Viser alle 10 resultater

-28% 3474636612918 KÇrastase RÇsistance Fondant Extentioniste 200ml

Kérastase Résistance Fondant Extentioniste 200 ml – Conditioner

275,00 DKK 198,00 DKK
-31% Kérastase Résistance Sérum Thérapiste 30 ml

Kérastase Résistance Sérum Thérapiste 30 ml – Hårserum

285,00 DKK 198,00 DKK
-36% 3474630382046 RESISTANCE BAIN FORCE ARCHITECTE main

Kérastase Résistance Bain Force Architecte 250 ml – Shampoo

195,00 DKK 125,00 DKK
-28% 3474636818259

Kérastase Résistance Extentioniste Thermique 150 ml – Varmebeskyttelse

260,00 DKK 188,00 DKK
-31% 3474630382312 RESISTANCE CIMENT ANTI USURE main

Kérastase Résistance Ciment Anti-usure 200 ml – Conditioner

255,00 DKK 177,00 DKK
-38% 3474630382183 RESISTANCE MASQUE FORCE ARCHITECTE main

Kérastase Résistance Masque Force Architecte 200 ml – Hårkur

315,00 DKK 194,00 DKK
-40% 3474636636341 KÇrastase RÇsistance Serum Extentioniste 50ml

Kérastase Résistance Sérum Extentioniste 50 ml – Hårserum

375,00 DKK 225,00 DKK
-34% 3474636613168 KÇrastase RÇsistance Masque Extentioniste 200ml 1

Kérastase Résistance Masque Extentioniste 200 ml – Hårkur

345,00 DKK 228,00 DKK
-38% 3474630713062 RESISTANCE MASQUE THERAPISTE main

Kérastase Résistance Masque Thérapiste 200 ml – Hårkur

345,00 DKK 213,90 DKK
-40% 3474636612666 KÇrastase Resistance Bain Extentioniste 250ml 1

Kérastase Résistance Bain Extentioniste 250 ml – Shampoo

225,00 DKK 135,00 DKK

Kérastase Résistance - redning til slidt, skadet og svækket hår

Kérastase Résistance-serien er skabt til at genopbygge slidt, skadet og svækket hår. De nærende, fugtgivende og plejende produkter styrker hårfibrene, forsegler spaltede spidser og giver håret ny glans og spændstighed. Bruges som en del af hårplejerutinen eller som ekstra kur.

Hårplejeserien Résistance fra Kérastase genopbygger slidt, skadet og svækket hår. Résistance-seriens plejende formel bygger på avanceret teknologi og består af flere forskellige produkter, som sammen eller alene bekæmper slidt, skadet og svækket hår. Résistance genopbygger håret og giver håret sin naturlige glans og vitalitet tilbage. Når du bruger Résistance vil du dag for dag se dit naturlige smukke hår genvinde tidligere tiders storhedstid.

Hos Hair by Stender finder du hele sortimentet af Résistance fra Kérastase. Vi elsker den plejende og effektive hårplejeserie, og vi er sikre på, at du også vil kaste din kærlighed på Résistance, når du ved selvsyn opdager, hvordan serien på fineste vis genopbygger slidt, skadet og svækket hår, og efterlader dig med et harmonisk, smukt og glansfyldt hår. bekæmper Vi har ofte udsalg på Résistance fra Kérastase. Så hold gerne øje med vores shop, så kan du være heldig at finde hele Résistance-serien til fornuftige priser.

Genopbyg håret i badet

Vejen til velplejde og nærede starter allerede i badet. Er dit hår slidt, skadet og/eller svækket, vil vi anbefale dig at anvende Kérastase Resistance Bain Force Architecte, som er en shampoo, der reparerer og genopbygger håret. Den er specielt udviklet til meget slidt, skadet og ødelagt hår. Der er mange grunde til at et hår bliver skadet, blandt andet på grund af kemiske behandlinger, stress, sygdom eller varmepåvirkning fra stylingapparater. Uanset hvordan skaden er opstået, vil Résistance Bain Force Architect være den ideelle løsning for at få sundt og glansfuldt hår igen. Den forstærker hårfiberne dag for dag, hvormed håret genvinder sin vitalitet og smidighed. Den kommes i vådt hår, hvorefter du emulgérer og skyller grundigt.

Undgå flere skader i løbet af dagen

Det er ikke meget, der slå nyvasket og velplejet hår. En god hårvask kan imidlertid ikke stå alene. Ønsker du for alvor at komme slidt, skadet og svækket hår til livs, skal du se nærmere på Kérastase Resistance Fondant Extentioniste, som er en conditioner til tørre og slidte spidser, der behøver genopbygning for at blive længere og stærkere. Den er udviklet med en særlig kreatin teknologi, der betyder, at den har et højt indhold af kreatin, samt ceramider og melainsyre, der kombineret med hinanden trænger ind i hvert enkelte hårstrå, og giver de beskadigede spidser en beskyttende forsegling, samtidig med at de forstærker håret indefra. Den efterlader dig med et silkeblødt og glat hår. Kom Resistance Fondant Extentioniste i nyvasket semi-vådt hår, lad den virke i 1-2 minutter og skyl derefter håret grundigt.

Du kommer langt med beskyttelse

Når du har vasket håret og behandlet det med conditioner, kan du fortsætte kampen mod slidt, skadet og svækket hår ved at anvende et nærende serum eller ved at anvende et varmebekyttende produkter. Det vil være mest optimalt for dit hår at anvende både serum og et varmebekyttende produkt.

Kérastase Resistance Serum Extentioniste, er et nærende serum, der styrker og beskytter håret. Serummet ikke skal skylles ud og bidrager derved til bebekæmpelse mod knækkede hår. Serummets formel fedter ikke og indeholder flere kraftfulde ceramider, som indkapsler hårstråene, mens en blanding af lipider skaber en glat overflade og giver en styrkende effekt indefra og ud.

Det stærkt koncentrerede Resistance Serum Extentioniste danner en barriere over hovedbunden, som beskytter mod miljømæssige påvirkninger, samtidig med at den holder urenheder væk og får håret til at se friskt ud. Håret styrkes, revitaliseres og bliver mere modstandsdygtigt. Fordel produktet i håndklædetørt eller tørt hår og massér den ind hovedbunden. Serummet skal ikke skylles ud.

Kérastase Résistance Extentioniste Thermique er en plejende creme til længder og spidser med varmebeskyttende effekt. Cremen er beriget med kreatin R og taurin for ekstra pleje og vitalitet.
Påfør en mængde på størrelse med en valnød i håndklædetørt hår, og style håret med føntørrer eller varmeværktøj. Résistance Extentioniste Thermique skal ikke skylles ud.

Shop ekstra luksuriøs hårpleje hos Hair by Stender

Med Hair by Stenders store sortiment af Résistance fra Kérastase, får du et effektivt middel mod slidt, skadet og svækket hår. Résistance er udviklet til at bekæmpe meget ødelagt hår med slidte spidser, skadede længder og svækkede hårstrå.

Hos Hair by Stender finder du altid Résistance fra Kérastase til fordelagtige priser. Dermed er det slut med slidt, skadet og svækket hår uden glans og vitalitet. Résistance er nemlig specielt udviklet til at bekæmpe ødelagt hår, så håret finder tilbage til sit gamle jeg.

Hvis du er i tvivl om, hvilke eller hvor mange af produkterne fra Résistance-serien fra Kerastase, som er nødvendig for at revitalisere slidt, skadet og svækket hår, sidder vi klar ved telefonen og hjælper dig gerne med at finde lige præcis den pleje, der passer til dig og dit hår. Du er også velkommen til at sende os en mail eller fange os på sociale medier.

Vi har alle den 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen, så vi kan guide dig sikkert frem til de Résistance produkter, dit hår har brug for. Når du har fundet de produkter fra Résistance, der vil gavne dit hår, sørger vi for, at du får dine nye hårpleje produkter indenfor ganske få dage. Vi har nemlig en leveringstid på en til to dage og vi sender til hele landet.