Viser et enkelt resultat

-37% Kérastase Scrub Énergisant 250 ml - Skrubbecreme

Kérastase Scrub Énergisant 250 ml – Skrubbecreme

279,00 kr.

Kérastase Scrub - få sund hovedbund og et smukkere hår

Kerastase Scrub består af to skrubbecreme, som på hver sin måde plejer og nærer hovedbunden, så håret efterlades smukkere end nogensinde før. Smukt hår kræver nemlig en sund og velplejet hovedbund. Hvis hovedbunden ikke er sund, kan dine lokker heller ikke blive smukke.

Hos Hair by Stender har vi et stort og lækkert udvalg af produkter fra Kerastase, og natuligvis både Kérastase Scrub Apaisant og Kérastase Scrub Énergisant, som er de to skrubbecremer fra Kérastases nyeste hårpleje, Kérastase Scrub. Vi har ofte udsalg på Kérastase Scrub fra Kérastase. Så hold endelig øje med vores shop, så kan du være heldig at finde Kérastase Scrub til fornuftige priser.

Høj teknologi og pleje af hovedbunden

Kérastase Scrub er udviklet af et team af forskere og hårspecialister, som har skabt en serie af skrubbecremer til håret, som virkelig plejer og nærer hovedbunden, så du kan få det smukke og velplejede hår du altid har drømt om.

Kérastase Scrub Apaisant er en beroligende skrubbecreme, som renser i dybden og giver håret et sundt udseende. Skrubbecremen fra franske Kérastase indeholder appelsinskal, og kan bruges til alle hårtyper og hovedbund.

Kérastase Scrub Énergisant er en dybderengørende skrubbecreme med havsalt til den fedtede hovedbund. Skrubbecreme fra franske Kérastase renser i dybden og giver håret et sundt udseende. Skrubbecremen fjerner urenheder, rester af forurening og døde hudceller. Håret får mere glans.

Shop pleje til hovedbunden hos Hair by Stender

Med Hair by Stenders sortiment af Kérastase Scrub, får du hverdagsluksus direkte til hovedbunden, håret og badeværelset - Kérastase Scrub kommer nemlig i superfine krukker, som man gerne stiller frem på badeværelset. Kérastase Scrub’s to skrubbecremer plejer hovedbunden med henholdsvis appelsinskal og havsalt og efterlader din hovedbund sund og velnæret.

Hos Hair by Stender finder du Kérastase Scrub til altid fordelagtige priser. Dermed er det slut med træt og trist hår, der skriger på en kærlig håndsrækning. Kérastase Scrub sikrer nemlig at dit trætte hovedbund plejes, renses for forurening og farlige partikler, samt fjerner overskydende fedt og snavs. Efter brug efterlades din hovedbund sund og velplejet, hvilket er grundlaget for smukt og velplejet hår.

Hvis du er i tvivl om, hvilket af de to Kérastase Scrub-produkter, som er nødvendig for at komme dit trætte hovedbund til livs, sidder vi klar ved telefonen og hjælper dig gerne med at finde lige præcis den pleje, der passer til dig og dit hår. Du er også velkommen til at sende os en mail eller fange os på sociale medier.

Vi har alle den 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen, så vi kan guide dig sikkert frem til de produkter, dit hår har brug for. Vi arbejder dagligt med hår, og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os ind på, hvilke produkter der er de rette for dig.

Når du har fundet det produkt fra Kérastase Scrub, der vil gavne dit hår, sørger vi for, at du får dit nye hårpleje produkt indenfor ganske få dage. Vi har nemlig en leveringstid på en til to dage.