Viser alle 4 resultater

-22% L'Oreál Serie Expert Metal DX Anti-deposit Protector Concentrated Oil 50ml

L’Oréal Serie Expert Metal DX Anti-deposit Protector Concentrated Oil 50 ml

193,00 kr.
-22% L'Oréal Pro Serie Expert Metal DX Shampoo 300 ml

L’Oréal Pro Serie Expert Metal DX Shampoo 300 ml

197,00 kr.
-22% L'Oréal Pro Serie Expert Metal DX Masque 250 ml Hårkur

L’Oréal Pro Serie Expert Metal DX Masque 250 ml Hårkur

197,00 kr.
-22% L’Oréal Pro Serie Expert Metal DX Cream Leave-In 100 ml

L’Oréal Pro Serie Expert Metal DX Cream Leave-In 100 ml

206,00 kr.

L'Oréal Pro Serie Expert Metal DX er  professionel hårpleje til badeværelset

L'Oréal Pro Serie Expert Metal DX er en professionel hårplejeserie, der er specielt designet til at give glans og styrke fint og skadet hår. Serien indeholder shampoo, conditioner og olie, der hver især har en specifik funktion og er udviklet med den nyeste teknologi inden for hårpleje.

Den mest populære og kendte produkt i serien er Metal DX Shampoo, som er et sulfatfrit shampoo, der renser håret skånsomt og efterlader det blødt og glansfuldt. Shampooen indeholder også en unik formel, der beskytter håret mod skader fra varmeapparater såsom glattejern og føntørrer.

Metal DX Conditioner er en intensiv balsam, der efterlader håret blødt, glat og nemt at rede ud. Balsammen indeholder også en unik formel, der beskytter håret mod skader fra varmeapparater og efterlader det med en flot glans.

For dem, der ønsker ekstra beskyttelse og glans, er der også Metal DX Oil, en leave-in olie, der giver håret ekstra glans og beskyttelse mod skader fra varmeapparater. Olien kan bruges i både tørt og vådt hår og efterlader det blødt og glansfuldt.

L'Oréal Pro Serie Expert Metal DX er en af de mest populære hårplejeserier blandt professionelle frisører og hårstylister, og det er ikke svært at se hvorfor. Serien leverer exceptionelle resultater, og produkterne er udviklet med den nyeste teknologi inden for hårpleje. Hvis du ønsker at give dit hår ekstra glans og beskyttelse, så er L'Oréal Pro Serie Expert Metal DX det perfekte valg.

Shop L'Oréal Pro Serie Expert Metal DX online hos Hair by Stender

Håret er en stor del af vores udseende, og derfor skal du selvfølgelig også være tilfreds med det. Det har du alle muligheder for med L'Oréal Pro Serie Expert Metal DX, der plejer, beskytter og giver glans til fint og skadet hår.

Husk endeligt at kontakte os, hvis du er det mindste i tvivl, hvordan du skal anvende de tre produkter i L'Oréal Pro Serie Expert Metal DX-serien. Vi arbejder med hår til dagligt og kan derfor let hjælpe dig.

Bestil dine L'Oréal Pro Serie Expert Metal DX hårprodukter i dag og mærk, hvor stor en forskel, det gør for dit hår.