Viser alle 10 resultater

-8% Maria Nila Luminous Colour Shampoo 350 ml

Maria Nila Luminous Colour Shampoo 350 ml – Shampoo

198,00 kr.
-10% Maria Nila Luminous Colour Conditioner

Maria Nila Luminous Colour Conditioner 300 ml – Balsam

193,50 kr.
-10% Maria Nila Luminous Colour Conditioner

Maria Nila Luminous Colour Conditioner 1000 ml – Balsam

485,00 kr.
-5% Maria Nila Luminous Colour Masque 250 ml

Maria Nila Luminous Colour Masque 250 ml – Hårkur

232,75 kr.
-13% Maria Nila Maria Nila Luminous Colour Shampoo

Maria Nila Luminous Colour Shampoo 1000 ml – Shampoo

479,00 kr.
-20%

Maria Nila Luminous Colour Beauty Box – Gavesæt

399,95 kr.
-9% Maria Nila Luminous Colour Hair Lotion

Maria Nila Luminous Colour Hair Lotion 200 – Conditioner

199,00 kr.

Maria Nila Luminous Colour

Maria Nila Luminous Colour er baseret på granatæbleekstrakt og Colour Guard Complex som beskytter håret og reducerer farvetab i forbindelse med vask, varmestyling, UV-stråler og frie radikaler. Sortimentet består af en shampoo, balsam og hårcreme, der er velegnet til daglig brug, samt en hårkur, der anbefales at bruge 1-2 gange om ugen. Alle produkterne i Maria Nila Luminous Colour-serien giver næring og glans til håret, reducerer krus og giver et silkeblødt resultat. Serien har endvidere en unik duft af æble, brombær og fersken.

Produkterne i Maria Nilas Luminous Colour-serie

I Maria Nilas Luminous Colour-serie finder du en farveshampoo, der blødgør, plejer og styrker hårets struktur og tilfører glans. En balsam til farvet hår, der plejer, blødgører og modvirker statisk elektricitet. Shampooen og balsamen i serien fås i flere forskellige størrelser.

Den mindste størrelse på 100 ml er lille og handy, perfekt til rejsen. Mellemstørrelsen indeholder 350 ml og den største størrelse indeholder hele 1000 ml. Den største størrelse holder længe og er perfekt til dig, der ved, at serien passer godt til dit hår.

Seriens hårkur fugter, plejer og giver et silkeblødt resultat uden at tynge det ned. Granatæbleekstrakt og Colour Guard Complex bevarer hårfarven, som ofte forringes ved hårvask og brug af varmeværktøjer, og beskytter mod UV-stråling og frie radikaler.

Luminous Colour-seriens unikke hårcreme er en farvebevarende og varmebeskyttende creme, der giver næring og glans til håret, reducerer krus og giver et silkeblødt resultat. Hårcremen bør påføres håndklædetørt hår før føntørring eller brug af varme stylingværktøjer for den bedst mulige farvebevarelse.

Ingredienserne i Maria Nila Luminous Colour-serien

I Maria Nilas sortiment finder du kun veganske hårprodukter, der er dyrevenlige, da alle produkter er skabt ud fra kærligheden til dyr. De indeholder derfor ingen animalske ingredienser eller er testet på dyr.

Ingredienserne til farve og glans i Maria Nila Luminous Colour-serien er granatæbleekstrakt, beskyttende antioxidanter, F-vitamin, hvedeprotein og solsikkekerneolie.

Granatæbleekstrakt er et farvekonserveringsmiddel og beskytter hovedbunden og håret mod udtørring. Serien er rig på antioxidanter, der modvirker processen, hvor hårfarven forsvinder og hjælper med at forhindre skader på håret.

Antioxidanter beskytter håret mod skader og bevarer hårfarven længere. Antioxidanterne absorberer UV-stråling og beskytter håret mod skader forårsaget af sollys.

F-vitamin består af fedtsyrer, der er nødvendige for normal vækst og funktion af sunde celler i kroppen. Syrerne er med til at bevare hårets glans og styrke og virker stærkt nærende. Hvedeprotein fungerer som en fugtbeholder, der både tiltrækker og fanger fugt. Det giver også en langvarig balsameffekt.

Solsikkefrøolie skaber en beskyttende barriere på overfladen af ​​hårstrået, som giver håret glans. Desuden er Maria Nila Luminous Colour rig på vitamin E, som forbedrer den blødgørende effekt ved at fange fugt i håret.

Få hele Maria Nila Luminous Colour-serien hos Hair by Stender

Med Hair by Stenders store sortiment af Luminous Colour fra Maria Nila, beskytter du effektivt dit farvede hår mod at falme og blive glansløst.

Hos Hair by Stender finder du altid Luminous Colour til fordelagtige priser. Dermed er det slut med glansløst hår og en falmet hårfarve. Maria Nila Luminous Colour er nemlig specielt udviklet til passe på og bevare din hårfarve.

Hvis du er i tvivl om, hvilke eller hvor mange af produkterne fra Luminous Colour-serien fra Maria Nila, som er nødvendig for at bevare en smuk hårfarve i længere tid, sidder vi klar ved telefonen og hjælper dig gerne med at finde lige præcis den pleje, der passer til dig og dit hår. Du er også velkommen til at sende os en mail eller fange os på sociale medier.

Vores frisører har alle 4-årige frisøruddannelse, samt mange års erfaring indenfor frisørbranchen, så vi kan guide dig sikkert frem til de Maria Nila Luminous Colour-produkter, dit hår har brug for. Når du har fundet de produkter fra Maria Nila Luminous Colour, der vil gavne dit hår, sørger vi for, at du får dine nye produkter indenfor ganske få dage. Vi har nemlig en leveringstid på en til to hverdage og vi sender til hele landet.