Viser alle 3 resultater

KMS HairStay - den ultimative styling til håret

HairStay er skabt af holdet bag KMS California, som er et innovativt hårpleje brand til dig, der har brug for ekstra pleje, og effektive stylingprodukter, som giver dig muligheden for at udtrykke din personlighed via styling. For at kunne sikre at alle dine hårpleje- og stylingbehov dækkes, har KMS California skabt intet mindre end 10 forskellige serier af hårpleje- og stylingprodukter, hvor af HairStay er den ene. Der er kort sagt, produkter til ethvert behov. KMS Californias hårpleje produkter er baseret på naturlige ingredienser, der er udvalgt for deres særlige plejende egenskaber. Derfor kan du sammensætte et effektivt hårpleje- og styling program, der tilgodeser hårets særlige behov for pleje og dine ønsker til styling.

HairStay er en effektiv stylingserie, som gør det lettere at sætte håret og sikrer hold i op til 24 timer uden at fedte eller tynge håret. Hos Hair by Stender finder du alle produkter i HairStay-serien. Vi er vilde den effektive styling serie, og vi er sikre på, at du også vil kaste din kærlighed på HairStay, når du ser, hvad den kan gøre for dig, der ønsker en ikke tyngende hårstyling. Vi har ofte udsalg på HairStay fra KMS California. Så hold endelig øje med vores webshop, så kan du være heldig at finde HairStay til fornuftige priser.

Style og beskyt håret med HairStay

Uanset om dit hår er fint eller kraftigt, kan det være nødvendigt med et spray hårlak, så håret sidder, som du gerne vil have det skal sidde. KMS HairStay Firm Finishing Hairspray er en hårspray, der giver ultra-fast hold i op til 24 timer. Den giver også et lækkert skinnende resultat, samtidig med at den er fugtresistent. Den giver et hurtig tørrende stærkt hold uden at drysse, og uden at klistre håret. Bare et par spray – og du er klar.

KMS HairStay Working Hairspray er en hårlak til alle, der ønsker let og fleksibelt hold. Hårlakken fra KMS California er opbygget på en sådan måde, at jo mere du bruger, jo bedre hold får du. På den måde, har du mulighed for at style dit hår præcis som ønsket, og sikrer dig en lækker og fleksibel frisure, som er fugtresistent. Derudover er denne hårlak varmebeskyttende med op til 200 grader, så du kan få en langtidsholdbar og perfekt frisure, selv ved brug af føntørre, glattejern og krøllejern.

KMS HairStay Anti-Humidity Sea fungerer som en paraply, idet den beskytter håret mod luftfugtighed og krus i op til 72 timer. KMS HairStay Anti-Humidity Sea indeholder en fugtblokerende formel, som også beskytter håret imod miljømæssige påvirkninger. Den eliminerer krus og frizz, samtidig med at den giver et smukt og opløftet finish.

Stærkt hold til håret med KMS HairStay

Hvis hårlak ikke lige er dit go-to styling produkt, indeholder KMS HairStay-serien også to forskellige slags hårvoks, som gør det let at opnå det look, du ønsker at skabe.

KMS HairStay Molding Pomade er en nyskabende og anderledes pomadevoks, der gør det muligt både at skabe sofistikerede looks med et stærkt hold, eller afslappende street-styles. Denne pomadevoks fra HairStay fra KMS California er perfekt til krøllet hår, da pomadevoksen giver masser af glans, samt samler krøllerne. Håret bliver 100% velplejet og 0% klæbrigt eller fedtet.

KMS HairStay Hard Wax er en hårvoks, som giver ekstra fleksibilitet til håret, hvilket gør det nemt at skabe teksturerede looks, som kan restyles hele dagen. Takket været hårvoksens tørre konsistens efterlades håret med en naturlig glans, men uden den typiske fedtede følelse andre hårvoks kan give. Den giver et naturligt finish.

Den perfekte styling får du hos Hair by Stender

Hos Hair by Stender finder du hele HairStay-serien og naturligvis til altid fordelagtige priser. Dermed er det slut med lokker, der ikke sidder, og en klæbrig og fedtet frisure.

Hvis du er i tvivl om, hvilket styling produkt fra HairStay-serien, du skal kaste dig over for at få det look, du drømmer om, sidder vi klar ved telefonen og hjælper dig gerne med at finde lige præcis den pleje, der passer til dig og dit hår. Du er også velkommen til at sende os en mail eller fange os på sociale medier.

Alle vores frisører har den 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen, så vi kan guide dig sikkert frem til de produkter, dit hår har brug for. Vi arbejder dagligt med hår, og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os ind på, hvilke produkter der er de rette for dig.

Når du har fundet de produkter fra KMS HairStay, der vil gavne dit hår bedst, sørger vi for, at du får dine nye HairStay styling produkter indenfor ganske få dage. Vi har nemlig en leveringstid på kun en til to dage.