Viser alle 4 resultater

-34% Kérastase Discipline Bain Fluidealiste 250 ml - Shampoo

Kérastase Discipline Bain Fluidealiste 250 ml – Shampoo

165,00 kr.
-33% Kérastase Discipline Fondant Fluidealiste 200 ml - Conditioner

Kérastase Discipline Fondant Fluidealiste 200 ml – Conditioner

225,00 kr.
-32% Kérastase Discipline Maskeratine 200 ml - Hårkur

Kérastase Discipline Maskeratine 200 ml

299,00 kr.
-31% Kérastase Discipline Spray Fluidissime Leave-in Spray 150 ml - Varmebeskyttelse

Kérastase Discipline Spray Fluidissime Leave-in Spray 150 ml – Varmebeskyttelse

215,00 kr.

Kérastase Discipline - kampen mod kruset hår

Er du en af dem med naturligt fald eller masser af medfødte krøller, men drømmer du om glat hår, da du ikke ved, hvordan du skal styre dine brusende lokker? Kérastase Discipline, som er specielt udviklet til krøllet og kruset hår, kunne måske få dig på bedre tanker - og måske ligefrem få dig til at elske dine krøller.

Hårplejeserien Discipline fra Kérastase tager kontrol over uregerligt og kruset hår. Discipline-seriens plejende formel bygger på avanceret teknologi og har den højeste koncentration af Pro-Keratin, der plejer uregerligt hår, af alle Kérastases talrige hårplejeserier. Discipline skaber medgørlige krøller, giver naturlig glans og styling, der holder over tid. Når du bruger Discipline forsvinder hadet til medfødte krøller og du vil opdage, hvor smukt krøllet hår uden krus faktisk kan være.

Hos Hair by Stender elsker vi den plejende og effektive hårplejeserie, Discipline, og vi er sikre på, at du også vil kaste din kærlighed på Discipline, når du opdager, hvad den kan gøre for dine trætte krøller og dit kruset hår. Vi har ofte udsalg på Discipline fra Kérastase. Så hold endelig øje med vores webshop, hvor du kan være heldig at finde hele Discipline-serien til yderst favorable priser.

Et hår uden krus starter med den rigtige shampoo

Et hår uden krus og trætte krøller starter i badet. For at opnå krus-frit hår og spændstige krøller, anbefaler vi, Discipline Bain Fluidealiste, som er en shampoo, der effektivt tager kontrol over uregerligt og genstridigt hår, samtidig med at den styrker håret indefra, modvirker krus, og giver glans og defination til trætte krøller. Discipline Bain Fluidealiste tager kontrollen og tæmmer med sin høje koncentration af Pro-Keratin, håret, men dit hår vil stadig have masser af bevægelse - bare helt uden krus.

Krøllecreme - vejen til smukke krøller

En god krøllecreme gør det muligt for dig at tæmme dine krøller, den tilfører ekstra hold og giver dine krøller masser af elasticitet, som gør at du efterlades med spændstige krøller, der holder hele dagen. Discipline Oléo-Curl Cream er en yderst effektiv krøllecreme, som har fanget vores hjerter.

Discipline Oléo-Curl er en plejdende og effektiv krøllecreme, som på fineste vis former og definerer krøller uden at håret føles stift. Den samler, definerer og giver spændstige krøller. Den indeholder Pro-Keratin, Elastin og Xylose, der forbedrer elasticiteten og blødgør hårets overflade, så krøllerne bliver mere samarbejdsvillige. Krøllecremen er varmebeskyttende og velegenet inden føntørring. Dit hår efterlades med smukke, veldefinerede og glansfulde krøller. Den er specielt velegenet til et uregerligt krøllet hår, som har brug for definition og kontrol. Fik vi sagt, at vi er vilde med den? Det er vi, og vi er sikre på, at du også vil elske den. Dine krøller vil. Dit krus bliver derimod ikke en fan.

Varmebeskyttelse til krøller uden krus

Hvis du er meget plaget af krus, og derfor bruger både føntørrer, krøllejern eller glattejern, vil vi anbefale at du anvender, Kérastase Discipline Fluidissime, inden du kaster dig over varmeredskaberne. Discipline Fluidissime er en varmebekyttende leave-in spray, som modvirker kruset og uregerligt hår. Den udglatter overfladen på hårets skællag og reducerer krus og virker anti-statisk i op til 72 timer. Den indeholder ceramider og hvedeprotein, som er med til at nære og styrke håret. Den er i sprayform, hvilket gør, at den er nem at fordele over håret. Sprayen virker varmeskyttende og efterlader håret med en silkeblød overflade.

Shop ekstra luksuriøs hårpleje hos Hair by Stender

Hos Hair by Stender finder du et stort udvalg af Discipline-serien og naturligvis altid til fordelagtige priser. Dermed er det slut med trætte krøller og kruset hår, der skriger på lidt ekstra pleje og omsorg. Discipline sikrer nemlig, at dit hår plejes fra rod til spids og renses for forurening og farlige partikler, samtidig med at det genvinder sin vitalitet. Dine krøller lader sig definerer og kruset hår reduceres kraftigt. Håret efterlades med smukt definerede krøller uden krus eller påvirkninger fra statisk elektricitet.

Hvis du er i tvivl om, hvilke eller hvor mange af produkterne fra Discipline-serien, som er nødvendige for at komme trætte køller, krus og statisk elektricitet til livs, sidder vi klar ved telefonen og hjælper dig gerne med at finde lige præcis den pleje, der passer til dig og dit hår. Du er også velkommen til at sende os en mail eller fange os på sociale medier.

Vi har alle den 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen, så vi kan guide dig sikkert frem til de produkter, dit hår har brug for. Vi arbejder dagligt med hår, og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os ind på, hvilke produkter der er de rette for dig.

Når du har fundet de produkter fra Discipline, der vil gavne dit hår, sørger vi for, at du får dine nye hårpleje produkter indenfor ganske få dage. Vi har nemlig en leveringstid på en til to dage.