Viser alle 5 resultater

-28% Januar SALEKérastase Chronologiste Bain Régénérant 250 ml - Shampoo

Kérastase Chronologiste Bain Régénérant 250 ml – Shampoo

209,00 kr.
-21% Januar SALEKérastase Chronologiste Huile De Parfum 100 ml - Hårolie

Kérastase Chronologiste Huile De Parfum 100 ml – Hårolie

425,00 kr.
-26% Januar SALEKérastase Chronologiste Masque Régénérant 200 ml - Hårkur

Kérastase Chronologiste Masque Régénérant 200 ml

365,00 kr.
-27% Januar SALEKérastase Chronologiste Pre-cleanse Régénérant 200 ml - Hårkur

Kérastase Chronologiste Thermique Régénérant 150 ml – Varmebeskyttelse

282,00 kr.
-35% Kérastase Chronologiste Thermique Régénérant 150 ml - Varmebeskyttelse

Kérastase Chronologiste Pre-cleanse Régénérant 200 ml – Hårkur

259,00 kr.

Kérastase Chronologist - lukuspleje til håret

Det er ikke kun krop og sjæl, som kan blive træt. Det kan dit hår også. Derfor har Kérastase udviklet hårplejeserien Chronologiste, der intensivt behandler træt hår, der har brug for styrke og fornyet vitalitet. Alle produkter i den populærer Chronologiste hårplejeserie fra Kérastase styrker håret samtidig med at den med reparerende behandling forbedrer alle hårtyper og gør underværker lige fra hovedbunden og ud i spidserne.

Chronologist er skabt af det franske mærke Kérastase, som er kendt for at kreerer luksus hårpleje af højeste kvalitet. Kérastase har udviklet en lang række luksuriøse hårpleje produkter og serier, der imødekommer forskellige problematikker og behov for pleje. Kérastase oaser af lukus, og Chronologist er efter vores mening kronen på værket, når det kommer til luksuriøs hårpleje, som passer både mænd og kvinder. Den tager sig smukt ud på badeværelset og efterlader et træt hår smukt og glansfuldt. Chronologist har den fineste aromatiske duftblanding af thérose, lyse træer og moskus, der efterlader dig dejligt afslappet og håret velplejet.

Hos Hair by Stender finder du alle produkter i Chronologist-serien fra Kérastase. Vi elsker den plejende og effektive hårplejeserie, og vi er sikre på, at du også vil kaste din kærlighed på Chronologist, når du ser, hvad denne luksuriøse hårplejeserie kan gøre ved dit trætte hår. Vi har ofte udsalg på Chronologist fra Kérastase. Så hold endelig øje med vores shop, så kan du være heldig at finde hele Chronologist til fornuftige priser.

Prime håret inden hårvask - det giver rent hår

De fleste af os er blevet vant til at anvende en primer inden vi anvender foundation. Primeren gør huden glat og fundamentet for en vellykket makeup er lagt. Kérastase Chronologiste Pre-cleanse Régénérant er en præ-hårkur eller en primer til håret, der anvendes inden hårvask.

Chronologiste Pre-cleanse Régénérant revitaliserende og rensende evner fjerne flere forureningspartikler end en almindelig shampoo, og gør dermed hår og hovedbund klar til vask og derefter styling. Den indeholder hyaluronsyre, der effektivt fugter dit trætte og triste hår. Chronologiste Pre-cleanse Régénérant har en overdådig, tyk, sort gel-tekstur, hvilket giver en sensorisk oplevelse. Den er skøn at starte dagen med - andet kan vi ikke sige. Den er bare skøn.

Hverdagslukus på tube

Når du har primet håret med Chronologist præ-hårkuren Chronologiste Pre-cleanse Régénérant, kan du med fordel anvende Kérastase Chronologiste Bain Régénérant, som er seriens revitaliserende shampoo, der skånsomt renser urenheder fra hovedbund og hårfiber. Den er beriget med hyaluronsyre, Abyssine og E-vitamin, og modvirker derved de første tegn på aldrende hovedbund og hår. Den fugter hovedbunden og giver glans og styrke til hårfiberne, som får mere elasticitet.

Hårserum i verdensklasse

Ønsker du at bortviske alle spor af den forurening og de partikler, som håret udsættes for, bør du anvende Chronologiste Sérum Universel, som er et revitaliserende serum, der giver intens fugt til hovedbund og håret. Hovedbunden føles revitaliseret og mere komfortabel efter brug. Chronologiste Sérum Universel giver mere glans og kontrol mod krus. Dette kraftfulde serum modvirker, at forureningspartikler sætter sig fast på hovedbunden og hårfiberne. Serummet er indkapslet i serumperler og indeholder hyaluronsyre, Abyssine og E-vitamin i deres reneste form. Det er kaviar for håret.

Samle håret med velduftende hårolie

Efter vask og føntørring kan dit hår have brug for en hjælpende hånd, så spidserne samles og håret får masser af glans. Kérastase Chronologiste Huile De Parfum er en fantastisk hårolie, der samler håret, giver glans og dufter skønt. Den har friske noter af persisk limefrugt og grønne tulipaner, der på fineste vis forenes med magnolia, thérose og grundnoter af cedertræ og moskus, som giver hårolien en kompleks og sofistikeret duft. Chronologiste Huile De Parfum efterlader håret mere glansfuldt og næret. Desuden har den velduftende hårolie anti-statisk effekt og varmebeskyttelse op til 230°C.

Shop ekstra luksuriøs hårpleje hos Hair by Stender

Med Hair by Stenders store af sortiment af Kérastase Chronologiste, får du hverdagsluksus direkte til håret og badeværelset. Chronologiste er et effektivt middel mod træt hår, der efter brug af et eller flere af seriens hårpleje produkter efterlades næret, velplejet og yderst velduftende. Chronologiste er, efter vores mening, luksus på tube.

Hos Hair by Stender finder du hele Chronologist-serien til altid fordelagtige priser. Dermed er det slut med træt og trist hår, der skriger på en kærlig håndsrækning. Chronologist sikrer nemlig at dit trætte hår plejes fra rod til spids og renses for forurening og farlige partikler. Efter brug efterlades dit hår med masser af glans og den skønneste duft af thérose, lyse træer og moskus, der får dig til at slappe af og dit hår til at stråle af vitalitet.

Hvis du er i tvivl om, hvilke eller hvor mange af produkterne fra Chronologist-serien, som er nødvendig for at komme dit trætte hår til livs, sidder vi klar ved telefonen og hjælper dig gerne med at finde lige præcis den pleje, der passer til dig og dit hår. Du er også velkommen til at sende os en mail eller fange os på sociale medier.

Vi har alle den 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen, så vi kan guide dig sikkert frem til de produkter, dit hår har brug for. Vi arbejder dagligt med hår, og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os ind på, hvilke produkter der er de rette for dig.

Når du har fundet de produkter fra Chronologist, der vil gavne dit hår, sørger vi for, at du får dine nye hårpleje produkter indenfor ganske få dage. Vi har nemlig en leveringstid på en til to dage.