Viser alle 6 resultater

-15% Maria Nila Coils & Curls Co-Wash 350 ml

Maria Nila Coils & Curls Co-Wash 350 ml

199,75 kr.
-5%

Maria Nila Coils & Curls Finishing Treatment 250 ml

270,75 kr.
-12% Lyseblå tube med Maria Nila Coils & Curls Luscious Curl Gel på 125 ml

Maria Nila Coils & Curls Luscious Curl Gel 125 ml – Krøllecreme

166,32 kr.
-5%

Maria Nila Coils & Curls Oil-In-Cream 100 ml

208,00 kr.
-12% Lyseblå Maria Nila Coils & Curls Weightless Curl Gel på 125 ml

Maria Nila Coils & Curls Weightless Curl Gel 125 ml – Krøllecreme

166,32 kr.

Gurly Girl-metoden

Det unikke ved Coils & Curls-serien er seriens nærende og plejende egenskaber, der giver smukke krøller - uanset din hårtype. Men den mest spændende nyhed er måske, at denne serie også kan bruges som en del af den berømte Curly Girl-metode, et koncept der har revolutioneret plejen og stylingen af krøllet hår verden over.

Curly Girl-metoden, som blev skabt af Lorraine Massey, går ud på at undgå sulfater, silikoner og alkohol i hårprodukter for at bevare hårets naturlige fugt og undgå frizz. Coils & Curls-serien omfavner denne filosofi fuldt ud, ved at tilbyde en serie af produkter, der er fri for disse skadelige ingredienser. Du kan læse mere om Curly Girl her.

Nærende pleje til krøllet hår

Maria Nila er ikke kun tilpasset Curly Girl-metoden, men går endnu et skridt videre. Coils & Curls-serien er ikke kun kompatibel med Curly Girl-metoden, den er designet til at maksimere fordelene ved metoden. Hvert produkt er fyldt med nærende ingredienser, der fremhæver krøllernes naturlige form og elasticitet, mens de nærer og styrker håret fra rod til spids.

Coils & Curls-serien omfatter en række produkter, herunder en no-wash balsam, en hårkur og en leave-in olie. Hver af disse produkter arbejder sammen for at give dit hår den bedste pleje og de bedste resultater.

Coils & Curls fra Maria Nila er mere end bare en ny hårplejeserie. Det er en invitation til at omfavne din naturlige skønhed, at pleje dit hår med kærlighed og respekt, og at lade dine krøller skinne som aldrig før.

Shop Maria Nila Coils & Curls hos Hair by Stender

Samlet set er Maria Nila Coils & Curls en fremragende hårplejeserie for dig, der vil fremhæve dine naturlige krøller. Med sin komplette hårplejerutine er Maria Nila Coils & Curls en god investering for alle, der ønsker at opnå smukke krøller. Hos Hair by Stender får du hele serien - og til en altid fordelagtig pris.

Hvis du er i tvivl om, hvilke Coils & Curls-produkter, som er nødvendige for at få det bedste ud af dine krøller, er du er altid velkommen til at sende os en mail eller fange os på sociale medier.

Alle vores frisører har den 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen, så vi kan guide dig sikkert frem til de produkter, dit hår har brug for. Vi arbejder dagligt med hår, og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os ind på, hvilke Maria Nila Coils & Curls-produkter, der er de rette for dig.

Når du har fundet de produkter fra Maria Nila Coils & Curls, der vil gavne dit hår, sørger vi for, at du får din nye hårpleje indenfor ganske få dage. Vi har nemlig en leveringstid på 1 til 2 dage.