lidt flad på toppen eller mister du volumen i løbet af dage, kan du med fordel kaste dig over ghd Pick Me Up Root Lift Spray, som er en volumengivende spray, der skaber volumen, og øjeblikkeligt får håret til at synes og føles fyldigere. Den volumengivende spray indeholder, naturligvis, også ghds varmebeskyttende system, der passer ekstra godt på håret. Den giver mere struktur og løft ved rødderne i fint og fladt hår, skaber en god base til den efterfølgende styling, og booster tyndt og fladt hår.

Shop varmebeskyttelse og styling fra ghd hos Hair by Stender

Ganske som ghd ved vi, hvor vigtigt det er at passe på håret før og efter brugen af varme styling tools. Derfor finder du hele ghds store udvalg af varmebeskyttende og stylende produkter fra ghd.
Er du ikke helt sikker på, hvilken varmebeskyttelse eller styling, du skal vælge, er du velkommen til at kontakte os. Som professionel frisør har vi den viden, der skal til for at hjælpe dig med at vælge den rigtige løsning, så du kan opnå lige netop det look du drømmer om.

Når du har fundet frem til de rette varmebeskyttende og stylende produkter fra ghd, sørger vi for at du får dine nye ghd-produkter inden for ganske få dage. Normalt har vi en leveringstid på en til to dage. På den måde kan du hurtigt få det look, du drømmer om.