Hair by Stender af Frisør Stender

Hair by Stender, som bærer samme navn som shoppen her, er hårpleje- og stylingprodukter udviklet af frisører, som ønskede at skabe bedre hårpleje end hvad den gængse hårpleje kunne levere tilbage i 1980’erne.

For at sikre at alle dine hårpleje- og stylingbehov dækkes, består Hair by Stender af fem forskellige hårpleje serier, samt en række forskellige stylingprodukter. Hos Hair by Stender finder du en bred vifte af hårpleje- og stylingprodukter fra Hair by Stender.

Hair by Stender af Frisør Stender

For at sikre at alle dine hårpleje- og stylingbehov dækkes, består Hair by Stender af fem forskellige hårpleje serier, samt en række forskellige stylingprodukter. Vi har jævnligt tilbud på flere af de lækre produkter fra Hair by Stender. Så hold gerne et skarpt øje med shoppen og se, om ikke du skulle være heldig at få produkterne til en ekstra god pris. 

Viser alle 12 resultater

Hair by Stender - Professionel hårpleje til dig

Hair by Stender, som bærer samme navn som shoppen her, er hårpleje- og stylingprodukter udviklet af frisører. De ønskede at skabe bedre hårpleje end hvad den gængse hårpleje kunne levere tilbage i 1980’erne, hvor Hair by Stender første gang dukkede op på badeværelser rundt om i det danske land. For at sikre at alle dine hårpleje- og stylingbehov dækkes, består Hair by Stender af fem forskellige hårpleje serier, samt en række forskellige stylingprodukter og styling tools. Der er kort sagt produkter og tools til et hvert behov. Derfor kan du let sammensætte et effektivt hårpleje- og styling program og fuldende det med et styling tool af høj kvalitet.

Hos Hair by Stender finder du en bred vifte af hårpleje- og stylingprodukter fra Hair by Stender. Du finder serier og produkter til et hvert ønske og behov. Produkterne er kendetegnet ved høj kvalitet, og derfor er vi også sikrer på, at du vil forelske dig i produkterne, så snart du får dem i mellem fingerne. Dit hår vil i hvert fald. Vi har jævnligt tilbud på flere af de lækre produkter fra Hair by Stender. Så hold gerne et skarpt øje med shoppen og se, om ikke du skulle være heldig at få produkterne til en ekstra god pris.

Professionel hårpleje til både mænd og kvinder

Hair by Stenders hårpleje produkter så første gang dagens lys i 1980. Siden er produkterne løbende blevet videreudviklet, så du altid kan få den professionelle hårpleje dit hår behøver for at holde sig smukt og velplejet. Vi er stolte af kunne tilbyde dig produkter fra Hair by Stender, der plejer krøllet, tørt og farvet hår, samt giver volumen til hår, der har tendens til at falde sammen.

Er dit hår blevet trist og ødelagt, anbefaler vi, Hair by Stender Hydrating shampoo og conditioner, som på skånsom vis afhjælper og bekæmper tørt hår og hovedbund. Hair by Stender Hydrating shampoo og conditioner er specifikt udviklet til at pleje, og især fugte, tørt hår og hovedbund ved hjælp af hovedingredienserne Provitamin B5, som plejer håret og giver det øget fleksibilitet, samt Sodium PCA, der sørger for at binde fugt til håret. En cocktail, der forvandler ødelagt og trist hår til smukt og velplejet hår med masser af glans.

Er du fra naturens side ikke født med voluminøst hår, og savner du volumen til håret, kan vi anbefale, at du anvender Hair by Stender Voluminous shampoo og conditioner, som er specielt udviklet til fint eller tyndt hår. Serien indholder blandt andet Provitamin B5, som er ekstrem volumen- og fugtgivende. Den efterlader ingen tyngende effekt – blot et smukt ekstra fyldigt hår.

Hos Hair by Stender fører vi alle hårpleje produkter fra Hair by Stender. Gå gerne vores udvalg igennem og se, om ikke vi har den hårpleje serie, som netop du og dit hår har brug for.

Styling på højt niveau

Hair by Stender består ikke kun af effektive hårpleje produkter, men også af en lang række styling produkter, der giver dig styr på krøllerne, holder frisuren og giver ekstra glans. Har dit tørre hår brug for et let hold og et shinny finish, kan vi anbefale Hair by Stender Styling Cream, der er en let cremet hårvoks til alle hårtyper og længder. Styling cremen er blød og let at arbejde med. Den giver håret definition og et let hold, samt et lækker underspillet shine. Den kan anvende i både tørt og fugtigt hår. Det er den perfekte krøllecreme.

Professionelt værktøj til hjemmebrug

For at udfører et ordentligt frisørarbejde, er det alt afgørende at værktøjet er i orden. Hair by Stender har udviklet føntørrer, glatte- og krøllejern, som både er til salon- og hjemmebrug.

Vi er særligt vilde med Hair by Stender Curls Waves Deep Waver, der er et moderne styling tool, der skaber smukke krøller i langt og mellem langt hår. Hair by Stender Curls Waves Deep Waver giver uimodståelige looks - lige fra bølget 'diva' til lækkert 'beach look'.

Shop den effektive og innovative hårpleje hos Hair by Stender

Med vores store udvalg af Hair by Stender hårpleje- og stylingprodukter, der tilgodeser alle hårtyper og udfordringer, har du gode muligheder for at pleje håret, så det bliver smukt og glansfuldt, samtidig med at du får mulighed for at style det lige præcis, som du gerne vil. Herudover finder du en lang række styling tools fra Hair by Stender, som sikrer dig en god hår dag hver eneste dag.

Udvalget af Hair by Stender er stort og derfor kan det også være svært at vælge den rette hårpleje og de helt rigtige styling produkter. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os inden du bestiller produkter fra Hair by Stender. Du kan fange os på telefonen, sende os en mail eller kontakte os via sociale medier.

Alle vores frisører har den 4-årige frisøruddannelse, samt flere års erfaring indenfor frisørbranchen, hvormed vi med lethed kan guide dig til de produkter dit hår har brug for. Vi arbejder til dagligt med hår, hårpleje og styling produkter, hvormed vi med ganske få spørgsmål kan spore os ind på, hvilke produkter, der passer til dit hår og dets behov. Når du har fundet de produkter, der passer til dit hår, sørger vi for at du får dine nye Hair by Stender hårpleje- og styling produkter, samt styling tools inden får ganske få dage. Vi har nemlig en leveringstid på en til to dage. På den måde kan du hurtigt få det look, du drømmer om.