Viser alle 11 resultater

-28% Kérastase Nutritive 8H Night Repair 90 ml - Hårserum

Kérastase Nutritive 8H Night Repair 90 ml – Hårserum

319,00 kr.
-26% Kérastase Nutritive Nutri-Supplement Scalp Serum

Kérastase Nutri-Supplement Scalp Serum 90 ml – Hårserum

325,00 kr.
-25% Kérastase Nutritive Nectar Thermique

Kérastase Nutritive Nectar Thermique 150 ml – Varmebeskyttelse

233,00 kr.
-29% Kérastase Nutritive Masquintense Riche

Kérastase Nutritive Masquintense Riche 200 ml

289,00 kr.
-27% Kérastase Nutritive Bain Satin Riche 250 ml - Shampoo

Kérastase Nutritive Bain Satin Riche 250 ml – Shampoo

169,00 kr.
-20%

Kérastase Nutritive Lait Vital 200 ml – Conditioner

239,00 kr.
-32%

Kérastase Nutritive Bain Satin 250 ml – Shampoo

169,00 kr.
-26%

Kérastase Nutritive Lotion Thermique Sublimatrice 150 ml – Føntørringsspray

229,00 kr.
-30% Kérastase Nutritive Masquintense 200 ml - Hårkur

Kérastase Nutritive Masquintense Intense 200 ml – Hårkur

285,00 kr.
-30% Kérastase Nutri-Supplement Split Ends Serum 50 ml - Hårserum

Kérastase Nutri-Supplement Split Ends Serum 50 ml

309,00 kr.
-30%

Kérastase Nutritive – Gavesæt

665,00 kr.

Kérastase Nutritive - særligt nærende hårpleje

Kérastase Nutritive er en special hårplejeserie, der giver næring og pleje til tørt hår og gør det blødt, smidigt og glansfuldt igen. Skabt til tørt hår med en skræddersyet rutine til tre forskellige niveauer af tørhed.

Hos Hair by Stender finder du hele sortimentet af Nutritive-serien fra Kérastase. Vi elsker den plejende og nærende hårplejeserie, og vi er sikre på, at du også vil kaste din kærlighed på Nutritive, når du ved selvsyn ser, hvor effektivt Nutritive bekæmper tørt hår. Vi har ofte udsalg på Nutritive fra Kérastase. Så hold gerne øje med vores shop, så kan du være heldig at finde hele Nutritive-serien til fornuftige priser.

Tørt hår kræver ekstra pleje og næring

Tørt hår kræver ekstra pleje og næring for at få sin naturlige glans tilbage. Kérastase Nutritive er skabt til at pleje tørt hår, og består ikke kun af én men tre forskellige shampooer, der på hver sin måde plejer tre forskellige niveauer af tørhed. Hvis du er i tvivl, om hvilken type tørhed dit hår, er du altid velkommen til at kontakte os. Det vil være os en fornøjelse at finde lige præcis den shampoo, som er mest optimal for dit hår.

Nutritive Bain Satin 1 er en nærende shampoo, der er egnet til normalt til lettere tørt hår. De aktive ingredienser føjer vigtig næring til fibrene og blødgør håret fra rod til spids.

Nutritive Bain Satin 2 er en nærende shampoo til både fint og tykt hår, som er tørt eller har særlige udfordringer. Shampooen indeholder Irisome Complex, der kombinerer aktive ingredienser og nærer håret omhyggeligt, både i længderne og på spidserne.

Nutritive Bain Magistral er en nærende shampoo, der trænger dybt ind i håret og behandler meget udtørret hår. Den effektive kombination af aktive nærende ingredienser trænger dybt ind i håret og nærer roden, så håret gennemfugtes.

Undgå flere skader med conditioner

En condtioner eller balsam, som det også hedder, har til formål at pleje og lukke hårstrående efter brug af shampoo. Kerastase Nutritive Fondant Magistral er en conditioner specielt udviklet til meget tørt hår. Den genopretter effektivt fugtbalancen i håret, og efterlader det smidigt og utrolig let at style. Den indeholder GlucoActive, som skaber fugtbalance i håret og beskytter det mod udtørring. Kerastase Nutritive Fondant Magistral fedter eller tynger ikke. Nutritive Fondant Magistral anvendes i nyvasket hår, hvorefter den cremede conditioner masséres ind i længder og spidser. Lad den virke 2-3 minutter, emulgér og skyl grundigt.

Lidt ekstra luksus i hverdagen

Lidt ekstra luksus i hverdagen, kan vi vist allesammen bruge. Ikke mindst dit tørre hår. Kérastase Nutritive Créme Magistral er luksuriøs leave-in-creme hårkur til meget tørt og kraftigt hår. Denne plejende hårkur er varmebeskyttende, samt giver masser af fugt og næring. Hårkuren er rig på næringstoffer, som beskytter håret mod udtørring, samt giver masser af glans og blødhed til håret. Den indeholder Irisome 4600ppm, som er det mest kraftfulde og plejende komplekse, der nogensinde er skabt. Det er en lækker styling creme til alvorligt udtørret hår. Det er luksus på tube, og efterlader dit hår med masser af glans.

Er du mere til en klassisk hårkur, skal du ikke vælge Nutritive Créme Magistral, men istedet kaste dig over Kérastase Nutritive Masque Magistral, som er en dybt nærende og fugtgivende hårkur til seriøst udtørret hår. Hårkur indeholder også Irisome 4600ppm, men skal imodsætning til Nutritive Créme Magistral ikke skylles ud. Hårkuren indeholder også Benjoin Resin, der effektivt genopretter hårets fugtbalance indefra og beskytter mod udtørring. Den er velegnet til kraftigt hår, der er ekstremt udtørret, idet håret efterlades gennemfugtet, silkeblødt og velplejet.

Vågn op med velplejer og velnæret hår

Som noget helt nyt, kan du nu vågne op med velnæret og velplejede lokker, som stråler af glans og vitalitet. Kérastase Nutritive 8H Night Repair er nemlig et forskønnende og plejende natserum til tørt hår. Serummet har en plejende effekt i 8 timer og efterlader et silkesblødt morgenhår. Det har aldrig været lettere at få smukt hår som det er med Nutritive 8H Night Repair. Du kommer i bogstaveligste forstand sovende til smukt hår.

Shop ekstra luksuriøs hårpleje hos Hair by Stender

Med Hair by Stenders store sortiment af Nutritive fra Kérastase, får du et effektivt middel i kampen mod tørt hår. Nutritive er specielt udviklet til at bekæmpe tørt hår, og det er lige præcis hvad den gør. Det er virklig effektiv, og det er den vi anbefaler, hvis kunden lider at meget udtørret hår. Det gør vi fordi Nutritive hårplejeserien virker.

Hos Hair by Stender finder du altid Nutritive fra Kérastase til fordelagtige priser. Dermed er det slut med tørt og udpint hår. Nutritive er nemlig specielt udviklet til at bekæmpe tørt hår, der har brug for ekstra pleje og næring.

Hvis du er i tvivl om, hvilke eller hvor mange af produkterne fra Nutritive-serien fra Kerastase, som er nødvendig for at komme tørt hår til livs, sidder vi klar ved telefonen og hjælper dig gerne med at finde lige præcis den pleje, der passer til dig og dit hår. Du er også velkommen til at sende os en mail eller fange os på sociale medier.

Vi har alle den 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen, så vi kan guide dig sikkert frem til de Nutritive produkter, dit hår har brug for. Når du har fundet de produkter fra Nutritive, der vil gavne dit hår, sørger vi for, at du får dine nye hårpleje produkter indenfor ganske få dage. Vi har nemlig en leveringstid på en til to dage og vi sender til hele landet.