Viser alle 4 resultater

-40% KMS Curlup Control Creme 150 ml - Krøllecreme

KMS Curlup Control Creme 150 ml – Krøllecreme

135,00 kr.
-27% KMS Curlup Wave Foam 200 ml - Hårskum

KMS Curlup Wave Foam 200 ml – Hårskum

164,00 kr.
-40% KMS Curlup Perfecting Lotion 100 ml - Krøllecreme

KMS Curlup Perfecting Lotion 100 ml – Krøllecreme

136,00 kr.
-30%

KMS CurlUp Style Twisting Style Balm 230 ml – Krøllecreme

187,00 kr.

KMS Curlup - veldefinerede krøller

Er du en af dem med naturligt fald eller masser af medfødte krøller, men drømmer du om glat hår, da du ikke ved, hvordan du skal styre dine brusende lokker? KMS CurlUp fra KMS California er specielt udviklet til krøllet og kruset hår. KMS CurlUp former og definere dine krøller, så du hurtigt glemmer alt om glatte lokker.

Hårplejeserien KMS CurlUp fra KMS California tager kontrollen over uregerligt og kruset hår, og efterlader håret krus-frit og med spændstige krøller. Hos Hair by Stender elsker vi den plejende og effektive hårplejeserie,KMS Curlup, og vi er sikre på, at du også vil kaste din kærlighed på KMS CurlUp fra KMS California, når du opdager, hvad den kan gøre for dine trætte krøller og dit krusede hår. Vi har ofte udsalg på KMS CurlUp fra KMS California. Så hold endelig øje med vores webshop, hvor du kan være heldig at finde hele KMS CurlUp-serien til yderst favorable priser.

Krøllecremens mester hedder KMS CurlUp

De fleste af dem, der er født med krøller har på et eller andet tidspunkt i livet elsket at hade deres krøller – og måske er de aldrig holdt op. Er du en af dem med naturligt fald eller masser af medfødte krøller, men drømmer du om glat hår, da du ikke ved, hvordan du skal styre dine brusende lokker? Hvis hadet til dine krøller skal blive til en stormende forelskelse, skal du starte med en god krøllecreme.

Med en god krøllecreme kan du nemlig definere og fremhæve dine krøller uden krus, så det ser naturligt ud. Den definerer ikke kun dine krøller, den tilføjer også ekstra hold, så dine krøller holder deres spændstighed hele dagen.

En god krøllecreme gør det muligt for dig at tæmme dine krøller, den tilfører ekstra hold og giver dine krøller masser af elasticitet, som gør at du efterlades med spændstige krøller, der grundet krøllecremens hold får krøllerne til at holde hele dagen. Måske vigtigst af alt er, at krøllecreme er udviklet til at bekæmpe krus og sørger for at krøllerne ikke samler sig en store totter. Der er altså mange fordele ved at anvende krøllecreme, når man er født med krøller, som man gerne vil elske.

Tidens bedste krøllecremer, finder du hos KMS California, som har skabt tre forskellige krøllecremer, som alle er en del af KMS CurlUp hårplejeserien, som er specielt udviklet til krøller og naturlige bølger i håret.

KMS CurlUp Control Creme er en krøllecreme, som former og samler krøller og giver krus-kontrol. Cremen virker beroligende på håret, samt reducerer krus i op til 72 timer. Fordel og arbejd cremen ind i håndklædetørt hår, brug derefter en diffuser, eller lad håret lufttørre. Påfør på ny i tørt hår for at opnå mere definerede krøller.

KMS CurlUp Perfecting Lotion er en skøn krøllecreme, som tilfører fugtighed og defintion til et hår med krøller og fald. Den fremhæver de naturlige krøller uden at gøre håret stift. Den giver et fleksibelt hold, med en flot og glansfuld overflade. KMS CurlUp Perfecting Lotion kontrollerer krus, og modstår luftfugtighed i op til 72 timer. Fordel 1-2 pump af KMS CurlUp Perfecting Lotion og arbejd ind i håndklædetørt hår. Brug diffuser, eller lad håret lufttørre. Kram op i krøllerne for at genopfriske dem i løbet af dagen.

KMS CurlUp Bounce Back Spray er en krøllecreme på sprayflaske, der effektivt aktiverer og bevarer krøllerne i håret. Krøllecremen på sprayflaske samler og definerer krøllerne, samt efterlader dem med et medium hold og en glansfuld finish. CurlUp Bounce Back Spray er desuden varmebeskyttende, så håret ikke knækker ved brug af krøllejern eller andre styling redskaber. Krøllecremen kan bruges i både naturkrøllet og permanentet hår. CurlUp Bounce Back Spray fra KMS indeholder majsstivelse, der aktivt definerer krøller, mens friskduftende ekstrakter af appelsin og pebermynte har en beroligende og forfriskende effekt på hovedbunden. Krøllecremen indeholder desuden UV-filtre, der beskytter imod solens udtørrende effekt.

Skum, skum, skum

Udover KMS CurlUp-seriens store udvalg af krøllecremer, indeholder KMS CurlUp fra KMS California også KMS CurlUp Wave Foam, som er en letvægt gele skum, der giver håret en silkeblød og fyldig finish. Denne skum giver mere fald i håret, og den definerer bølger, så de holder længere. Derudover er KMS CurlUp Wave Foam varmebeskyttende, så du undgår at skade håret. Det er helt enkelt en lækker skum som kontrollerer krus og flyvsk hår, og modstår luftfugtighed i op til 72 timer. Arbejd hårskummen ind i håndklædetørt hår. Brug diffuser, eller lad håret lufttørre.

Shop den bedste pleje til krøller hos Hair by Stender

Hos Hair by Stender finder du hele KMS CurlUp-serien og naturligvis altid til fordelagtige priser. Dermed er det slut med trætte krøller og kruset hår, der skriger på lidt ekstra pleje og omsorg. KMS CurlUp-serien sikrer nemlig, at dit hår plejes fra rod til spids og forbliver krus-frit. Dine krøller lader sig definerer og kruset hår reduceres kraftigt. Håret efterlades med smukt definerede krøller uden krus i op til 72 timer.

Hvis du er i tvivl om, hvilke eller hvor mange af produkterne fra KMS CurlUp-serien, som er nødvendige for at komme trætte køller og krus til livs, sidder vi klar ved telefonen og hjælper dig gerne med at finde lige præcis den pleje, der passer til dig og dit hår. Du er også velkommen til at sende os en mail eller fange os på sociale medier.

Alle vores frisører har den 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen, så vi kan guide dig sikkert frem til de produkter, dit hår har brug for. Vi arbejder dagligt med hår, og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os ind på, hvilke produkter, der er de rette for dig.

Når du har fundet de produkter fra KMS CurlUp fra KMS California, der vil gavne dit hår, sørger vi for, at du får dine nye KMS CurlUp hårpleje produkter indenfor ganske få dage. Vi har nemlig en leveringstid på en til to dage.