Viser alle 2 resultater

-36% KMS ColorVitality Blonde Shampoo 300 ml - Shampoo

KMS ColorVitality Blonde Shampoo 300 ml – Shampoo

131,00 kr.
-30% KMS ColorVitality Blonde Conditioner 250 ml - Balsam

KMS ColorVitality Blonde Conditioner 250 ml – Balsam

144,00 kr.

KMS Color Vitality Blonde - den bedste pleje til dit blonde hår

Der er ikke mange ægte blondiner tilbage, men hvad betyder det, når du med en lille smule farve kan opnå et smukt blond hår. Den lyse hårpragt kræver dog pleje, så lokkerne forbliver lyse og ikke får et gult eller rødligt skær. KMS Color Vitality Blonde er den ultimative løsning for alle med blond eller gråt hår, der er mere gult end blond. Imodsætning til mange andre hårserier til blond hår, har KMS Color Vitality Blonde plejende og neutraliserende egenskaber, så dit hår efterlades velplejet og uden gule og rødlige undertoner. KMS Color Vitality Blonde er beriget med AHA Structure Complex, der har en genopbyggende effekt og udjævner hårets overflade, samt efterlader håret med en mere klar, glansfuldt og kold hårfarve, så du kan vedligeholde smukke blonde toner.

Hos Hair by Stender finder du alle produkter i KMS Color Vitality Blonde-serien. Vi elsker den plejende og effektive hårplejeserie, og vi er sikre på, at du også vil blive vild med serien, som giver den ultimative pleje til blond hår. Vi har ofte udsalg på KMS Color Vitality Blonde fra KMS California. Så hold endelig øje med vores shop.

Rene blonde lokker uden gule undertoner

Farvet blond hår, kræver den rigtige pleje, hvis det skal forblive smukt og glansfuldt og uden gule- og røde undertoner. KMS Color Vitality Blonde Shampoo fremhæver blonde nuancer og modvirker gule toner i lysnet, stribet, naturligt blondt, gråt eller hvidt hår efter blot én anvendelse. Shampooen med sit rige indhold af violette pigmenter, er udviklet specielt til et lysnet, blondt eller gråt hår. De violette pigmenter går ind og neutraliserer uønskede gyldne toner, og efterlader håret med en mere klar, glansfuldt og kold hårfarve. Derudover er formlen også beriget med AHA Structure Complex, der har en genopbyggende effekt og udjævner hårets overflade.

Prikken over i’et med balsam fra KMS

En shampoo renser og vasker effektivt håret. En conditioner eller balsam lukker derimod hårstråene, hvormed håret beskyttes. Derfor er det altid en god ide at anvende en conditioner, når du har vasket hår. KMS Color Vitality Blonde Conditioner er en violet balsam, som er udviklet specielt til lysnet, blondt eller gråt hår. Denne balsam fra KMS California indeholder violette pigmenter, som neutraliserer uønskede gyldne toner, og efterlader håret med en blank, smuk og kold blond hårfarve. Derudover virker den også fugtgivende, og går ind og reparerer skader på håret.

Få de flotteste blonde lokker hos Hair by Stender

Blondiner har det sjovere, siger man. Det skal vi ikke gøre os kloge på. Vi elsker bare velplejet blondt hår, og derfor elsker vi også KMS Color Vitality Blonde fra KMS California, da serien virkelig er den bedste pleje til farvet blond hår. Den plejer hvert enkelt hårstrå samtidig med at KMS Color Vitality Blonde neutraliserer uønsket røde- og gule undertoner.

Hos Hair by Stender finder du hele KMS Color Vitality Blonde-serien fra KMS California til altid fordelagtige priser. Dermed er det slut med ødelagt farvet blond hår, der er mere gult end blond. KMS Color Vitality Blonde sikrer nemlig at dine farvede blonde lokker plejes fra rod til spids, samtidig med at seriens produkter på skånsom, men effektiv, vis neutraliserer uønskede gule og røde farver.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du på bedste vis kan pleje og optimere din blonde hårfarve med KMS Color Vitality Blonde, sidder vi klar ved telefonen og hjælper dig gerne med at finde lige præcis den pleje, der passer til dig og dit hår. Du er også velkommen til at sende os en mail eller fange os på sociale medier.

Når du har besluttet, hvilke KMS Color Vitality Blonde produkter, du vil klikke hjem, sørger vi for, at du får dine nye hårpleje produkter indenfor ganske få dage. Vi har nemlig en leveringstid på en til to dage.