Viser alle 6 resultater

-28% Kérastase Spécifique Bain Riche Dermo-Calm 250 ml - Shampoo

Kérastase Spécifique Bain Riche Dermo-Calm 250 ml – Shampoo

179,00 kr.
-28% Kérastase Spécifique Bain Divalent 250 ml - Shampoo

Kérastase Spécifique Bain Divalent 250 ml – Shampoo

179,00 kr.
-29% Kérastase Spécifique Bain Vital Dermocalm 250 ml - Shampoo

Kérastase Spécifique Bain Vital Dermo-Calm 250 ml – Shampoo

178,00 kr.
-24% Kérastase Spécifique Bain Prevention 250 ml - Shampoo

Kérastase Spécifique Bain Prevention 250 ml – Shampoo

189,00 kr.
-30% Kérastase Specifique Potentialiste Leave-in 90 ml - Hårserum

Kérastase Specifique Potentialiste Leave-in 90 ml – Hårserum

310,00 kr.
-24% Kerastase Specifique Argile Equilibrante Cleansing Clay 150 ml - Hårler

Kerastase Specifique Argile Equilibrante Cleansing Clay 150 ml – Hårler

349,00 kr.

Kérastase Spécifique - hårpleje til særlige behov

Er du en af dem, som lider af sart hovedbund, irriteret hovedbund eller hårtab? Kérastase Spécifique er en hårplejeserie fra Kérastase, som behandler og bekæmper forskellige hår- og hovedbundsproblemer.

Én af de mest kendte hårproblemer er hårtab; men betændt hovedbund, kløe og skæl, skal man ikke glemme, og derfor har Kerastase udviklet serien Spécifique, som er specielt udviklet til specifikke hår- og hovedbundsproblemer, som følsom hovedbund, kløe, skæl og fedtede hårrødder.

Spécifique består af fem forskellige shampooer, som alle har til formål at bekæmpe et bestemt hår- eller hovedbundsproblem. Spécifique er derfor velegnet til dig, der har specielle udfordringer med dit hår, din hovedbund eller begge dele. Udover at består af fem forskellige shampooer indeholder Spécifique også en hårkur, som om kan benyttes af alle hårtyper med en hovedbund, der har særlige udfordringer og behov samt en hårserum til sart hovedbund og en hårler til fedtet hårrødder.

Hos Hair by Stender elsker vi de plejende og effektive shampooer fra Spécifique, og vi er sikre på, at du også vil kaste din kærlighed på Spécifique, når du opdager, hvad den kan gøre for din udfordrede hovedbund og et hår, der kun bliver alt mindre. Vi har ofte udsalg på Spécifique fra Kérastase. Så hold endelig øje med vores webshop, hvor du kan være heldig at finde hele Spécifique-serien til yderst favorable priser.

Fem specielt udviklede shampooer

Én af de mest kendte hårproblemer er hårtab, hvilket den ene af Spécifique-seriens fem shampooer bekæmper, men betændt hovedbund, kløe og skæl, er også velkendte problemer, som kræver behandling. Nedenfor finder du helt sikkert den shampoo fra Spécifique, som kan og vil afhjælpe dine hår- og hovedbundsproblemer.

Spécifique Bain Vital Dermo-Calm er en rensende og lindrende shampoo, der modvirker irriteret og betændt hovedbund. Den efterlader håret med en følelse af lethed, alt imens hovedbunden er befriet for kløe og ubehag. Den er så mild, at den også kan anvendes til børn, som lider af sart hovedbund, der har brug for lidt ekstra pleje. Den har en mild og behagelig duft.

Spécifique Bain Riche Dermo-Calm er en lindrende shampoo, der renser og behandler følsom hovedbund og giver tørt hår næring. Hovedbunden renses skånsomt for urenheder, og håret føles efterfølgende blødt og næret.

Spécifique Bain Prévention forebygger hårtab ved at fremme produktionen af hårfibre, som bliver tykkere og giver øjeblikkelig volumen. Det er en effektiv shampoo, som skaber resultat, og efterlader dig med fyldigere hår og mere volumen.

Spécifique Bain Anti-Pelliculaire er shampooen, som fjerner tørre og fedtede skæl og behandler hovedbunden for at undgå tilbagefald i 8 uger. Ved brug af Spécifique Bain Anti-Pelliculaire er det ikke længere nødvendigt at børste tørre skæl af skuldrene. Den fjerner effektivt de fedtede skæl og efterlader håret smukt og velplejet.

Spécifique Bain Divalent er en shampoo, der behandler fedtede rødder. Den regulerer overproduktionen af talg, alt imens den rengør og renser hovedbunden. Hårfibrene behandles, så de genfinder deres blødhed og glans.

Ekstra pleje til hovedbunden

Udover fem specielt fremstillede shampooer indeholder Spécifique fra Kerastase også hårkuren Specifique Masque Hydra Apaisant. Det er en effektiv hårkur fra Kérastase, som kan benyttes af alle hårtyper med en hovedbund, der har særlige udfordringer og behov. Hårkuren foryngrer, blødgører og gør håret glat uden at tynge det. Denne effektive hårkur fra Spécifique-serien beskytter og renser hår og hovedbund mod ydre aggression. Håret bevarer sin lethed og bliver let at forme. Hårkuren fra Spécifique-serien indeholder COMPLEX AOX: L-Carnosin, som består af E-vitamin, Moringa Rhamnose+J104, Cooling agent Silikonefri. En kombination af plejende ingredienser, der nærer håret og plejer en udfordret hovedbund, som har ekstra behov for pleje.

Shop ekstra luksuriøs hårpleje hos Hair by Stender

Hos Hair by Stender finder du alle fem shampooer fra Spécifique, samt den plejende hårkur og naturligvis altid til fordelagtige priser. Dermed er det slut med kløende hovedbund, fedtede skæl, hårtab og betændt hovedbund. Spécifique fra Kérastase sikrer nemlig, at dit hår plejes fra rod til spids samtidig med at det genvinder sin vitalitet.

Hvis du er i tvivl om, hvilken shampoo fra Spécifique, som er nødvendig for at komme dine hår- og hovedbundsproblemer til livs, sidder vi klar ved telefonen og hjælper dig gerne med at finde lige præcis den pleje, der passer til dig og dit hår. Du er også velkommen til at sende os en mail eller fange os på sociale medier.

Vi har alle den 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen, så vi kan guide dig sikkert frem til de produkter, dit hår har brug for. Vi arbejder dagligt med hår, og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os ind på, hvilke produkter der er de rette for dig.

Når du har fundet de produkter fra Spécifique, der vil gavne dit hår, sørger vi for, at du får dine nye hårpleje produkter indenfor ganske få dage. Vi har nemlig en leveringstid på en til to dage.