Viser alle 7 resultater

Kom tørt hår og skæl til livs med KMS Moist Repair

KMS Moist Repair af skabt af holdet bag KMS California, som er et innovativt hårpleje brand til dig, der har brug for ekstra pleje, og effektive stylingprodukter, som giver dig muligheden for at udtrykke din personlighed via styling. For at kunne sikre at alle dine hårpleje- og stylingbehov dækkes, har KMS California skabt intet mindre end 10 forskellige serier af hårpleje- og stylingprodukter, hvor af KMS Moist Repair er en af dem. KMS Moist Repair er skabt til at pleje tørt hår, og komme tørre skæl til livs. KMS Moist Repair plejer, nærer og renser skånsomt, men effektivt dit tørre hår, så du får glansfuldt hår.

Hos Hair by Stender finder du alle produkter i KMS Moist Repair-serien. Vi elsker den plejende og effektive hårplejeserie, der på fineste vis plejer og nærer tørt hår og bekæmper tørre skæl, og vi er sikre på, at du også vil kaste din kærlighed på KMS Moist Repair fra KMS California, når du ser, hvad den gør for dit tørre hår og skælramte hovedbund. Vi har ofte udsalg på KMS Moist Repair. Så hold endelig øje med vores webshop, så kan du være heldig at finde hele KMS Moist Repairtil fornuftige priser.

Kom tørt hår og skæl til livs med KMS Moist Repair

KMS Moist Repair Shampoo genopretter fugtbalancen, reparerer skader og reducerer knækkede hårstrå. Desuden hjælper denne plejende shampoo fra KMS California med at genoprette hårets naturlige beskyttelse. Den indeholder Lactic Acid og Malic Acid, som har en genopbyggende effekt, Polyquaternium – 7, der udjævner hårets overflade, samt 18-MEA, der hjælper med at stabilisere hårets naturlige skællag.

KMS Moist Repair Conditioner fugter og reparerer, samt plejer og gør håret let at rede ud. Desuden forbedrer balsamen fra KMS California hårets elasticitet og medgørlighed. Den indeholder Lactic Acid, som har en genopbyggende effekt, Cetrimonium Chloride, som udjævner hårets overflade, og 18-MEA, der hjælper med at stabilisere hårets naturlige skællag.

KMS Moist Repair Cleansing Conditioner renser og plejer håret blidt, og giver fugt til stresset hår. Det er ikke nødvendigt at bruge shampoo, for produktet dækker den nødvendige rengøring af håret. Denne balsam fra KMS California indeholder Lactic Acid, som har en genopbyggende effekt, Behenamidopropyl Dimethylamine, som udjævner hårets overflade og 18-MEA, der hjælper med at stabilisere hårets naturlige skællag.

Den ultimative pleje til tørt hår

En condtioner eller balsam, som det også hedder, har til formål at pleje og lukke hårstrående efter brug af shampoo. KMS Moist Repair Leave-in Conditioner er en leave-in balsam til dig, der har brug for øjeblikkelig udglatning og fugt. Denne balsam fra KMS California tilfører håret intens fugt, hvilket gør det mere medgørligt, og lettere at rede ud. Derudover er den rig på 18-MEA, der går ind og reparerer skadede områder i håret, samt genopbygger hvert enkelt hårstrås overflade. Den indeholder også aloe-vera, som opretholder hårets fugtbalance, samt eliminerer frizz og flyvsk hår.

KMS Moist Repair Revival Creme er en fantastisk leave-in creme, som forbedrer medgørligheden, og giver fylde uden at tynge håret. KMS Moist Repair Revival Creme kontrollerer desuden statisk elektricitet og flyvsk hår. Cremen fra KMS California indeholder Lactic Acid, som har en genopbyggende effekt, Polyquaternium-37, der udjævner hårets overflade, og 18-MEA, der hjælper med at stabilisere hårets naturlige skællag.

Kom tørt hår og skæl til livs hos Hair by Stender

Med Hair by Stenders store sortiment af KMS Moist Repair fra KMS California, får du et effektivt middel i kampen mod tørt hår og skælramt hovedbund. KMS Moist Repair er specielt udviklet til at

bekæmpe tørt hår, og det er lige præcis hvad den gør. Det er virkelig effektiv, og får vores bedste anbefaling, hvis man lider at meget tørt hår og skælramt hovedbund.

Hos Hair by Stender finder du altid KMS Moist Repair fra KMS California til fordelagtige priser. Dermed er det slut med tørt hår og skælramt hovedbund. KMS Moist Repair er nemlig specielt udviklet til at bekæmpe tørt hår, der har brug for ekstra pleje og næring og bekæmper effektivt skæl.

Hvis du er i tvivl om, hvilke eller hvor mange af produkterne fra KMS Moist Repair fra KMS California, som er nødvendig for at komme tørt hår til livs, sidder vi klar ved telefonen og hjælper dig gerne med at finde lige præcis den pleje, der passer til dig og dit hår. Du er også velkommen til at sende os en mail eller fange os på sociale medier.

Vi har alle den 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen, så vi kan guide dig sikkert frem til de KMS Moist Repair produkter, dit hår har brug for. Når du har fundet de produkter fra KMS Moist Repair, der vil gavne dit hår, sørger vi for, at du får dine nye KMS Moist Repair hårpleje produkter indenfor ganske få dage. Vi har nemlig en leveringstid på en til to dage og vi sender til hele landet.