Viser alle 3 resultater

-33% Januar SALEKMS Add Power Thickening Spray 200 ml - Varmebeskyttelse

KMS Add Power Thickening Spray 200 ml – Varmebeskyttelse

139,00 kr.
-33% Januar SALEKMS Add Power Strengthening Fluid 125 ml - Glattecreme

KMS Add Power Strengthening Fluid 125 ml – Glattecreme

139,00 kr.
-36% Januar SALEKMS Add Power Shampoo 300 ml - Shampoo

KMS Add Power Shampoo 300 ml – Shampoo

131,00 kr.

Add Power fra KMS til dit hår

Add Power er volumengivende hårplejeserie, som vedligeholder hårets naturlige proteinbalance, og gør håret stærkere og mere voluminøst. Ved brug af et eller flere af produkter i Add Power-serien, vil du få stærkere, fyldigere hår med et sundt naturligt udseende.

Add Power af skabt af holdet bag KMS California, som er et innovativt hårplejebrand til dig, der har brug for ekstra pleje, og effektive stylingprodukter, som giver dig muligheden for at udtrykke din personlighed via styling. For at kunne sikre at alle dine hårpleje- og stylingbehov dækkes, har KMS California skabt intet mindre end 10 forskellige serier af hårpleje- og stylingprodukter, hvor af Add Power er en af dem. Der er kort sagt produkter til ethvert behov. KMS Californias hårplejeprodukter er baseret på naturlige ingredienser, der er udvalgt for deres særlige plejende egenskaber. Derfor kan du sammensætte et effektivt hårpleje- og styling program, der tilgodeser hårets særlige behov for pleje og dine ønsker til styling.

Hos Hair by Stender finder du alle produkter i Add Power-serien. Vi elsker den plejende og effektive hårplejeserie, og vi er sikre på, at du også vil kaste din kærlighed på Add Power, når du ser, hvad den kan gøre for dig, der har brug for stærkere, fyldigere og mere voluminøst hår. Vi har ofte udsalg på Add Power fra KMS California. Så hold endelig øje med vores shop, så kan du være heldig at finde Add Power til fornuftige priser.

Den perfekte shampoo til fint, tyndt hår

Er du født med fint eller direkte tyndt hår, skal du ikke undlade at vaske håret. Det bliver det ikke kraftigere af. Ved vedvarende pleje med eksempelvis KMS Add Power Shampoo, vil du opleve at dit fine, tynde hår efter ganske kort tid vil føles stærkere og mere spændstigt. KMS Add Power Shampoo vedligeholder nemlig hårets naturlige proteinbalance, hvilket giver et stærkere, fyldigere og sundere udsende hår. Derudover indeholder KMS Add Power Shampoo Lactic Acid, Malic Acid, som genopbyggende effekt, Quaternium – 80, som udjævner hårets overflade, samt risprotein, der er kendt for at styrke håret og gøre det fyldigere. KMS Add Power Shampoo er endvidere tilsat økologisk hvid te-ekstrakt, som især er kendt for sine antioxidante egenskaber.

Glattecreme til fint hår

Ja, du læste rigtigt. Add Power-serien indeholder en glattecreme ved navn KMS Add Power Strengthening Fluid, som er en plejende glattecreme specielt egnet til fint, tyndt hår. Den gør, i modsætning til, hvad man kunne tro, ikke håret mere fladt, men KMS Add Power Strengthening Fluid tilføjer håret mere styrke og gør det mere spændstigt, så du lettere kan style dit hår. KMS Add Power Strengthening Fluid indeholder Lactid Acid, som genopbygger hårets overflade og styrker håret, aminopropyl phenyltrimethicone, som udjævner hårets overflade og styrker håret, samt risprotein, som er kendt for at styrke håret og gøre det fyldigere. Formlen fuldendes med ekstrakt fra økologisk hvid te, som er kendt for sine antioxidante egenskaber. KMS Add Power Strengthening Fluid kommes i håndklædetørt hår og glattecremen skal ikke skylles ud.

Varmebeskyttelse for fuld skrue

Styling med varme styling tools er hårdt for håret. Derfor er det en god ide, at passe godt på sit hår, når man anvender føntørrer eller glattejern. KMS Add Power Thickening Spray er en stylingspray, der er specielt udviklet til at give en mere skånsom styling med 90% mindre beskadiget hår, da den har en varmebeskyttende effekt på op til 200°C. Udover at beskytte håret mod varmepåvirkning fra styling tools styrker Add Power Thickening Spray tyndt og fint hår. Så selvom du er tynd op på toppen, vil du få fornemmelsen af et kraftigt hår. KMS Add Power Thickening Spray er beriget med risprotein, hvilket har en styrkende og fortykkende effekt på håret, samt ekstrakt fra økologisk hvid te, som er kendt for sine antioxidante egenskaber. Begge ingredienser styrker håret indefra og ud og beskytter det mod ydre påvirkninger.

Giv håret ekstra power hos Hair by Stender

Hos Hair by Stender finder du hele Add Power-serien og naturligvis til altid fordelagtige priser. Dermed er det slut med et fint, tyndt hår, der altid klasker og ikke er til at styre. KMS Add Power sikrer nemlig, at dit hår styrkes fra rod til spids, samtidig med at det genvinder sin vitalitet og får masser af fylde og volumen.

Hvis du er i tvivl om, hvilke eller hvor mange af produkterne fra Add Power-serien, som du skal kaste dig over for at få et fyldigere og mere voluminøst hår, der stråler af vitalitet og styrke, sidder vi klar ved telefonen og hjælper dig gerne med at finde lige præcis den pleje, der passer til dig og dit hår. Du er også velkommen til at sende os en mail eller fange os på sociale medier.

Alle vores frisører har den 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen, så vi kan guide dig sikkert frem til de produkter, dit hår har brug for. Vi arbejder dagligt med hår, og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os ind på, hvilke produkter der er de rette for dig.

Når du har fundet de produkter fra KMS Add Power, der vil gavne dit hår bedst, sørger vi for, at du får dine nye Add Power hårpleje produkter indenfor ganske få dage. Vi har nemlig en leveringstid på kun en til tre dage.