Viser alle 9 resultater

-8% Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo 350 ml

Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo 350 ml – Shampoo

216,20 kr.
-10% Maria Nila Head & Hair Heal Conditioner 300 ml

Maria Nila Head & Hair Heal Conditioner 300 ml – Balsam

211,50 kr.
-12% Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo

Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo 1000 ml – Shampoo

535,92 kr.
-5% Maria Nila Head & Hair Heal Masque 250 ml

Maria Nila Head & Hair Heal Masque 250 ml – Hårkur

270,75 kr.
-10% Maria Nila Head & Hair Heal Conditioner 1000 ml

Maria Nila Head & Hair Heal Conditioner 1000 ml – Balsam

545,00 kr.
-20%

Maria Nila Head & Hair Heal Beauty Box – Gavesæt

447,00 kr.

Maria Nila Head & Hair Heal forebygger skæl og lindre hovedbundsproblemer

Maria Nila Head & Hair Heal behandler og forebygger skæl og andre hovedbundsproblemer. Den forebygger også hårtab og stimulerer hårvækst. Serien indeholder en shampoo og balsam, der er velegnet til daglig brug og en hårkur, der anbefales at bruge 1-2 gange om ugen. Head & Hair Heal-serien er designet med en allergi-fri parfume til dig med ekstra sensitiv hud og har en unik blomsterduft af hvid jasmin, galbanum og lind.

Som alle andre hårplejeprodukter fra Maria Nila indeholder Maria Nila Head & Hair Heal også farvebevarende ingredienser, der efterlader dig med en skarp hårfarve med masser af glans.

Produkterne i Maria Nilas Head & Hair Heal serien

I Maria Nilas Head & Hair Heal serien finder du skælshampoo og skælbalsam i forskellige størrelser. Den mindste størrelse på 100 ml, der er glimrende at have med på turen, da den er lille og handy. Mellemstørrelsen på 350 ml er en standardstørrelse og den største størrelse på 1000 ml er et perfekt alternativ til dig, der ved, at serien passer godt til dit hår. Med en størrelse på 1000 ml ved du, at du altid har shampoo og balsam derhjemme og ikke skal bekymre dig om, at du snart løber tør.

Maria Nilas skælshampoo og skælbalsam har mange gavnlige egenskaber. De er lindrende, anti-inflammatoriske, forhindrer hårtab, er hårvækststimulerende og forebygger skæl og hovedbundsproblemer. Seriens hårkur fugter og giver balance med sine beroligende og helende ingredienser.

Ingen produkter i Maria Nilas sortiment indeholder naturligvis sulfater eller parabener. Det samme er tilfældet med Maria Nila Head & Hair Heal.

Ingredienserne i Maria Nilas Heal-serie

Maria Nila tilbyder kun dyrevenlig og vegansk hårpleje i sit sortiment, da produkterne er skabt ud fra kærligheden til dyr. Produkterne indeholder ingen animalske ingredienser eller er testet på dyr. Maria Nilas kemikere har nøje udvalgt ingredienserne i hvert produkt, og i stedet for animalske, bruges urte-ingredienser. Maria Nila Head & Hair Heal-serien indeholder ingredienserne Aloe Vera, piroctone olamin, peptider, vitamin E samt apigenin og oleanolsyre.

Aloe Vera er blødgørende, fugtgivende, beroligende og har helende egenskaber, som er perfekt til at skabe en sund hovedbund.

Piroctone olamin skaber balance i hovedbunden ved at forhindre fremkomsten af ​​de bakterier og svampe, der forårsager skæl.

Reptider øger blodtilførslen til hårsækkene, hvilket stimulerer hårvækst og forbedrer kvaliteten af ​​hårstråene. Reptider styrker også strukturen af ​​hvert enkelt hårstrå, hvilket modvirker det slid, der kan opstå ved brug af hårtørrere, glattejern, krøllejern eller andre varme stylingværktøjer.

E-vitamin er en antioxidant, der øger hudens fugtkapacitet, forebygger hudskader og gør huden blødere.

Apigenin og oleanolsyre overfører næringsstoffer og aktive ingredienser til hårsækkene. Det reducerer produktionen af ​​dihydrotestosteron, et hormon, der almindeligvis er kendt for at forårsage hårtab. Det fremskynder også hårvækst og øger hårstråenes forankringskraft.

Få hele Maria Nila Head & Hair Heal-serien online hos Hair by Stender

Med Hair by Stenders sortiment af Head & Hair Heal fra Maria Nila, får du et effektivt middel i kampen mod sart hovedbund og skæl.

Hos Hair by Stender finder du altid Head & Heal fra Maria Nila til fordelagtige priser. Dermed er det slut med at være bekymret for skæl på trøjen eller andre hovedbundsproblemer. Maria Nila Head & Hair Heal er nemlig specielt udviklet til at bekæmpe skæl og berolige en urolig hovedbund.

Hvis du er i tvivl om, hvilke eller hvor mange af produkterne fra Head & Hair Heal-serien fra Maria Nila, som er nødvendig for at komme skæl og andre hovedbundsproblemer til livs, sidder vi klar ved telefonen og hjælper dig gerne med at finde lige præcis den pleje, der passer til dig og dit hår. Du er også velkommen til at sende os en mail eller fange os på sociale medier.

Vores frisører har alle 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen, så vi kan guide dig sikkert frem til de Maria Nila Head & Hair Heal-produkter, dit hår har brug for. Når du har fundet de produkter fra Head & Hair Heal, der vil gavne dit hår, sørger vi for, at du får dine nye produkter indenfor ganske få dage. Vi har nemlig en leveringstid på en til to hverdage og vi sender til hele landet.