Viser alle 6 resultater

-36% Januar SALEKMS Add Volume Styling Foam 300 ml - Hårskum

KMS Add Volume Styling Foam 300 ml – Hårskum

144,00 kr.
-43% Januar SALEKMS Add Volume Volumizing Spray 200 ml - Hårlak

KMS Add Volume Volumizing Spray 200 ml – Volumenspray

128,00 kr.
-34% Januar SALEKMS Add Volume Root and Body Lift 200 ml - Volumecreme

KMS Add Volume Root and Body Lift 200 ml – Volumecreme

148,00 kr.
-36% Januar SALEKMS Add Volume Shampoo 300 ml - Shampoo

KMS Add Volume Shampoo 300 ml – Shampoo

131,00 kr.
-33% Januar SALEKMS Add Volume Leave-in Conditioner 150 ml - Balsam

KMS Add Volume Leave-in Conditioner 150 ml – Balsam

139,00 kr.
-22% Januar SALEKMS Add Volume Solid Shampoo - Shampoo bar

KMS Add Volume Solid Shampoo – Shampoo bar

153,00 kr.

Add Volume til dit hår med KMS Add Volume

Add Volume er volumengivende hårplejeserie, der styrker og løfter fint og tyndt hår, som har brug for mere fylde og volumen. Ved brug af ét eller flere af produkterne i Add Power-serien, vil du opnå til 70% mere volumen.

Add Volume af skabt af holdet bag KMS California, som er et innovativt hårpleje brand til dig, der har brug for ekstra pleje, og effektive stylingprodukter, som giver dig muligheden for at udtrykke din personlighed via styling. For at kunne sikre at alle dine hårpleje- og stylingbehov dækkes, har KMS California skabt intet mindre end 10 forskellige serier af hårpleje- og stylingprodukter, hvor af Add Volume er en af dem. Der er kort sagt, produkter til ethvert behov. KMS Californias hårpleje produkter er baseret på naturlige ingredienser, der er udvalgt for deres særlige plejende egenskaber. Derfor kan du sammensætte et effektivt hårpleje- og styling program, der tilgodeser hårets særlige behov for pleje og dine ønsker til styling.

Hos Hair by Stender finder du alle produkter i Add Volume-serien. Vi elsker den plejende og effektive hårplejeserie, der giver tyndt og fint hår masser af fylde og volumen, og vi er sikre på, at du også vil kaste din kærlighed på Add Volume, når du ser, hvad den kan gøre for dig, der har brug for mere voluminøst hår. Vi har ofte udsalg på Add Volume fra KMS California. Så hold endelig øje med vores shop, så kan du være heldig at finde hele Add Volume til fornuftige priser.

Opløftende shampoo og balsam til fint hår

Den specielt udviklede KMS Add Volume Shampoo styrker og løfter tyndt, fint hår. Ved brug af KMS Add Volume Shampoo vil dit hår ikke blot synes, men også synes, føles tykkere og mere voluminøst. Kombinerer du KMS Add Volume Shampoo med styling produkter fra Add Volume, vil du opnår op til 70% mere volumen. KMS Add Volume Shampoo indeholder AHA structure complex , Lactic Acid og Malic Acid, som begge har en genopbyggende effekt, Polyquaternium-10, der udjævner hårets overflade, samt VP/VA Copolymer, som giver fylde.

KMS Add Volume Leave-in Conditioner er en effektiv balsam, der giver op til 40% mere volumen. Den giver vægtløs pleje og fylde, og gør håret lettere at rede ud. Den indeholder Lactic Acid og Malic Acid, som begge har en genopbyggende effekt på hår, der har brug for lidt ekstra pleje og fylde, polyquaternium-11, der udglatter hårets overflade, samt VP/VA Copolymer der giver fylde.

Masser af volumengivende styling med KMS Add Volume

Add Volume består ikke kun af volumengivende shampoo og balsm. Den består også at fem forskellige volumengivende styling produkter, der styrker og løfter fint hår.

KMS Add Volume Styling Foam giver håret op til 70% mere volumen, og er perfekt til tynde spidser, som har brug for lidt ekstra kærlighed. KMS Add Volume Styling Foam giver ikke kun op til 70% mere volumen, men også langvarig volumen i op til 72 timer. Den indeholder Butylated PVP, der giver øget fleksibilitet og hold, samt Polyquartanium-4, som udligner strukturen og forbedrer medgørligheden.

KMS Add Volume Liquid Dust er en intensiv hårpudder i flydende form, som giver op til 100% mere volumen og løfter rødderne. Den effektive hårpudder fra Add Volume-serien indeholder Volumizing, re-bonding Polymers, der giver en “velcro”-effekt, PEG/PPG 2000/200 Copolymer, samt Acrylic Acid/Stearyl/Acrylate Copolymer.

KMS Add Volume Volumizing Spray tilføjer håret naturlig volumen og giver en fyldigere frisure i op til 72 timer. Den giver et godt, og naturligt hold og intens fylde og volumen. KMS Add Volume Volumizing Spray indeholder VP/VA Copolymer, som understøtter volumen, og Soribtol, som tilføjer struktur på overfladen. KMS Add Volume Volumizing Spray arbejdes ind i håndklædetørt hår og herefter føntørres håret. Påfør mere spray, hvis ekstra volumen ønskes.

KMS Add Volume Texture Cream løfter aktivt hvert hårstrå, hvilket får håret til at synes og føles tykkere og fyldigere. KMS Add Volume Texture Cream giver op til 80% mere volumen. Den indeholder Calcium Sulphate, der indkapsler hvert hårstrå og gør at håret føles tykkere samt Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, der giver hold til håret.

KMS Add Volume Root and Body Lift giver hårrødderne et løft, og giver målrettet volumen med op til 70% mere volumen. Den giver et varigt løft ved rødderne i op til 72 timer. KMS Add Volume Root and Body Lift indholder VP/VA Copolymer, der giver hårrødderne støtte, og polyquartanium-4 der udligner strukturen og forbedrer hårets medgørlighed.

Giv håret ekstra volumen hos Hair by Stender

Hos Hair by Stender finder du hele Add Volume-serien og naturligvis til altid fordelagtige priser. Dermed er det slut med et hår uden volumen, der altid klasker. Add Volume sikrer nemlig, at dit hår tilføreres masser af fylde og volumen.

Hvis du er i tvivl om, hvilke eller hvor mange af produkterne fra Add Volume-serien, som du skal kaste dig over for at få et fyldigere og mere voluminøst hår, sidder vi klar ved telefonen og hjælper dig gerne med at finde lige præcis den pleje, der passer til dig og dit hår. Du er også velkommen til at sende os en mail eller fange os på sociale medier.

Alle vores frisører har den 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen, så vi kan guide dig sikkert frem til de produkter, dit hår har brug for. Vi arbejder dagligt med hår, og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os ind på, hvilke produkter der er de rette for dig.

Når du har fundet de produkter fra KMS Add Volume, der vil gavne dit hår bedst, sørger vi for, at du får dine nye Add Volume hårpleje produkter indenfor ganske få dage. Vi har nemlig en leveringstid på kun en til to dage.