Viser alle 3 resultater

Kérastase Soleil - solbeskyttelse til før, under og efter solbadning

Det er skønt at opholde sig i solen, men sol, klor og saltvand slider på håret, der let bliver tørt og slidt efter en hel dag i solen. Kérastase Soleil er en effektiv hårplejeserie, der behandler håret før, under og efter en dag i solen. Kérastase Soleil nærer, fugter og styrker effektivt håret efter det har været udsat for sol, saltvand, klor og sand. Kérastase Soleil beskytter nemlig håret mod solens skadelige stråler og er udviklet specielt til at håndtere håret, når det udsættes for saltvand, klor og sand. Kérastase Soleil-serien plejer ikke kun håret mens du er i solen eller kaster dig i bølgen blå, Kérastase Soleil tilbyder også hjælp i form af pre- og aftersun-produkter, der giver næring, fugter og styrker.

Hos Hair by Stender finder du alle produkter i Kérastase Soleil-serien. Vi elsker den plejende og effektive hårplejeserie, og vi er sikre på, at du også vil kaste din kærlighed på Kérastase Soleil, når du ser, hvordan den beskytter dit hår mod solens farlige stråler, saltvand og klor. Vi har ofte udsalg på Soleil fra Kérastase. Så hold endelig øje med vores shop, så kan du være heldig at finde hele Kérastase Soleil til fornuftige priser.

Pre-pleje fra Kérastase Soleil

Vi har efterhånden vænnet os til, at vi skal smøre os ind i solcreme, inden vi slænger os i den nærmeste solstol. Men hvad med håret? Håret skal, naturligvis, også beskyttes mod solens farlige UV-stråler. Kérastase Soleil Creme UV Sublime er en multi-beskyttende hårkur beriget med E-vitamin og UV-filter, som kommes i håret inden, du går ud i solen. Kérastase Soleil Creme UV Sublime beskytter ikke kun mod solens farlige stråler, den er også fugtighedsgivende og antikrus.

Kérastase Soleil Masque Apres-Soleil er en nærende hårkur beriget med kokosvand, der plejer hår, der er udsat for sol, og genopretter glansen i håret uden at tynge. Hårkuren fra Kérastase indeholder UV-filter. Den reparerer håret i dybden, og hårfarven beskyttes fra de skadelige UV-stråler.

After-sun shampoo fra Kérastase Soleil

Bain Après-Soleil er en aftersun-shampoo beriget med kokosvand, der skånsomt fjerner rester af klorin, salt og sand, så håret renses for deres udtørrende virkninger. Brug den gennemsigtige gel i vådt hår, og skum op, så hovedbunden og længderne renses, og du får en kølende og fugtgivende virkning i dybden. Perfekt efter en lang dag i solen. Bain Après-Soleil fra Kérastase Soleil fugter håret i længderne, så det bliver øjeblikkeligt opfrisket, strålende og glat. Duften af sommerlig jasmin og tuberose bliver hængende længe, og minder dig om en dejlig dag i solen.

Lidt ekstra pleje efter en lang dag i solen

Efter en lang dag i solen, vil dit hår takke dig for lidt ekstra pleje. Kérastase Soleil Huile Sirene er en beskyttende hårolie på sprayflaske indeholdende Babassu-olie og UV-filter, som fugter og forstærker naturlige krøller eller bølger i håret. Den beskyttende hårolie fra Kérastase Soleil giver beach waves, og beskytter håret mod sol og frie radikaler. To egenskaber i ét produkt. Kérastase Soleil Huile Sirene har en helt unik kombination af ingredienser, der nærer og beskytter dit hår mod solens skadelige stråler, samtidig med at dit hår bliver blødt og fleksibelt med en flot tekstur. Hårkuren fra Kérastase Soleil har en pragtfuld duft med noter fra jasmin og hyacint.

Beskyt håret mod solens farlige stråler hos Hair by Stender

Hos Hair by Stender finder du hele Kérastase Soleil-serien og naturligvis til altid fordelagtige priser. Dermed er det slut med tørt og trist hår efter en dejlig dag i solen. Soleil sikrer nemlig, at dit hår plejes fra rod til spids, samtidig med at håret beskyttes mod solens farlige stråler.

Hvis du er i tvivl om, hvilke eller hvor mange af produkterne fra Kérastase Soleil-serien, som er nødvendig for at beskytte dit hår bedst muligt mod solens farlige stråler, sidder vi klar ved telefonen og hjælper dig gerne med at finde lige præcis den pleje, der passer til dig og dit hår. Du er også velkommen til at sende os en mail eller fange os på sociale medier.

Vi har alle den 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen, så vi kan guide dig sikkert frem til de produkter, dit hår har brug for. Vi arbejder dagligt med hår, og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os ind på, hvilke produkter der er de rette for dig.

Når du har fundet de produkter fra Kérastase Soleil, der vil gavne dit hår, sørger vi for, at du får dine nye hårpleje produkter indenfor ganske få dage. Vi har nemlig en leveringstid på en til to dage.