Viser alle 8 resultater

-36% Januar SALEKMS HairPlay Molding Creme 100 ml - Hårvoks

KMS HairPlay Molding Creme 100 ml – Hårvoks

145,00 kr.
-38% Januar SALEKMS HairPlay Dry Wax 150 ml - Hårvoks

KMS HairPlay Dry Wax 150 ml – Hårvoks

139,00 kr.
-35% Januar SALE

KMS HairPlay Messing Creme 150 ml – Hårvoks

159,00 kr.
-33% Januar SALEKMS HairPlay Sea Salt Spray 200 ml - Saltvandsspray

KMS HairPlay Sea Salt Spray 200 ml – Saltvandsspray

139,00 kr.
-34% Januar SALEKMS HairPlay Styling Gel 200 ml - Hårgele

KMS HairPlay Styling Gel 200 ml – Hårgele

136,00 kr.
-33% Januar SALEKMS HairPlay Liquid Wax 100 ml - Hårvoks

KMS HairPlay Liquid Wax 100 ml – Hårvoks

137,00 kr.
-33% Januar SALEKMS HairPlay Makeover Spray 250 ml - Tørshampoo

KMS HairPlay Makeover Spray 250 ml – Tørshampoo

139,00 kr.

Opnå den perfekte styling med KMS HairPlay

HairPlay er skabt af holdet bag KMS California, som er et innovativt hårpleje brand til dig, der har brug for ekstra pleje, og effektive stylingprodukter, som giver dig muligheden for at udtrykke din personlighed via styling. For at kunne sikre at alle dine hårpleje- og stylingbehov dækkes, har KMS California skabt intet mindre end 10 forskellige serier af hårpleje- og stylingprodukter, hvoraf en af dem er HairPlay. Der er kort sagt, produkter til ethvert behov. KMS Californias hårpleje produkter er baseret på naturlige ingredienser, der er udvalgt for deres særlige plejende egenskaber. Derfor kan du sammensætte et effektivt hårpleje- og styling program, der tilgodeser hårets særlige behov for pleje og dine ønsker til styling.

Hos Hair by Stender finder du alle produkter i HairPlay-serien. Vi er vilde den effektive styling serie, og vi er sikre på, at du også vil kaste din kærlighed på HairPlay, når du ser, hvad den kan gøre for dig, der altid sætter håret inden, du går hjemmefra om morgenen. Vi har ofte udsalg på HairPlay fra KMS California. Så hold endelig øje med vores webshop, så kan du være heldig at finde HairPlay til fornuftige priser.

Lad HairPlay holde håret plads

Uanset om dit hår er fint eller kraftigt, kan det være nødvendigt med et spray hårlak, så håret sidder, som du gerne vil have det skal sidde. KMS HairPlay Playable Texture er en effektiv hårlak, som opbygger en naturlig struktur for hver påføring. Denne hårlak fra KMS gør det muligt at forme håret på ny, når som helst, hvor som helst. KMS HairPlay Playable Texture giver en varig og smidig finish, idet hårlakken indeholder workable re-bonding polymers, der binder sig med hinanden, og ikke med hår eller fingre. De kan binde sig på ny, og giver derved mulighed for at skabe nye frisurer og strukturer.

Voks er ikke bare voks

For KMS California er voks ikke bare voks, og derfor indeholder HairPlay-serien også fem forskellige slags voks, hvormed du helt sikkert, kan finde den HairPlay voks, som passer dine styling behov.

KMS HairPlay Liquid Wax er en flydende hårvoks, der passer til alle hårtyper. Denne hårvoks fra KMS giver et medium hold, så hårer føles levende, samtidig med at den holder på frisuren. KMS HairPlay Liquid Wax er en kombination af en hårvoks og en hårgelé, som gør at hårvoksen har samme styrkende og støttende effekt som en gelé og tilfører samme fleksibilitet og glans som en voks.

KMS HairPlay Dry Wax er en let hårvoks på sprayflaske, som giver flerdimensionel struktur og en mat finish, og et ‘perfekt ikke sat’ look med pjusket struktur. Teknologien i denne hårvoks fra KMS California giver støtte og hold, samt masser af struktur. Den indeholder antioxidanter, der beskytter mod miljømæssige påvirkninger.

KMS HairPlay Molding Creme er en hårvoks, der giver et smidigt og let definerbart hår. Denne hårvoks fra KMS California tilfører håret en særlig fleksibilitet, der gør det lettere at style, og giver et blødt finish. Ydermere giver hårvoksen et stærkt hold, der sikrer at frisuren holder hele dagen.

KMS HairPlay Hybrid Clay Wax er en voks, som giver en tør finish som en clay, og former som en voks, hvilket giver et mat, tørt finish. Den indeholder bivoks – et naturligt voks, som giver et stærkt hold og struktur. Produktet giver mulighed for at forme håret på ny i op til 72 timer.

KMS HairPlay Messing Creme er en hårvoks, som giver øjeblikkelig dagen-derpå struktur. Denne hårvoks fra KMS California er perfekt til at give et formbart hold og et pjusket look, og den får fint hår til at se fyldigere ud, især ved rødderne. KMS HairPlay Messing Creme indeholder VP/VA Setting Plymer, som giver hold, og Silica, som giver fylde og struktur.

Kms Hair Play Styling Gel er en hårgele med stærkt hold. Med denne glansgivende hårgele, er det muligt at skabe et moderne ‘wet-look’. Den er perfekt til kort hår. Kms Hair Play Styling Gel giver langvarigt hold og kontrol over håret, og det giver ingen flager eller ophobning. Hårgelen indeholder VP/VA Copolymer, som gør håret lettere at styre, samt Sorbital, som understøtter hold.

Shampoo uden vask med KMS HairPlay

I en travl hverdag kan det være svært at nå at vaske hår hver eneste dag. Din redning på travle dage er KMS HairPlay Makeover Spray, som er en effektiv tørshampoo til fint hår. Denne tørshampoo opfrisker frisuren, og er uundværlig, når man hurtigt skal style sit hår imellem hårvaskene. KMS HairPlay Makeover Spray absorberer effektivt den overskydende olie fra hårrødderne, for at genopfriske fladt hår eller daggammel frisure. Derudover indeholder den rispudder, som giver håret en fantastisk tekstur, og efterlader et voluminøst og opfriskende look på rekord tid.

Sexet strand-hår hele året rundt

Er vi de eneste, som er vilde med strandhår? Efter en dag ved stranden får håret en lækker struktur og et sexede finish. Hvis du også elsker sexet strandhår er KMS Sea Salt Spray løsningen. KMS Sea Salt Spray er en saltvandsspray, der er velegnet til alle hårtyper. Denne saltvandsspray fra KMS California gør det muligt at opnå det helt perfekte beach-look, idet sprayen skaber en fantastisk tekstur i håret, som giver håret et flagrende, mere fyldigt og “rodet” look. Salt fra Det Døde Hav er med til at give fylde, og derudover giver sprayen et lækkert mat finish.

Den perfekte styling får du hos Hair by Stender

Hos Hair by Stender finder du hele HairPlay-serien og naturligvis til altid fordelagtige priser. Dermed er det slut med lokker der ikke sidder og en frisure der klasker inden du går ud af døren.

Hvis du er i tvivl om, hvilket styling produkt fra HairPlay-serien, du skal kaste dig over for at få det look, du drømmer om, sidder vi klar ved telefonen og hjælper dig gerne med at finde lige præcis den pleje, der passer til dig og dit hår. Du er også velkommen til at sende os en mail eller fange os på sociale medier.

Alle vores frisører har den 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen, så vi kan guide dig sikkert frem til de produkter, dit hår har brug for. Vi arbejder dagligt med hår, og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os ind på, hvilke produkter der er de rette for dig.

Når du har fundet de produkter fra KMS HairPlay, der vil gavne dit hår bedst, sørger vi for, at du får dine nye HairPlay styling produkter indenfor ganske få dage. Vi har nemlig en leveringstid på kun en til to dage.