Viser alle 6 resultater

-25% Kérastase Curl Manifesto Bain Hydratation Douceur Shampoo 250 ml - Shampoo

Kérastase Curl Manifesto Bain Hydratation Douceur Shampoo 250 ml – Shampoo

187,00 kr.
-33% Kérastase Curl Manifesto Fondant Hydratation Essentielle Conditioner 250 ml - Balsam

Kérastase Curl Manifesto Fondant Hydratation Essentielle Conditioner 250 ml – Balsam

235,00 kr.
-26% Kérastase Curl Manifesto Gelée Curl Contour Gel-Cream 150 ml - Krøllecreme

Kérastase Curl Manifesto Gelée Curl Contour Gel-Cream 150 ml – Krøllecreme

229,00 kr.
-25% Kérastase Curl Manifesto Crème De Jour Fondamentale Leave-In 150 ml - Krøllecreme

Kérastase Curl Manifesto Crème De Jour Fondamentale Leave-In 150 ml – Krøllecreme

232,00 kr.
-35% Kérastase Curl Manifesto Masque Beurre Haute Nutrition Hair Mask 200 ml - Hårkur

Kérastase Curl Manifesto Masque Beurre Haute Nutrition Hair Mask 200 ml – Hårkur

288,00 kr.
-25% Kérastase Curl Manifesto Refresh Absolu Leave-In Spray 190 ml - Krøllecreme

Kérastase Curl Manifesto Refresh Absolu Leave-In Spray 190 ml – Krøllecreme

232,00 kr.

Smukke krøller starter på badeværelset

Krøller har brug for fugt. Masser af fugt. Derfor skal du vælge fugtgivende hårpleje så som shampoo, conditioner og hårkur med masser af fugtgivende egenskaber. Kérastase har udviklet hårplejeserien Curl Manifesto, som indeholder fugtgivende Manuka honning og ceramider. Det er den perfekte kombination af hydrering, styrke og ikke mindst definition til alle typer af krøller – også de trætte og kedelige.

Når du skal passe på dine krøller, kan du med fordel kaste dig over shampoo, conditioner og hårkur fra Kérastase Curl Manifesto. Hvis du ønsker at få dine krøller til at arte sig på bedste vis – og hvem gør ikke det - skal du starte med at vaske håret med Kérastase Curl Manifesto Bain Hydratation Douceur Shampoo, som har til opgave at vaske håret fri for snavs, fedtstof og stylingprodukter. Når du har renset håret, skal du ikke kaste dig over din conditioner, men derimod smide Kérastase Curl Manifesto Masque Beurre Haute Nutrition Hair Mask i håret og lade den sidde som anvist. Hårkur inden conditioner? Ja, du læste rigtigt. En hårkur er nemlig udviklet til at trænge dybt ind i håret og pleje det indefra, hvorimod en conditioner er udviklet til at lukke hvert enkelt hårstrå, så håret ikke bliver ødelagt i løbet af dagen. Derfor skal hårkuren i først. Når du er færdig med hårkuren, skal du lukke hårstråene med Kérastase Curl Manifesto Fondant Hydratation Essentielle Conditioner.

Definition og hold til dine krøller med Curl Manifesto

Det allerbedste produkt til dine krøller er en krøllecreme fra Curl Manifesto. Du finder faktisk hele tre krøllecreme til dine krøller i Curl Manifesto-serien. Så vigtig er krøllecreme, hvis du skal opnå definition og hold - og det ved forskerne bag Kérastase Curl Manifesto.

Curl Manifest krøllecreme der revitaliserer og genaktiverer dine krøller

Kérastase Curl Manifesto Refresh Absolu Leave-In Spray er en genopfriskende krøllecreme, som effektivt genopliver dit krøllede hår dagen efter hårvask. Denne fantastiske krøllecreme fra Kérastase er beriget med manuka-honning og ceramid, som er med til at fugte og nære hårfibrene. Denne lette krøllecreme genfugter, revitaliserer og genaktiverer øjeblikkeligt krøllernes definition, glans og spændstighed mellem dine hårvaske.

Reducér krus med krøllecreme fra Kérastase Curl Manifesto

Kérastase Curl Manifesto Crème De Jour Fondamentale Leave-In er en fugtgivende, frizz-reducerende leave-in krøllecreme, som er velegnet til alle typer af krøllet hår. Den ultra-lette formel er beriget med manuka-honning og ceramid, som er med til at fugte og nære hårfiberne.

Få masser af definition med krøllecreme fra Kérastase Curl Manifesto

Kérastase Curl Manifesto Gelée Curl Contour Gel-Cream er en effektiv definerende krøllecreme, der på smukkeste vis fremhæver dine krøller. Denne fantastiske krøllecreme fra Kérastase er beriget med Manuka-honning og ceramid, som er med til at fugte og nære hårfibrene. Udover de fugtgivende egenskaber, sikrer denne krøllecreme et let hold i op til 24 timer, samtidig med at den beskytter mod krus. Prøv Kérastase Curl Manifesto Gelée Curl Contour Gel-Cream og få definerede og spændstige krøller som ser naturlige og glansfulde ud.

Shop den perfekte pleje til dine krøller hos Hair by Stender

Hos Hair by Stender finder du hele Kérastase Curl Manifesto-serien og naturligvis altid til fordelagtige priser. Dermed er det slut med trætte krøller og kruset hår, der skriger på lidt ekstra pleje og omsorg. Curl Manifesto sikrer nemlig, at dine krøller plejes fra rod til spids, samtidig med at de genvinder deres vitalitet. Dine krøller lader sig definerer og kruset hår reduceres kraftigt. Håret efterlades med smukt definerede krøller uden krus eller påvirkninger fra statisk elektricitet.

Hvis du er i tvivl om, hvilke eller hvor mange af produkterne fra Kérastase Curl Manifesto-serien, som er nødvendige for at komme trætte krøller og krus til livs, sidder vi klar ved telefonen eller på chatten. Du er også velkommen til at sende os en mail eller fange os på sociale medier.

Alle vores frisører har den 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen, så vi kan guide dig sikkert frem til de produkter, dit hår har brug for. Vi arbejder dagligt med hår, og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os ind på, hvilke produkter, der er de rette for dig.

Når du har fundet de produkter fra Curl Manifesto, der vil gavne dit hår, sørger vi for, at du får dine nye produkter indenfor ganske få dage. Vi har nemlig en leveringstid på en til tre dage.