Viser alle 7 resultater

-35% Laksefarvet falske med Kérastase Serum Chroma Thermique

Kérastase Serum Chroma Thermique Serum 150 ml – Varmebeskyttelse

198,00 kr.
-24% Kérastase Bain Chroma Respect

Kérastase Bain Chroma Respect 250 ml – Shampoo

189,00 kr.
-30% Laksefarvet falske med Kérastase Fondant Cica Chroma

Kérastase Fondant Cica Chroma 200 ml

228,00 kr.
-31% Falske med Kérastase Soin Acide Chroma Gloss

Kérastase Soin Acide Chroma Gloss 210 ml

287,00 kr.
-29% Laksefarvet krukke med Kérastase Masque Chroma Filler

Kérastase Masque Chroma Filler 200 ml

295,00 kr.
-37% Laksefarvet falske med Kérastase Bain Riche Chroma Respect

Kérastase Bain Riche Chroma Respect 250 ml

158,00 kr.
-30%

Kérastase Chroma Absolu – Gavesæt

619,00 kr.

Kérastase Chroma Absolu er et revolutionerende hårpleje

Kérastase Chroma Absolu er et revolutionerende hårpleje fra franske Kérastase, der er specielt designet til at imødekomme behovene for porøst, sensibelt og farvebehandlet hår. Med sin unikke blanding af aminosyre og Centella Asiatica tilbyder Kérastase Chroma Absolu en række fordele, der styrker, fugter og forlænger hårfarven.

En af de primære fordele ved at bruge hårplejen fra Kérastase Chroma Absolu er seriens evne til at beskytte farvebehandlet hår mod at falme. Dette opnås gennem brugen af aminosyre, som arbejder på at styrke hårstrået og forhindre farven i at skylle ud. Derudover indeholder Kérastase Chroma Absolu Centella Asiatica, som hjælper med at berolige hovedbunden og fremme hårvækst, hvilket resulterer i sundt og levende hår.

En anden stor fordel ved Kérastase Chroma Absolu er hårplejeserien s evne til at nære og hydrere håret. Kérastase Chroma Absolu indeholder nemlig en række essentielle næringsstoffer, der arbejder sammen for at holde håret sundt og stærkt. Dette inkluderer aminosyrer, som hjælper med at reparere beskadiget hår og forbedre dets samlede tekstur og udseende.

Alt i alt er Kérastase Chroma Absolu en eksceptionel hårplejeserie, der tilbyder en bred vifte af fordele til dig med farvebehandlet hår. Uanset om du ønsker at beskytte dit hår mod at falme eller blot ønsker at nære og hydrere dine lokker, så er Kérastase Chroma Absolu den perfekte løsning.

Shop dig til en smuk hårfarve hos Hair by Stender

Med Hair by Stenders sortiment af Kérastase Chroma Absolu, forlænger du effektivt dit farvede hårs levetid, samtidig med at dine lokker efterlades smukke, nærede og velplejede. Kérastase Chroma Absolu er specielt udviklet til at bevare farven i farvet hår uden af gå på kompromis med pleje og beskyttelse af selve håret.

Hos Hair by Stender finder du Kérastase Chroma Absolu til altid fordelagtige priser. Dermed er det slut med at være irriteret over en hårfarve, der alt for hurtigt falmer og et farvet hår, der er ødelagt og mangler glans. Kérastase Chroma Absolu er nemlig specielt udviklet til bevare farven og pleje og nære håret. Med Kérastase Chroma Absolu har det aldrig været nemmere at få smukt farvet hår, der holder længe.

Hvis du er i tvivl om, hvilke eller hvor mange af produkterne fra Kérastase Chroma Absolu, som er nødvendig for at bevare din hårfarve så længe som muligt, sidder vi klar ved telefonen og hjælper dig gerne med at finde lige præcis den pleje fra Kérastase Chroma Absolu, der passer til dig og dit hår. Du er også velkommen til at sende os en mail eller fange os på sociale medier.

Alle vores frisører har den 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen, så vi kan guide dig sikkert frem til de produkter fra Kérastase Chroma Absolu, dit hår har brug for. Når du har fundet de produkter fra Kérastase Chroma Absolu, der vil gavne dit hår, sørger vi for, at du får dine nye hårpleje indenfor ganske få dage. Vi har nemlig en leveringstid på en til to dage og vi sender til hele landet.