L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel er en del af franske L’Oréal, som blev grundlagt af franskmanden Eugène Schueller i 1909, efter han i 1907 udviklede en innovativ hårfarve-formel. L’Oréal Professionnel laver hårpleje til alle behov og hårtyper.

Franske L’Oréal Professionnel er kendt for fantastisk kvalitet, ekspertice og elegance. Hos Hair by Stender finder du et stort udvalg af hårpleje fra L’Oréal Professionnel og naturligvis til altid gode priser.

L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel er en del af franske L’Oréal, som blev grundlagt af franskmanden Eugène Schueller i 1909, efter han i 1907 udviklede en innovativ hårfarve-formel. L’Oréal Professionnel laver hårpleje til alle behov og hårtyper.

Franske L’Oréal Professionnel er kendt for fantastisk kvalitet, ekspertice og elegance. Hos Hair by Stender finder du et stort udvalg af hårpleje fra L’Oréal Professionnel og naturligvis til altid gode priser.

Viser 1–25 af 47 resultater

-22% L'Oreál Serie Expert Metal DX Anti-deposit Protector Concentrated Oil 50ml

L’Oréal Serie Expert Metal DX Anti-deposit Protector Concentrated Oil 50 ml

193,00 kr.
-22% L'Oréal Pro Serie Expert Metal DX Shampoo 300 ml

L’Oréal Pro Serie Expert Metal DX Shampoo 300 ml

197,00 kr.
-22% L'Oréal Pro Serie Expert Metal DX Masque 250 ml Hårkur

L’Oréal Pro Serie Expert Metal DX Masque 250 ml Hårkur

197,00 kr.
-13%

L’Oréal Pro Tecni.Art Trans Texture Gel-Foam 150 ml – Hårskum

169,00 kr.
-32% L'Oréal Professionnel Tecni.Art Fix Design

L’Oréal Pro Tecni.Art Fix Design 200 ml – Hårlak

129,00 kr.
-42% L'Oréal Pro Serie Expert Absolut Repair Conditioner 200 ml - Balsam

L’Oréal Pro Serie Expert Absolut Repair Conditioner 200 ml – Balsam

115,00 kr.
-10%

L’Oréal Pro Tecni.Art Liss Control 150 ml – Hårgelé

189,00 kr.
-25% L'Oreal Professionel Hair Touch Up Spray Light Brown - sprayfarve

L’Oréal Professionnel Hair Touch Up Spray Light Brown – sprayfarve

107,00 kr.
-50% L'Oréal Pro Serie Expert Pro Longer Conditioner 200 ml - Balsam

L’Oréal Pro Serie Expert Pro Longer Conditioner 200 ml – Balsam

99,00 kr.
-25% L'Oreal Professionnel Hair Touch Up Spray Dark Blonde- sprayfarve

L’Oréal Professionnel Hair Touch Up Spray Dark Blonde – sprayfarve

107,00 kr.
-30% L'Oréal Pro Serie Expert Absolut Repair Shampoo 300 ml

L’Oréal Pro Serie Expert Absolut Repair Shampoo 300 ml

109,00 kr.
-32%

L’Oréal Pro Tecni.Art Full Volume Extra 250 ml – Hårskum

129,00 kr.
-50% L'Oréal Pro Serie Expert Chroma Crème Green Shampoo

L’Oréal Pro Serie Expert Chroma Crème Green Shampoo 300 ml

93,00 kr.
-32% L’oreal Professionnel Tecni.art Morning After Dust

L’Oréal Pro Tecni.Art Morning After Dust 200 ml – Tørshampoo

129,00 kr.
-50%

L’Oréal Pro Tecni.Art Savage Panache Pure Powder Spray 250 ml – Pudderspray

95,00 kr.
-32% L'Oréal Professionnel Tecni.Art Fix Volume Lift

L’Oréal Pro Tecni.Art Volume Lift 250 ml – Hårskum

129,00 kr.
-29% L'Oréal Pro Serie Expert Vitamino Color 10-In-1 Leave-In 190 ml - Hårkur

L’Oréal Pro Serie Expert Vitamino Color 10-In-1 Leave-In 190 ml – Hårkur

137,00 kr.
-22% L’Oréal Pro Serie Expert Metal DX Cream Leave-In 100 ml

L’Oréal Pro Serie Expert Metal DX Cream Leave-In 100 ml

206,00 kr.
-18% L'Oréal Professionnel Tecni.Art Fix Anti-Frizz

L’Oréal Pro Tecni.Art Fix Anti-Frizz 250 ml – Anti-krus

159,00 kr.
-35% L'Oréal Pro Serie Expert Pro Longer Leave-In 150 ml - Hårkur

L’Oréal Pro Serie Expert Pro Longer Leave-In 150 ml – Hårkur

127,00 kr.
-32% L'Oréal Pro Serie Expert Pro Longer Masque 250 ml - Hårkur

L’Oréal Pro Serie Expert Pro Longer Masque 250 ml – Hårkur

162,00 kr.
-28% L'Oréal Pro Serie Expert Sensi Balance Pure Resource Shampoo 300 ml

L’Oréal Pro Serie Expert Sensi Balance Pure Resource Shampoo 300 ml

112,00 kr.
-28% L'Oréal Pro Serie Expert Pro Longer Shampoo 300 ml

L’Oréal Pro Serie Expert Pro Longer Shampoo 300 ml

111,00 kr.
-32%

L’Oréal Pro Tecni.Art Fix Max Gel 200 ml – Hårgele

129,00 kr.

L'Oréal Professionnel er fransk luksus til alle hårtyper

Søger du en shampoo, balsam eller hårkur, der rent faktisk giver dig det du forventer? Og som måske endda også lever op til den behandling, du får hos frisøren? Så er du havnet det rette sted. Franske L'Oréal Professionnel, er blandt nogle af de bedste hårplejeprodukter, du kan have stående i brusekabinen. Hos Hair by Stender finder du et stort udvalg af L'Oréal Professionnel's mest professionelle hårplejeserier - nemlig L'Oréal Pro Serie Expert, som tager dit hår til det næste niveau.

L'Oréal Pro Serie Expert består af syv forskellige hårplejeserier, som alle tilgodeser forskellige problematikker og behov.

L’Oréal Pro Serie Expert Vitamino Color - bevar din hårfarve

L’Oréal Pro Serie Expert Vitamino Color er en farvebeskyttende hårplejeserie med en unik formel bestående af resveratrol, som beskytter håret imod udefrakommende påvirkninger. Denne Pro Serie Expert fra L’Oréal Professionnel indeholder effektive ingredienser, der beskytter og fremhæver din hårfarve. Desuden efterlader serien dig med et skinnende og blankt hår, der føles lækkert og silkeblødt.

L’Oréal Serie Expert Blondifier - lader blondiner have det sjovere

L’Oréal Serie Expert Blondifier er en fantastisk hårplejeserie til blond hår, med lysreflekterende og reparerende egenskaber. Denne hårplejeserie fra L’Oréal Professionnel er beriget med acaibær ekstrakt, som indeholder polyphenoler, der nærer håret i dybden, og blødgører beskadiget hår. Derudover fremhæver den hårets multidimensionelle glans, der får dit lyse hår til at se strålende, blankt og sundt ud.

L’Oréal Pro Serie Expert Pro Longer - giver dig det lange hår, du drømmer om

L’Oréal Pro Serie Expert Pro Longer er en hårplejeserie udviklet specielt til dig, der drømmer om langt hår. Den har en professionel formel beriget med Filler-A100 og aminosyre. Hårplejeserien Pro Longer fra L’Oréal Professionnel går øjeblikkeligt ind og styrker hårfibrene, og efterlader håret stærkere og meget mere glansfuldt.

Kom dit skadede hår til undsætning med hjælp fra L’Oreal Professionnel

L’Oreal Pro Serie Expert Absolut Repair Lipidium er en genopbyggende og plejende hårplejeserie specielt udviklet til meget skadet hår. Den genopbyggende hårplejeserie fra L’Oreal Professionnel gør håret blødt og nemt at rede ud, og den nærende formel, som er beriget med lipidium, gør håret mere modstandsdygtigt og skinnende.

Lad L’Oréal Professionnel fjerne ophobning af metalpartikler

L’Oréal Pro Serie Expert Metal DX er en effektiv hårplejeserie, der ved hjælp fra glicoamine og ionene fjerner ophobningen af metalpartikler, såsom kobber. Denne unikke hårplejeserie fra L’Oréal Professionnel er derfor specielt velegnet til benyttelse efter hårfarvning eller afblegning.

Reducer uønskede røde og gule toner i håret med L’Oréal Pro Serie Expert Silver Shampoo

L’Oréal Pro Serie Expert Silver Shampoo er en silver shampoo, der effektivt reducerer uønskede gyldne og gule toner i håret, og efterlader dig med et mere koldt og lysnet resultat. Derudover indeholder denne skønne silver shampoo aminosyrer og andre plejende ingredienser, der effektivt fjerner misfarvninger, samtidig med at den nærer håret i dybden. Det er en mild shampoo, der neutraliserer et naturligt blond, kemisk lysnet eller gråt hår, så du efterlades med det eftertragtede smukke, kølige og skinnende hår.

L’Oréal Pro Serie Expert Sense Balance

L’Oréal Pro Serie Expert Sense Balance er hårplejeserie fra L’Oréal Professionnel, der passer ekstra godt på dine hovedbund. Serien fra L’Oréal Professionnel består af tre shampooer, som alle giver dig en sundere hovedbund.

Bekæmp din fedtet hovedbund med L’Oréal Pro Serie

L’Oréal Pro Serie Expert Sense Balance Pure Resource Shampoo er en afrensende shampoo specielt velegnet til en fedtet hovedbund. Den indeholder en unik blanding af Citramine og Vitamin-E, der effektivt, men skånsomt fjerner produktrester og ophobninger af overskydende fedt i håret. Denne lette shampoo fra L’Oréal Pro Serie Expert efterlader dig med en ren og frisk hovedbund, samt et sundt og blankt hår.

Få en velafbalanceret hovedbund med L’Oréal Professionnel

L’Oréal Pro Serie Expert Sense Balance Shampoo er shampooen til dig, der lider af tør og irriteret hovedbund. Med sine plejende og beroligende ingredienser, bliver hovedbunden renset mildt og skånsomt, så den efterlades ren og frisk. L’Oréal Pro Serie Expert Sense Balance Shampoo hjælper nemlig med at blødgøre hovedbunden, samt beroliger og fugter, så den bliver sund og frisk.

Få bugt med skæl

L’Oréal Pro Serie Expert Sense Balance Instant Clear Shampoo er en skælshampoo, velgenet til alle hårtyper, der lider af skæl i hovedbunden. Shampooen indeholder plejende ingredienser, der får din hovedbund i balance, så skæl og kløe reduceres markant. L’Oréal Pro Serie Expert Sense Balance Instant Clear Shampoo er hård mod skæl og mild mod hovedbunden, og du vil opleve at dit hår føles dejligt rent og frisk, og med en sund udstråling.

Shop  online hos Hair by Stender

Uanset hvilke produkter fra L’Oréal Professionnels professionelle L’Oréal Pro Serie Expert-serier du søger eller har brug for, er vi helt sikre på, at vi har det her på shoppen. Der er både produkter til dig med tørt og glansløst hår og til dig, der gerne vil bevare din hårfarve længere. Der er selvfølgelig også til dig, der har nogle andre behov, da vi har sørget for at tænke på alle.

Er du dog ikke helt sikker på, hvilken serie fra L’Oréal Professionnel, der passer bedst til dit hår, er du velkommen til at kontakte os. Som professionel frisør har vi den viden, der skal til for at hjælpe dig med at vælge de rette hårprodukter. Når du har fundet frem til de rette produkter, sørger vi for at sende det hjem til dig på ganske få hverdage, så du hurtigst muligt kan få et flot og skønt hår.