Viser 1–30 af 99 resultater

Kerastase – fransk luksus til alle hårtyper

Vil du gerne have en shampoo og måske også en balsam eller hårkur, der rent faktisk giver dig det, du forventer? Og som måske endda også lever op til den hårbehandling, du får hos frisøren? Så er du havnet det rette sted, da det franske mærke, Kérastase, er blandt nogle af de bedste produkter, du kan have stående i brusekabinen – og dem har vi et stort udvalg af her på siden.

De har udviklet en længere række af produkter og serier, der imødekommer forskellige problematikker – om du ønsker et glansfuldt hår, reducering af hårtab eller noget helt tredje. Kerastase er i vores øjne fransk luksus og selvforkælelse, når det er bedst.

Forkæl dit hår med vores produkter fra Kerastase

Hos Hair by Stender har vi samlet et stort og lækkert udvalg af produkter fra Kerastase, så du uanset udfordring med dit hår, kan finde et produkt, der er perfekt egnet. Fælles for alle produkterne fra Kerastase er, at de er lavet med banebrydende teknologi og den nyeste forskning.

Uanset hvilket produkt du derfor vælger fra vores virtuelle hylder, kan du forvente at få et produkt i hånden, der effektivt går ind og arbejder på dit hårs struktur og skaber holdbare forandringer. Vi har alt lige fra shampoo og balsam til masker og varmebeskyttende creme. Klik dig gerne gennem vores udvalg og se, om ikke du kan finde produkter fra Kerastase, der giver dig det hår, du drømmer om.

Et naturligt valg

For dig der går meget højt op i bæredygtighed og naturlige produkter, og som samtidig mangler en hårplejeserie, der styrker håret ekstra meget, tilbyder vi som noget særligt serien Genesis fra Kerastase. Her får du hårprodukter, hvor mange af ingredienserne er hentet fra naturen og udviklet med et bæredygtigt perspektiv, hvilket blandt andet ses ved brugen af genanvendt plastik til emballagen.

Går du derfor ekstra meget op i, hvad du behandler håret med og skyller ud sammen med spildevandet, er serien her perfekt til dig. Kerastase er generelt et mærke, der går højt op i valget af deres ingredienser – men her har de og vi taget et ekstra skridt.

Køb Kerastase online hos Hair by Stender

Uanset hvilke produkter fra Kerastase du søger eller har brug for, er vi helt sikre på, at vi har det her på shoppen. Der er både produkter til dig med kruset og uregerligt hår, dig med tørt og glansløst hår og til dig, der gerne vil bevare din hårfarve længere. Der er selvfølgelig også til dig, der har nogle andre behov, da vi har sørget for at tænke på alle.

Er du dog ikke helt sikker på, hvilken serie fra Kerastase, der passer bedst til dit hår, er du velkommen til at kontakte os ved enten at ringe eller sende en mail. Som professionel frisør har vi den viden, der skal til for at hjælpe dig med at vælge de rette hårprodukter.

Når du har fundet frem til de rette produkter, sørger vi for at sende det hjem til dig på ganske få hverdage, så du hurtigst muligt kan få et flot og skønt hår.