Viser alle 3 resultater

-36% Januar SALEKMS Head Remedy Anti-Dandruff Shampoo 300 ml - Shampoo

KMS Head Remedy Anti-Dandruff Shampoo 300 ml – Shampoo

131,00 kr.
-36% Januar SALEKMS Head Remedy Deep Cleanse Shampoo 300 ml - Shampoo

KMS Head Remedy Deep Cleanse Shampoo 300 ml – Shampoo

131,00 kr.
-29% Januar SALEKMS Head Remedy Solid Shampoo - Shampoo bar

KMS Head Remedy Solid Shampoo – Shampoo bar

139,00 kr.

KMS Head Remedy - skånsom pleje til den sarte hovedbund

KMS Head Remedy af skabt af holdet bag KMS California, som er et innovativt hårpleje brand til dig, der har brug for ekstra pleje, og effektive stylingprodukter, som giver dig muligheden for at udtrykke din personlighed via styling. For at kunne sikre at alle dine hårpleje- og stylingbehov dækkes, har KMS California skabt intet mindre end 10 forskellige serier af hårpleje- og stylingprodukter, hvor af KMS Head Remedy er en af dem. Der er kort sagt, produkter til ethvert behov. KMS Californias hårpleje produkter er baseret på naturlige ingredienser, der er udvalgt for deres særlige plejende egenskaber. Derfor kan du sammensætte et effektivt hårpleje- og styling program, der tilgodeser hårets særlige behov for pleje og dine ønsker til styling.

Hos Hair by Stender finder du alle produkter i KMS Head Remedy-serien. Vi elsker den plejende og effektive hårplejeserie, der skånsomt, men effektivt bekæmper skæl og fjerner rester af stylingprodukter, og vi er sikre på, at du også vil kaste din kærlighed på KMS Head Remedy, når du ser, hvad den gør for din sarte og skælramte hovedbund, og for et hår der har brug for en ekstra rensning. Vi har ofte udsalg på KMS Head Remedy fra KMS California. Så hold endelig øje med vores webshop, så kan du være heldig at finde hele KMS Head Remedy til fornuftige priser.

To typer skæl - en løsning med KMS Head Remedy Dandruff

Der findes to typer af skæl. Den ene er de små hvide, tørre hudflager, der drysser ned på skulderen, når du ryster hovedet. Den anden type af skæl ser ud som fedtede og grågule belægninger i hårbunden. Begge typer skæl stammer fra døde, afstødte hudceller i hårbunden, og begge typer kan give kløe. Skæl rammer oftest mænd, byboere og mennesker, der arbejder indenfor. Det er værst om vinteren, når luften er tør.

KMS Head Remedy Dandruff Shampoo en skælshampoo, som mildt afrenser hår og hovedbund, kontrollerer skælflager og minimerer kløe. Brug af KMS Head Remedy Dandruff Shampoo resulterer i en beroliget og sund hovedbund uden skæl og kløe. Den indeholder rosmarin og kamille, der er kendt for sin lindrende og beroligende effekt. KMS Head Remedy Dandruff Shampoo Shampooen kontrollerer skæl uanset om der er tale om tørre hudflager eller fedtede belægninger.

Rent hår uden rester af stylingprodukter

De flere af os bruger et eller flere stylingprodukter hver eneste dag. Desværre er det ikke alle shampooer, som formår at fjerne alle rester af de stylingprodukter, du bruger i løbet af dagen. Det kan medfører sart hovedbund og skæl. KMS Head Remedy Deep Cleanse Shampoo er en afrensende shampoo, der effektivt fjerner rester af stylingprodukter, mineraler, forureninger og hårdt vand. Den er skånsom nok til daglig brug og efterlader håret rent og sundt. Den er velegnet til alle hårtyper, der trænger til at blive afrenset i dybden.

Få sund hovedbund og smukt hår hos Hair by Stender

Hos Hair by Stender finder du hele KMS Head Remedy-serien og naturligvis til altid fordelagtige priser. Dermed er det slut med kløende hovedbund, fedtede eller tørre skæl og ef hår fyldt med rester af stylingprodukter. KMS Head Remedy sikrer nemlig, at dit hår skånsomt renses og plejes.

Hvis du er i tvivl om, hvilke eller hvor mange af produkterne fra KMS Head Remedy-serien, som du skal kaste dig over for at komme skæl og sart hovedbund til livs, sidder vi klar ved telefonen og hjælper dig gerne med at finde lige præcis den pleje, der passer til dig og dit hår. Du er også velkommen til at sende os en mail eller fange os på sociale medier.

Vi har alle den 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen, så vi kan guide dig sikkert frem til de produkter, dit hår har brug for. Vi arbejder dagligt med hår, og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os ind på, hvilke produkter der er de rette for dig.

Når du har fundet de produkter fra KMS Head Remedy, der vil gavne dit hår bedst, sørger vi for, at du får dine nye KMS Head Remedy hårpleje produkter indenfor ganske få dage. Vi har nemlig en leveringstid på kun en til to dage.