Viser alle 5 resultater

-40% Januar SALEKMS ThermaShape Quick Blow Dry 200 ml - Føntørringsspray

KMS ThermaShape Quick Blow Dry 200 ml – Føntørringsspray

132,00 kr.
-20% KMS ThermaShape 2-in-1 Spray 200 ml - Hårspray

KMS ThermaShape 2-in-1 Spray 200 ml – Hårspray

179,00 kr.
-33% KMS ThermaShape Streightening Creme 150 ml - Glattecreme

KMS ThermaShape Straightening Creme 150 ml – Glattecreme

139,00 kr.
-23% Januar SALEKMS ThermaShape Hot Flex Spray 200 ml - Varmebeskyttende

KMS ThermaShape Hot Flex Spray 200 ml – Varmebeskyttende

159,00 kr.
-33% Januar SALEKMS ThermaShape Shaping Blow Dry 200 ml - Føntørringsspray

KMS ThermaShape Shaping Blow Dry 200 ml – Føntørringsspray

139,00 kr.

Den bedste pleje er varmebeskyttende

Brug af føntørrer, krøllejern og glattejern er hårdt for håret, som uden varmebeskyttende produkter, påvirkes negativt af den varme håret udsættes for, når du anvender et styling værktøj. Uden et varmebeskyttende produkt slider brugen af føntørrer, glatte- og krøllejern på håret, som hurtigt bliver glansløst og tørt. Derfor er vi, hos Hair by Stender, fortalere for at du anvender KMS ThermaShape, inden du anvender styling tools.

KMS ThermaShape er skabt af holdet bag KMS California, som er et innovativt hårpleje brand til dig, der har brug for ekstra pleje, og effektive stylingprodukter, som giver dig muligheden for at udtrykke din personlighed via styling. For at kunne sikre at alle dine hårpleje- og stylingbehov dækkes, har KMS California skabt intet mindre end 10 forskellige serier af hårpleje- og stylingprodukter, hvor af KMS ThermaShape er en af dem. Der er kort sagt, produkter til ethvert behov. KMS Californias hårpleje produkter er baseret på naturlige ingredienser, der er udvalgt for deres særlige plejende egenskaber. Derfor kan du sammensætte et effektivt hårpleje- og styling program, der tilgodeser hårets særlige behov for pleje og dine ønsker til styling.

Hos Hair by Stender finder du alle produkter i KMS ThermaShape-serien. Vi elsker den plejende og effektive hårplejeserie, og vi er sikre på, at du også vil kaste din kærlighed på KMS ThermaShape, når du ser, hvordan den passer på og plejer dit hår inden, du kaster dig over styling tools. Vi har ofte udsalg på KMS ThermaShape fra KMS California. Så hold endelig øje med vores shop, så kan du være heldig at finde hele KMS ThermaShape til fornuftige priser.

Fem forskellige varmebeskyttende produkter

For at sikre dig og dit hår den bedste beskyttelse, har KMS California udvilket fem forskellige varmebeskyttende produkter i KMS ThermaShape-serien. Hver enkelt produkt i KMS ThermaShape er skabt til at beskytte håret mod varme fra glattejern, føntørrer og krøllejern, så det forbliver smukt - også efter brug af styling tools.

KMS ThermaShape Quick Blow Dry er en hårspray som giver hurtigere tørring og den er naturligvis varmebeskyttende. Den er let plejende, og reducerer derudover krus og flyvsk hår. Denne fantastisk plejende spray indeholder unikke ingredienser, der accelererer føntørringsprocessen.

KMS ThermaShape Shaping Blow Dry er en lækker føntørringsspray til styling af tørt hår, hvor frisuren holder i op til 72 timer. KMS ThermaShape Shaping Blow Dry har et let hold og modvirker kruset hår, og efterlader håret med et flot fyldigt resultat. Den er naturligvis også varmebeskyttende.

KMS ThermaShape 2-in-1-Spray er en formgivende og udglattende spray, som er yderst velegnet til tørt hår, og får frisuren til at holde i op til 72 timer. Den har varmebeskyttende egenskaber, hvilket gør den velegnet ved brug inden varmestyling. Desuden reducerer KMS ThermaShape 2-in-1-Spray knækkede hår med op til 50%. Den tilfører håret en smule glans og giver ekstra hold. Denne spray er desuden god til krøllet hår, da den giver et let hold til krøllerne, samtidig med en flot form.

KMS ThermaShape Hot Flex Spray er en varmebeskyttende spray, som giver medium hold inden brug af styling tools. Den er ideel til at lave krøller, især i glat hår. Ved brug af krøllejern skaber KMS ThermaShape Hot Flex Spray definerede krøller.

KMS ThermaShape Streightening Creme er fremragende til at forvandle krøllet hår til glat hår ved hjælp af en føntørrer. Hårcremen bevarer frisuren i op til 72 timer og derudover reducerer den skader og knækkede hår forårsaget af varmepåvirkning.

Pas ekstra godt på håret sammen med Hair by Stender

Hos Hair by Stender finder du hele KMS ThermaShape-serien og naturligvis til altid fordelagtige priser. Dermed er det slut med at ødelægge håret, når du anvender varme styling tools. KMS ThermaShape beskytter nemlig håret mod varme fra styling tools, giver glans, hold og sikrer en flot frisure i op til 72 timer.

Hvis du er i tvivl om, hvilke eller hvor mange af produkterne fra KMS ThermaShape-serien, som du skal kaste dig over for at beskytte dit hår mod varme fra styling tools, sidder vi klar ved telefonen og hjælper dig gerne med at finde lige præcis den beskyttelse, der passer til dig og dit hår. Du er også velkommen til at sende os en mail eller fange os på sociale medier.

Vi har alle den 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen, så vi kan guide dig sikkert frem til de produkter, dit hår har brug for. Vi arbejder dagligt med hår, og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os ind på, hvilke produkter der er de rette for dig.

Når du har fundet de produkter fra KMS ThermaShape, der vil gavne dit hår bedst, sørger vi for, at du får dine nye KMS ThermaShape hårpleje produkter indenfor ganske få dage. Vi har nemlig en leveringstid på kun en til to dage.