Viser alle 6 resultater

-42% Januar SALEL'Oréal Pro Serie Expert Absolut Repair Conditioner 200 ml - Balsam

L’Oréal Pro Serie Expert Absolut Repair Conditioner 200 ml – Balsam

115,00 kr.
-30% Januar SALEL'Oréal Pro Serie Expert Absolut Repair Shampoo 300 ml

L’Oréal Pro Serie Expert Absolut Repair Shampoo 300 ml

109,00 kr.
-37% Januar SALEL'Oréal Pro Serie Expert Absolut Repair Golden Masque 250 ml - Hårkur

L’Oréal Pro Serie Expert Absolut Repair Gold Masque 250 ml – Hårkur

149,00 kr.
-28% Januar SALEL'Oréal Pro Serie Expert Absolut Repair Masque 250 ml - Hårkur

L’Oréal Pro Serie Expert Absolut Repair Masque 250 ml – Hårkur

170,64 kr.
-29% Januar SALEL'Oreal Professionnel Absolut Repair Mask for Thick Hair 250 ml - Hårmaske

L’Oréal Professionnel Absolut Repair Mask for Thick Hair 250 ml – Hårmaske

169,00 kr.

Forny dit hår med L’Oréal Pro Serie Expert Absolut Repair

L’Oréal Pro Serie Expert Absolut Repair er en innovativ hårplejeserie designet til at rette, genopbygge og genopfriske selv det mest beskadigede hår. Med dens unikke sammensætning af ingredienser arbejder Absolut Repair på at reparere og styrke håret fra rod til spids.

Serien Absolut Repair bruger en kraftfuld cocktail af ingredienser, som hver især bidrager til hårets generelle sundhed. Den indeholder blandt andet quinoa-protein, kendt for sine reparerende egenskaber og for sin evne til at styrke hårets struktur, samt lipider, der er afgørende for at beskytte og bevare hårets naturlige glans.

Gold Quinoa + Protein formel

Det der virkelig sætter Absolut Repair i en klasse for sig selv, er hårplejeseriens revolutionerende Gold Quinoa + Protein formel. Denne unikke blanding, der udelukkende findes i L’Oréal Pro Serie Expert Absolut Repair produkter, hjælper med at reducere hårskader på overfladen med op til 77%, mens hårets glans øges med op til 7 gange.

Hver eneste produkt i Absolut Repair serien er designet til at arbejde sammen for at give dig den mest komplette hårpleje. Shampooen renser skånsomt, mens den genopbygger hårets struktur. Conditioneren efterlader håret silkeblødt og beskytter mod yderligere skader. Hår-masken giver en dybdegående behandling, der genopfrisker og revitaliserer håret, og den leave-in creme tilbyder daglig beskyttelse og næring.

Optimér din hårplejerutine med Absolut Repair

L’Oréal Pro Serie Expert Absolut Repair forvandler ikke kun dit hår, det forbedrer også din daglige hårplejerutine. Ved at bruge Absolut Repair produkterne sammen, opnår du den bedste effekt. Fra det øjeblik, du begynder at bruge Absolut Repair, vil du opleve et mærkbart blødere, stærkere og mere strålende hår.

Uanset om du kæmper med spaltede spidser, kedeligt hår eller skader fra overbehandling, er Absolut Repair svaret. Med sine styrkende og genopbyggende egenskaber, er det som en genstart for dit hår, hvilket bringer det tilbage til dets oprindelige, sunde tilstand.

L’Oréal Pro Serie Expert Absolut Repair er mere end bare en hårplejeserie - det er en total forvandling for dit hår. Ved at kombinere det bedste fra naturen og videnskaben, giver Absolut Repair dit hår den pleje og opmærksomhed, det fortjener, samtidig med at det bringer det tilbage til dets naturlige, sunde glød.

Få det bedste ud af Absolut Repair

For at opnå de mest markante resultater med Absolut Repair, anbefales det at følge en simpel tre-trins rutine. Først anvendes Absolut Repair shampooen, som renser håret dybt, fjerner ophobet snavs og genopbygger hårets kerne. Derefter følges op med anvendes Absolut Repair hår-masken én til to gange om ugen for at give en intensiv genopbygning og reparationsbehandling. Til sidst, Absolut Repair conditioner, der nærer håret og efterlader det blødt og smidigt.

L’Oréal Pro Serie Expert Absolut Repair tilbyder også et hårolie, der kan bruges dagligt for at holde håret beskyttet og næret. Den hjælper med at beskytte mod varmeskader fra stylingværktøjer, hvilket gør dem til en perfekt tilføjelse til enhver hårplejerutine.

Shop L’Oréal Pro Serie Expert Absolut Repair hos Hair by Stender

Alt i alt, Absolut Repair er en komplet hårplejeserie, der adresserer alle aspekter af hårsundhed. Den leverer professionelle resultater i dit eget hjem, og skaber stærkere, sundere og mere glansfuldt hår. Du finder hele den plejende og genopbyggende hårplejeserie hos Hair by Stender - til altid gode priser. Vi har en levering på 1-2 hverdage.