Maria Nila

Maria Nila er et 100 pct. vegansk og dyrevenligt svensk mærke, som udvikler hårpleje- og stylingprodukter med stor kærlighed til dyr, natur og hår. Når du vælger svenske Maria Nila, får du veganske og farvebevarende hårprodukter af højeste kvalitet.

Hos Hair by Stender har vi samlet alt hårpleje  og stylingprodukter fra Maria Nila. Fælles for både hårpleje og styling fra Maria Nila er respekt og kærlighed til natur, dyr og hår. Uanset hvilket produkt du vælger fra Maria Nila, kan du derfor forvente at få et produkt, der effektivt plejer dit hår, samtidig med at der er taget hånd om både natur og dyr.

Maria Nila

Maria Nila er et 100 pct. vegansk og dyrevenligt svensk mærke, som udvikler hårpleje- og stylingprodukter med stor kærlighed til dyr, natur og hår. 

Viser 1–25 af 139 resultater

-15% Maria Nila Coils & Curls Co-Wash 350 ml

Maria Nila Coils & Curls Co-Wash 350 ml

199,75 kr.
-15% Maria Nila Dry Shampoo 250 ml

Maria Nila Dry Shampoo 250 ml – Tørshampoo

186,15 kr.
-8%

Maria Nila Structure Repair Shampoo 350 ml – Shampoo

198,00 kr.
-10% Maria Nila Colour Refresh Cacao Intense 300 ml

Maria Nila Colour Refresh Cacao Intense 300 ml – Farvende hårkur

211,50 kr.
-8% Maria Nila Pure Volume Shampoo 350 ml

Maria Nila Pure Volume Shampoo 350 ml – Shampoo

198,00 kr.
-10% Maria Nila True Soft Conditioner 300 ml

Maria Nila True Soft Conditioner 300 ml – Balsam

193,50 kr.
-8% Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo 350 ml

Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo 350 ml – Shampoo

216,20 kr.
-10% Maria Nila True Soft Argan Oil 100 ml

Maria Nila True Soft Argan Oil 100 ml – Hårolie

225,00 kr.
-8% Maria Nila True Soft Shampoo 350 ml

Maria Nila True Soft Shampoo 350 ml – Shampoo

198,00 kr.
-10% Maria Nila Structure Repair Conditioner 300 ml

Maria Nila Structure Repair Conditioner 300 ml – Balsam

193,50 kr.
-10% Maria Nila Head & Hair Heal Conditioner 300 ml

Maria Nila Head & Hair Heal Conditioner 300 ml – Balsam

211,50 kr.
-8% Maria Nila Volume Spray 400 ml

Maria Nila Volume Spray 400 ml – Hårlak

201,50 kr.
-8% Maria Nila Colour Refresh Cacao 300 ml

Maria Nila Colour Refresh Cacao 300 ml – Farvende hårkur

216,20 kr.
-8%

Maria Nila Colour Refresh Bright Copper 300 ml – Farvende hårkur

216,20 kr.
-8% Maria Nila Colour Refresh Pearl Silver 300 ml

Maria Nila Colour Refresh Pearl Silver 300 ml – Farvende hårkur

216,20 kr.
-10% Maria Nila Pure Volume Conditioner 300 ml

Maria Nila Pure Volume Conditioner 300 ml – Balsam

193,50 kr.
-8% Maria Nila Sheer Silver Shampoo 350 ml

Maria Nila Sheer Silver Shampoo 350 ml – Shampoo

198,00 kr.
-8% Maria Nila Colour Refresh Sand 300 ml

Maria Nila Colour Refresh Sand 300 ml – Farvende hårkur

216,20 kr.
-15% Maria Nila Extreme Spray 400 ml

Maria Nila Extreme Spray 400 ml – Hårlak

186,15 kr.

Vegansk og Cruelty free siden 1999

Maria Nila blev grundlagt af Ann og Ulf Wikström i 1999, og har siden været indbegrebet af vegansk og cruelty free hårpleje- og stylingprodukter. Det svenske mærke er opkaldt efter Ann Wikströms bedstemor, en samisk kvinde fra det nordlige Sverige, der levede i harmoni med naturen. Hun lavede sine egne skønhedsprodukter af naturlige ingredienser og respekt for dyr.

Med stor respekt for bedstemoderens historie og kærlighed til dyr og natur, blev det veganske og dyrevenlige mærke Maria Nila skabt i 1999. Maria Nila tilbyder professionel hårpleje- og styling af høj kvalitet, som alle er veganske, sulfat- og parabenefrie.

Maria Nila har et stort udvalg af shampoo, balsam og hårkur i forskellige hårplejeserier. Du finder også et stort udvalg af stylingprodukter, samt de populære farvebomber, Colour Refresh.

 

Hos Hair by Stender finder du hårplejen til dit hår fra Maria Nila

Hos Hair by Stender har vi samlet alt hårpleje fra Maria Nila. Fælles for alt hårplejen fra Maria Nila er respekt og kærlighed til natur, dyr og hår. Uanset hvilket produkt du vælger fra Maria Nila, kan du derfor forvente at få et produkt, der effektivt plejer dit hår, samtidig med at der er taget hånd om både natur og dyr.

Maria Nila Head & Hair Heal

Maria Nila Head & Hair Heal er en hårplejeserie specielt til at behandle og forhindre skæl, samt andre hovedbundsproblemer. Den forhindrer også hårtab, samt stimulerer hårvækst. Maria Nila Head & Hair Heal består af shampoo og balsam, som er egnet til daglig brug, og en hårkur, der anbefales at bruge 1-2 gange om ugen.

Head & Hair Heal er formuleret med en allergenfri parfume, udviklet til ekstra følsom hud.

Maria Nila True Soft

Maria Nila True Soft er velegnet til krøllet, tørt og uregerligt hår. Serien indeholder Argan olie, som reducerer krus og bekæmper statisk elektricitet. Den giver glans, fugt og styrke til håret. Maria Nila True Soft består af shampoo, conditioner og en nærende hårolie, som er egnet til daglig brug, og en hårkur, der anbefales at bruge 1-2 gange om ugen.

Maria Nila Pure Volume

Maria Nila Pure Volume indeholder Provitamin B5 og er specielt skabt til dig, der søger ekstra volumen og styrke til håret. Hårplejeserien er særligt god til det fine hår. Maria Nila Pure Volume består af shampoo, conditioner og en volumengivende hårskum, som er egnet til daglig brug, samt en hårkur, der anbefales at bruge 1-2 gange om ugen.

Maria Nila Structure Repair

Maria Nila Stucture Repair er velegnet til skadet, tørt og kemisk behandlet hår. Den giver fugt, samt virker genopbyggende og styrkende på håret. Den indeholder algeekstrakt, som virker reparerende og hjælper håret med at få sin naturlige styrke, blødhed og glans tilbage. Maria Nila Stucture Repair består af shampoo, conditioner og en leave-in creme, som er egnet til daglig brug, samt en hårkur der anbefales at bruge 1-2 gange om ugen.

Maria Nila Luminous Colour

Maria Nila Luminous Colour indeholder granatæbleekstrakt og det unikke Colour Guard Complex, som beskytter håret og reducerer farvetab som følge af hårvask, brug af varme styling tools, samt UV-stråler og frie radikaler. Maria Nila Luminous Colour består af shampoo, conditioner og en hår lotion, som er egnet til daglig brug, samt en hårkur der anbefales at bruge 1-2 gange om ugen.

Maria Nila Sheer-Silver

Maria Nila Sheer-Silver er velegnet til lyst hår med uønskede gule og røde undertoner. Den indeholder violette pigmenter og brombærekstrakt, som neutraliserer gyldne nuancer og bringer glans og styrke til hårets struktur. Maria Nila Sheer-Silver består af shampoo og conditioner, som er egnet til daglig brug og en hårkur, der anbefales at bruge 1-2 gange om ugen.

Maria Nila ECO therapy revive

Maria Nila ECO Therapy Revive er en detox hårplejeserie, der renser håret i dybden, fjerner rester af stylingprodukter, samt overskydende olier og snavs fra både hår og hovedbund. Derudover er serien beriget med micellar-teknologi, som virker gendannende og efterlader håret friskt, genoplivet og rent. Maria Nila ECO Therapy Revive består af shampoo, conditioner, som er egnet til dagligt brug eller efter behov og en hårkur, der anbefales at bruge 1-2 gange om ugen.

Helt unik hårfarve til hjemmebrug

Maria Nilas farvebomber, eller farvende hårkure som de også kaldes, er et af de mest populære hårprodukter i Maria Nilas sortiment. De farvende hårkure indeholder farvepigmenter og giver udover farve også fugt og næring til håret. Farvebomberne fra Maria Nila er lavet i Sverige og er, som al anden hårpleje fra Maria Nila, veganske og cruelty-free, fri for sulfater og parabener og har klimakompenseret emballage.

Vegansk styling fra Maria Nila

Udover hårpleje og farvebomber har Maria Nila udviklet et stort sortiment af stylingprodukter. Du finder alt fra hårlak og hårskum til saltvandsspray, hårvoks og hårcreme. Stylingprodukterne fra Maria Nila er veganske, cruelty-free, har klimakompenseret emballage og er fri for sulfater og parabener. De er produceret i Sverige, og ingredienserne er nøje udvalgt af specielt uddannet kemikere fra Maria Nilas egen fabrik.

Shop vegansk & bæredygtig hårpleje fra Maria Nila

Uanset hvilke produkter fra Maria Nila du søger eller har brug for, er vi helt sikre på, at vi har det her på shoppen. Der er både produkter til dig med kruset og uregerligt hår, dig med tørt og glansløst hår og til dig, der gerne vil bevare din hårfarve længere. Der er selvfølgelig også til dig, der har nogle andre behov, da vi har sørget for at tænke på alle.

Er du ikke helt sikker på, hvilken serie fra Maria Nila, der passer bedst til dit hår, er du velkommen til at kontakte os ved enten at ringe eller sende en mail. Som professionel frisør har vi den viden, der skal til for at hjælpe dig med at vælge de rette hårprodukter.

Når du har fundet frem til de rette produkter, sørger vi for at sende det hjem til dig på ganske få hverdage, så du hurtigst muligt kan få et flot og skønt hår.