Viser alle 10 resultater

-8% Maria Nila Pure Volume Shampoo 350 ml

Maria Nila Pure Volume Shampoo 350 ml – Shampoo

198,00 kr.
-10% Maria Nila Pure Volume Conditioner 300 ml

Maria Nila Pure Volume Conditioner 300 ml – Balsam

193,50 kr.
-10%

Maria Nila Pure Volume Mousse 150 ml – Hårskum

206,00 kr.
-20%

Maria Nila Pure Volume Beauty Box – Gavesæt

399,95 kr.
-5% Maria Nila Pure Volume Pure Volume Masque

Maria Nila Pure Volume Pure Volume Hair Masque 250 ml – Hårkur

232,75 kr.
-9%

Maria Nila Pure Volume Conditioner 1000 ml – Balsam

479,00 kr.
-9% Maria Nila Pure Volume Shampoo

Maria Nila Pure Volume Shampoo 1000 ml – Shampoo

489,00 kr.

Maria Nila Pure Volume - den veganske vej til masser af volumen

Veganske Maria Nila Pure Volume indeholder Provitamin B5 og er specielt skabt til dig, der ønsker ekstra volumen og styrke i dit hår. Maria Nila Pure Volume består af en shampoo, balsam og en volumengivende mousse, der er velegnet til daglig brug, samt en hårkur, der bør bruges 1-2 gange om ugen. Maria Nila Pure Volume-serien har en citrusagtig blomsterduft af neroliolie, citron, palmerose og hyacint.

Produkterne i Maria Nila Pure Volume serien

I Maria Nila Pure Volume-serien, finder du en volumengivende shampoo og conditioner i forskellige størrelser, der giver volumen til tyndt og fint hår, samtidig med at hårets struktur styrkes. Vitamin B5 fugter håret og giver volumen, der holder længe. Den mindste størrelse på 100 ml er lille og handy, perfekt til rejsen. Den mellemstørrelse indeholder 350 ml og den største størrelse indeholder 1000 ml. Den største størrelse holder længe og er perfekt til dig, der ved, at serien passer godt til din hårtype.

Serien indeholder også en skånsom hårkur til tyndt hår, der fugter, plejer og efterlader håret silkeblødt uden at tynge det ned. Seriens volumengivende skum er en nærende og volumengivende hårmousse, der giver struktur, reducerer statisk elektricitet og beskytter mod varme.

Ingredienserne i Maria Nila Pure Volume-serien

I Maria Nilas sortiment finder du kun veganske hårprodukter, der er dyrevenlige, da alle produkter er skabt ud fra kærligheden til dyr. De indeholder derfor ingen animalske ingredienser eller er testet på dyr.

Ingredienserne til farve og glans i Maria Nilas Pure Volume-serie er panthenol (provitamin B5), hydrolyseret hvedeprotein, beskyttende antioxidanter, moringaolie og solsikkefrøolie.

Panthenol, også kendt som provitamin B5, forbedrer volumen ved at bevare fugten dybt ind i hårstrået, hvilket får håret til at svulme op og se fyldigere ud. Det har også en fugtgivende effekt på håret. Hydrolyseret hvedeprotein giver volumen ved at trænge ind i håret og tilføre fugt, hvilket får håret til at svulme op. Det reducerer også statisk elektricitet.

Beskyttende antioxidanter beskytter håret mod skader og holder hårfarven længere. Antioxidanten absorberer UV-stråling og beskytter håret mod skader forårsaget af sollys. Moringaolie er rig på vitaminer og antioxidanter, der styrker og nærer håret ved at øge sund hårvækst og hovedbund.

Solsikkefrøolie skaber en beskyttende barriere på overfladen af ​​hårstrået, som giver håret glans. Rig på vitamin E, som forbedrer den blødgørende effekt ved at fange fugt i håret.

Shop dig til masser af volumen hos Hair by Stender

Håret er en stor del af vores udseende, og derfor skal du selvfølgelig også være tilfreds med det. Det har du alle muligheder for med den veganske hårplejeserie Pure Volume fra Maria Nila, som efterlader dig med smukt hår og masser af volumen. Husk endeligt at kontakte os, hvis du er det mindste i tvivl om, hvordan du anvender Maria Nila Pure Volume. Vi arbejder med hår til dagligt og kan derfor med ganske få spørgsmål spore os nøjagtigt ind på, hvilke produkter der er de rette for dig.