Viser alle 5 resultater

-28% Januar SALEKMS TameFrizz Smoothing Lotion 150 ml - Glattecreme

KMS TameFrizz Smoothing Lotion 150 ml – Glattecreme

168,00 kr.
-33% Januar SALEKMS TameFrizz De-Frizz Oil 100 ml - Hårolie

KMS TameFrizz De-Frizz Oil 100 ml – Hårolie

155,00 kr.
-34% Januar SALEKMS TameFrizz Smoothing Reconstructor 200 ml - Hårkur

KMS TameFrizz Smoothing Reconstructor 200 ml – Hårkur

149,00 kr.
-36% Januar SALEKMS TameFrizz Shampoo 300 ml - Shampoo

KMS TameFrizz Shampoo 300 ml – Shampoo

131,00 kr.
-30% Januar SALEKMS TameFrizz Conditioner 250 ml - Balsam

KMS TameFrizz Conditioner 250 ml – Balsam

144,00 kr.

KMS TameFrizz får dig til at elske dine krøller

Er du en af dem med naturligt fald eller masser af medfødte krøller, men drømmer du om glat hår, da du ikke ved, hvordan du skal styre dine brusende lokker? KMS TameFrizz er specielt udviklet til at tage kontrol over uregerligt og kruset hår. Hårplejeserien fra KMS California efterlader dig med medgørlige krøller, naturlig glans og styling, der holder over tid.

Hårplejeserien KMS TameFrizz fra KMS California er specielt udviklet til at tage kontrol over uregerligt og kruset hår - og det er netop, hvad hårplejeserien gør. Ved brug af KMS TameFrizz opnår du medgørlige krøller, naturlig glans og styling, der holder over tid. Ved brug af KMS TameFrizz vil du få det bedste ud af dine brusende lokker.

Hos Hair by Stender elsker vi den plejende og effektive hårplejeserie, KMS TameFrizz fra KMS California, og vi er sikre på, at du også vil kaste din kærlighed på KMS TameFrizz, når du opdager, hvad den kan gøre for dine uregerlige krøller og dit kruset hår. Vi har ofte udsalg på KMS TameFrizz fra KMS California. Så hold endelig øje med vores webshop, hvor du kan være heldig at finde hele KMS TameFrizz-serien til yderst favorable priser.

Smukke krøller starter med den rigtige shampoo

Et hår uden krus og trætte krøller starter i badet. For at opnå krus-frit hår og spændstige krøller, kan du med fordel anvende KMS TameFrizz Shampoo, som er første skridt på vejen mod mindre krus. Den har en rig formel og indeholder Polyquaternium-10 samt Glycyl Glycine, der udjævner hårets overflade og forbedrer dets medgørlighed. Derudover er KMS TameFrizz Shampoo fra KMS California også beriget med Lactic Acid og Malic Acid, der virker gen-opbyggende, og efterlader håret med et mere velplejet udseende. Denne shampoo fra KMS California passer alle hårtyper, men er særligt velegnet til kruset hår, idet shampooen forbedrer og reducerer krus, samt øger hårets medgørlighed.

Luk hårstråene med balsam

Uanset hvilken shampoo du vælger, bør du altid anvende en balsam efter du har vasket dit hår. Ved brug af shampoo åbnes dine hårstrå, men shampooen lukker dem ikke igen, hvormed dit hår lettere udsættes for skader. Lider du af kruset hår er det særligt vigtigt at anvende balsam efter hårvask. Derfor består KMS TameFrizz også af tre forskellige slags balsam.

KMS TameFrizz Conditioner virker udglattende på hårstråets struktur og tæmmer aktivt uregerligt håret. Den reducerer desuden kruset hår med op til 100%. TameFrizz Conditioner fra KMS California er beriget med acacia-ekstrakt, der har en udglattende effekt på håret. Pequi-olie er rig på A- og E-vitamin, som aktivt bekæmper krus i håret og giver desuden glans og fugt til håret uden at tynge. Sidst men ikke mindst, har den en behagelig duft.

KMS TameFrizz Smoothing Reconstructor er en hårkur, som er udviklet til at reparere skadet og tørt hår. Hårkuren har en dybdevirkende effekt, som reducerer krus fra første anvendelse. Udover at reducere krus, har den en genopbyggende og udglattende virkning samt giver masser af fugt. KMS TameFrizz Smoothing Reconstructor efterlader håret sundere og gør stylingen nemmere.

Tæm dit kruset hår med KMS TameFrizz

KMS TameFrizz Smoothing Lotion er en leave-in lotion, der gør det nemmere at tæmme kruset hår. Den forbedrer øjeblikkeligt håret og gør det nemmere at håndtere et uregerligt brus af krøller. Derudover er den med til at reducere krus i forbindelse med føntørring, og er med til at kontrollere krus. Denne leave-in llotion er et let produkt, som ikke skal skylles ud. Den modvirker flyvsk hår og statisk elektricitet.

Ekstra pleje giver de flotteste krøller

Drømmer du om glansfulde og krusfrie krøller, kan du med fordel tilføje hårolie, som en del af din hårplejerutine. Den ekstra pleje fra hårolien vil kun give dig endnu flottere krøller.

KMS TameFrizz De-Frizz Oil er en letvægtsolie, som hurtigt trænger ind i håret. Det gode ved denne hårolie er, at den ikke fedter og ikke gør håret tungt. KMS TameFrizz De-Frizz Oil er fugtafvisende og virker samtidig varmebeskyttende. Den giver op til 3 dages kontrol af krus og fugt. Den perfekte første hjælp mod kruset og flyvsk hår.

Få smukke krøller og krusfrit hår hos Hair by Stender

Hos Hair by Stender finder du et stort udvalg af KMS TameFrizz-serien og naturligvis altid til super gode priser. Dermed er det slut med trætte krøller og kruset hår, der skriger på lidt ekstra pleje. KMS TameFrizz sikrer nemlig, at dit hår plejes fra rod til spids og renses samtidig med at det genvinder sin vitalitet. Dine krøller lader sig definerer og kruset hår reduceres kraftigt. Håret efterlades med smukt definerede krøller uden krus eller påvirkninger fra statisk elektricitet.

Hvis du er i tvivl om, hvilke eller hvor mange af produkterne fra KMS TameFrizz-serien, som er nødvendige for at komme trætte køller, krus og statisk elektricitet til livs, sidder vi klar ved telefonen og hjælper dig gerne med at finde lige præcis den pleje, der passer til dig og dit hår. Du er også velkommen til at sende os en mail eller fange os på sociale medier.

Vi har alle den 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen, så vi kan guide dig sikkert frem til de produkter, dit hår har brug for. Vi arbejder dagligt med hår, og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os ind på, hvilke produkter der er de rette for dig.

Når du har fundet de produkter fra KMS TameFrizz, der vil gavne dit hår, sørger vi for, at du får dine nye hårpleje produkter indenfor ganske få dage. Vi har nemlig en leveringstid på en til to dage.